Search iconLogin iconMenu icon
OnePlus 7 Mirror Gray
 
OnePlus

7

 • 6.4" AMOLED-skjerm
 • 48 MP kamera
 • 16 MP selfie-kamera
 • Fingeravtrykksleser integrert i skjermen
Les mer om 7

Farge

Dette produktet leveres kun i grå

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.319,-
 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
 • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 7656,-
Mobiltelefon med 12 måneder binding
Telefonpris4199,-
Kun telefon
Telefonpris5499,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Mobilabonnement for alle

 • Fri bruk av samtaler, SMS og MMS i Norge
 • Telia Music Freedom
 • Surf og stream uten å gå tom for data
 • Bruk inntil 22 GB data i EU, EØS og Sveits

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Hastigheten reduseres til 3 mbit/s etter 40 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer.

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
OnePlus 7 Mirror Gray319,-0,-
Telia X579,-0,-
Totalt898,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 7656,-

Etter 40 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 22 GB. Data utover 22 GB i EU, EØS og Sveits koster 5 øre per MB.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Flere detaljer

Om 7

Qualcomm® Snapdragon™ 855

For en rask og jevn opplevelse, er OnePlus 7 drevet av den seneste prosessoren fra Qualcomm. Qualcomm® Snapdragon ™ 855 med 7 nm-chipsetet har en Kryo CPU- prosessor 8 kjerner. Qualcomm Snapdragon 855 er 45 % raskere og bruker 20 % mindre strøm enn den forrige. Adreno 640 tilbyr 20 % bedre ytelse, og er 30 % mer energieffektiv.

Raskere skjermopplåsing.

Skjermopplåsingen på OnePlus 7 er raffinert takket være en 3-elementslinse og en større sensor. I kombinasjon med nye algoritmer og bedre hardware har OnePlus 7 nå en raskere og mer presis opplåsing enn tidligere.

RAM Boost

RAM Boost er en smart funksjon som lærer fra brukervaner, og fordeler tilgengelig RAM til minneintensive apper, før du selv åpner dem. Du vil merke det på at det går raskere å åpne apper eller spill. I tillegg kan du ha mange åpne apper i bakgrunnen uten at OnePlus 7 blir tregere.

Dual Stereo Speakers

OnePlus 7 har bedre stereolyd ved hjelp av en større forsterker med doble høyttalere. Både venstre og høyre kanal er finjustert i samarbeid med Dolby® for å la deg høre de mest intrikate detaljene i lydbildet.

Design

OnePlus 7 er designet for å gjøre brukeropplevelsen optimal. Den kurvede baksiden har blitt forbedret gjennom flere prototyper og små justeringer. Resultatet er en vakker og behagelig kraftpakke pakket inn i solid Gorilla-glass 5.

Mirror Gray

Mirror Gray utstråler skjønnhet som oppnås gjennom et unikt belegg som legges på glasset for å få en skimmereffekt. Det tynne filmlaget under glasset er spesielt utviklet for å gi telefonen en følelse av dybde, uten å gå på bekostning av styrken i glasset.

Kamera

OnePlus 7 har to kraftige linsesett som lar deg ta klare bilder hvor som helst. Ved hjelp av det nye UltraShot-systemet får du en eksepsjonell fotoopplevelse.

Ultra-Clear Kamera

Hovedlinsen på OnePlus 7 kommer med Sony IMX586, en 48-megapiksel, 1/2-tommers superstor sensor, samt en skreddersydd 6-elements plastlinse med en blenderåpning på f/1.7 og pikselstørrelse opptil 1.6 μm. Med OIS og EIS kan telefonen fange subtile detaljer i livet, uansett lysforhold, slik at du får fantastiske og detaljerte bilder hver gang.

UltraShot

Med den skreddersydde algoritmen bak Ultrashot, byr OnePlus 7 på skarpere bilder, mer dynamiske farger og utsøkte detaljer. Ultrashot-motoren kommer med to kraftige egenskaper; HDR+ og Super Resolution. HDR+ kontroller eksponeringen for hver piksel, og samler inn fire ganger så mye data. Det gjør at hver ramme i bildet får HDR-syntesen med flere rammer. Selv når du tar bilder av ørsmå ting som et hårstrå eller en regndråpe, vil bildet bli sylskarpt med HDR+.

Super Resolution er en annen ny egenskap på OnePlus 7 som via en spesiell algoritme trekker ut nøkkelinformasjon fra flere bilder, og kombinerer motivene slik at bildet du tar berikes med detaljer og blir superskarpt.

OxygenOS

Operativsystemet OxygenOS er utviklet for å gi en mer raffinert opplevelse, ved å optimalisere Androids kjernefunksjoner. Her får du nyttige funksjoner uten å forstyrre Android-fundamentet. OxygenOS er raskere og stabilere takket være effektivt bruk av minner og apper.

Skjermopptak

Nå kan du gjøre opptak av det som vises på skjermen i 2340x1080. Du kan både fange video og lyd fra det som spilles av på telefonen, og få med lyd fra omgivelsene via mikrofonen. Det finnes ingen grenser for opptak, og du kan pause og starte igjen når som helst. Uansett om det er et viktig møte på jobben eller når du vinner i et spill, så er det enkelt for deg å ta opp alt du ønsker.

Zen Mode

Teknologien kan ha en positiv innvirkning på livet ditt. Derfor har OnePlus utviklet Zen Mode. Det gjør telefonen din utilgjengelig i 20 minutter, slik at du kan fokusere på selve livet. I Zen Mode vil du fremdeles kunne ringe nødsamtaler, motta samtaler og ta bilder.

Dimensjoner
Bredde74,8 mm
Dybde8,2 mm
Lengde157,7 mm
Vekt
Vekt182 g
Skjerm
SkjermglassCorning Gorilla Glass 6
Skjermoppløsning, PPI402
Skjermstørrelse6,41 tommer
SkjermtypeOptic AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitetDobbelt kamera, 48+5 megapiksler
Hovedkamera videokvalitet2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@480fps, Auto HDR, gyro-EIS
Selfiekamera fotokvalitet16 megapiksler, f/2.0
Selfiekamera videokvalitet1080p@30fps, gyro-EIS
Hukommelse
Innebygd minne128 GB
RAM6 GB
Tilkobling
2G nettverkJa
3G nettverkJa
4G nettverkJa
4G+_NETWORKJa
BluetoothJa, 5.0, A2DP, LE, aptX HD
DLNAJa
GPSJa
NFCJa
Prosessