OnePlus 7 Pro Mirror Gray
 
OnePlus

7 Pro

 • 6.67" heldekkende Fluid AMOLED skjerm
 • 90 Hz refresh rate for sømløs og myk animasjon
 • 16 MP Pop-up frontkamera for selfier
 • Trippelt kameraoppsett
 • Fingeravtrykksleser integrert i skjermen
Les mer om 7 Pro

Velg farge

Grå

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.359,-
 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
 • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 8616,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris4799,-
Kun telefon
Telefonpris6990,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Mobilabonnement for alle

 • Fri bruk av samtaler, SMS og MMS
 • Telia Music Freedom
 • Surf og stream uten å gå tom for data
 • Bruk inntil 30 GB data i EU, EØS og Sveits

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Hastigheten reduseres til 3 mbit/s etter 40 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
OnePlus 7 Pro Mirror Gray359,-0,-
Telia X579,-0,-
Totalt938,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 8616,-

Etter 40 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

TEK:NO14.05.2019
Karakter: 9.5/10

OnePlus 7 Pro har for alvor tatt steget opp i toppklassen.

TEK:NO

Om 7 Pro

Fluid AMOLED

OnePlus 7 Pro er utstyrt med en 6,67" AMOLED-skjerm med QHD+-oppløsning og 90 Hz oppdateringsfrekvens. Den lyssterke, presise og høyresponsive skjermen gir en oppslukende opplevelse, enten du spiller tunge spill, eller ser på filmer i ultrahøy oppløsning.

90 Hz Refresh Rate

Med en oppdateringsfrekvens på hele 90 Hz, gir hvert stryk med fingeren en enda mer sømløs og myk animasjon. OnePlus 7 Pro gir deg ekstraordinær visuell flyt, både når du scroller deg gjennom sosiale media og når du bruker nettleseren.

Sømløst smidig

QHD+ gir deg en bedre opplevelse med flere detaljer. Fluid AMOLED-skjermen er lagd av 4,49 millioner piksler, som jobber sammen for å skape den beste skjermopplevelsen i en OnePlus-modell noensinne. Pikseltettheten på 516 dpi gir deg en skarpere og mer naturtro opplevelse.

Nattmodus 2.0

Nattmodus 2.0 filtrerer ut blå kortbølgestråler som påvirker synet ditt, slik at det blir mer behagelig for deg å se på skjermen. I tillegg er den laveste lysstyrken satt ned til kun 0,27 nits, som gjør det bedre for øynene dine selv i stummende mørke.

Pop-up kamera

Ved hjelp av en smart kamera pop-up-modul får du virkelig fullskjerm på OnePlus 7 Pro. Med et f/2.0 16 MP-frontkamera får du enda skarpere og klarere selfier og videosamtaler. Pop-up-kameraet har en heismekanisme som har blitt testet over 300 000 ganger. Dette betyr at selv ved å bruke kameraet 150 ganger om dagen, vil det holde i over fem år. OnePlus 7 Pro oppdager i tillegg hvis den er i fritt fall, og kameraet vil da automatisk trekke seg inn ved hjelp av akselerometeret og gyroskopet.

Design

OnePlus 7 Pro er designet for å gjøre brukeropplevelsen optimal. Den kurvede baksiden har blitt forbedret gjennom flere prototyper og små justeringer. Resultatet er en vakker og behagelig kraftpakke pakket inn i solid Gorilla-glass 5.

Nebula Blue

Nebula Blue er en farge som delvis er inspirert av mystikken og de uendelige mulighetene i verdensrommet. Den består av flere lag av glass som absorberer lyset, før et lag bestående av anti-refleksmateriale reflekterer lyset tilbake med naturlig glans og dybde.

Mirror Gray

Mirror Gray utstråler skjønnhet som oppnås gjennom et unikt belegg som legges på glasset for å få en skimmereffekt. Det tynne filmlaget under glasset er spesielt utviklet for å gi telefonen en følelse av dybde uten å gå på bekostning av styrken i glasset.

Kamera

En linse for alle situasjoner. OnePlus 7 Pro har en kraftig trippellinse som dekker et bredt spekter av brennvidde, fra 17 til 78 mm, så her kan du virkelig ta gode bilder. Ved hjelp av det nye UltraShot-systemet får du en eksepsjonell fotoopplevelse.

Ultra-Clear kamera

Hovedlinsen på OnePlus 7 Pro kommer med Sony IMX586, en 48 megapiksel, 1/2-tommers superstor sensor, samt en skreddersydd 7-elements plastlinse med en blenderåpning på f/1.6 og pikselstørrelse opptil 1.6 μm. Med OIS og EIS kan OnePlus 7 fange subtile detaljer i livet, uansett lysforhold, slik at du får fantastiske og detaljerte bilder hver gang.

UltraShot

Med den skreddersydde algoritmen bak Ultrashot, byr OnePlus 7 Pro på skarpere bilder, mer dynamiske farger og utsøkte detaljer. Ultrashot-motoren kommer med to kraftige egenskaper; HDR+ og Super Resolution. HDR+ kontroller eksponeringen for hver piksel, og samler inn fire ganger så mye data. Det gjør at hver ramme i bildet får HDR-syntesen med flere rammer. Selv når du tar bilder av ørsmå ting som et hårstrå eller en regndråpe, vil bildet bli sylskarpt med HDR+.

Super Resolution er en annen ny egenskap på OnePlus 7 Pro som via en spesiell algoritme trekker ut nøkkelinformasjon fra flere bilder, og kombinerer motivene slik at bildet du tar berikes med detaljer og blir superskarpt.

Telelinse med 3x Optical Zoom

Telelinsen på 78 mm lar deg komme tett på, uten å miste detaljene i bildet. Du kommer tre ganger nærmere objekter som er langt unna. Portrettmodusen er justert for å gi dybde og karakter i hvert eneste bilde, via linsen med blenderåpning på f/2.4 og 1 μm pikselstørrelse, stabilisert av OIS.

Ultra vidvinkel-linse

Med 117° vidvinkel-kamera får du tatt betydelig bredere bilder enn tidligere. Enten du vil fange den vakre utsikten, eller vil ha med hele vennegjengen i samme bilde, så vil vidvinkel-modusen hjelpe deg. Og med blenderåpning på f/2.2 og 16-megapikslers sensor, fanger den bildet med et rikt innslipp av lys og mange detaljer.

Ytelse

OnePlus 7 Pro drives av Qualcomm® SnapdragonTM 855, den nyeste prosessoren fra Qualcomm. 7 nm-chipsettet kommer med en 8-kjerners Kryo CPU-prosessor, hvor hver kjerne har opptil 2.84 GHz, er 45 % raskere og bruker 20 % mindre strøm enn forgjengeren. Adreno 640 gir 20 % forbedret ytelse og er 30 % mer energieffektiv.

8 GB RAM

Mer RAM betyr flere prosesser samtidig. Akkurat som en motorvei med flere filer, vil ekstra RAM gjøre det mulig å behandle mer data samtidig, og gjør at flere apper kan kjøre samtidig. OnePlus 7 Pro kan uten problem håndtere mange åpne apper samtidig uten at ytelsen reduseres.

Raskere skjermopplåsing

OnePlus har nok en gang forbedret fingeravtrykksensoren i skjermen, takket være en 3-elementslinse og en større sensor. Nøyaktigheten og hastigheten ved opplåsing er forbedret ved hjelp av nye algoritmer. Det går nå enda raskere å låse opp skjermen!

Doble Stereo høyttalere

OnePlus 7 Pro har bedre stereolyd ved hjelp av en større forsterker med doble høyttalere. Både venstre og høyre kanal er finjustert i samarbeid med Dolby® for å la deg høre de mest intrikate detaljene i lydbildet. Høyttalerne i bunnen er i tillegg flyttet til høyre hjørne for å unngå at du dekker dem med fingrene når du bruker telefonen i landskapsmodus.

Warp Charge 30

OnePlus 7 Pro kommer med et kraftig 4000 mAh-batteri og superrask lading. Med Warp Charge 30-teknologien er ladehastigheten skrudd opp med hele 38 % sammenlignet med tidligere modeller.

Warp Charge ved intensiv bruk

En av de store fordelene med Warp Charge 30, er at temperaturen forblir konstant selv ved intensiv bruk. Enten du er midt i et spill, eller et videoopptak, så vil ikke telefonen blir for varm, og den vil heller ikke lade tregere.

Spill

Gaming-modusen i OnePlus 7 Pro er forbedret med nye egenskaper for å gjøre spillopplevelsen din enda bedre, med forsterket grafikk, bedre lyse og mørke fargegjengivelser, og bedre fysisk feedback.

Forbedret vibrasjon

Den industriledende X-akse-motoren gir deg flere nivåer av vibrasjon, og praktisk talt ingen forsinkelse, noe som gjør at opplevelsen blir mer realistisk, særlig når du spiller.

10-lags væskekjøling

Kjølingen i OnePlus 7 Pro er oppgradert med vannkjøling, slik at telefonen holder seg kjølig selv ved langvarig og intensiv bruk. Selv om du spiller lenge av gangen vil du ikke oppleve overoppheting eller tregheter.

RAM Boost

RAM Boost lærer av dine vaner, og fordeler tilgjengelig RAM til apper som krever mye minne – allerede før du åpner dem. med RAM Boost forkortes lastetiden og du kan begynne å spille raskere enn før. I tillegg vil Ram Boost gjøre at flere apper kan være åpne i bakgrunnen uten at telefonen blir tregere.

OxygenOS

OxygenOS er designet for å utvikle kjernefunksjonene i Android. OxygenOS er lagd for fart og ytelse, takket være effektiv bruk av minne. Det raske og sømløse OxygenOS er anerkjent fra brukere over hele verden for brukeropplevelsen siden det ble lansert i 2015, og siden da har det stadig blitt justert og forbedret ytterligere.

Skjermopptak

Nå kan du gjøre opptak av det som vises på skjermen i 2340x1080. Du kan både fange video og lyd fra det som spilles av på telefonen, og få med lyd fra omgivelsene via mikrofonen. Det finnes ingen grenser for opptak, og du kan pause og starte igjen når som helst. Uansett om det er et viktig møte på jobben eller når du vinner i et spill, så er det enkelt for deg å ta opp alt du ønsker.

Zen Mode

Teknologien kan ha en positiv innvirkning på livet ditt. Derfor har OnePlus utviklet Zen Mode. Det gjør telefonen din utilgjengelig i 20 minutter, slik at du kan fokusere på selve livet. I Zen Mode vil du fremdeles kunne ringe nødsamtaler, motta samtaler og ta bilder.

Dimensjoner
Bredde
75,9 mm
Dybde
8,8 mm
Lengde
162,6 mm
Vekt
Vekt
206 g
Skjerm
Skjermglass
Corning Gorilla Glass
Skjermoppløsning, PPI
516
Skjermstørrelse
6,67 tommer
Skjermtype
Fluid AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Trippelkamera, 48+16+8 megapiksler
Hovedkamera videokvalitet
2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@480fps, Auto HDR, gyro-EIS
Selfiekamera fotokvalitet
16 megapiksler pop-up kamera, f/2.0
Selfiekamera videokvalitet
1080p@30fps, gyro-EIS
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+_NETWORK
Ja
Bluetooth
Ja, 5.0, A2DP, LE, aptX HD
DLNA
Ja
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
9.0 (Pie)
Prosessor
Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm), Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 485 & 3x2.42 GHz Kryo 485 & 4x1.80 GHz Kryo 485)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po 4000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (i display)
Hurtiglading
Ja, Warp Charge
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Pr. md.359,-
Pris på abo. kommer i tillegg.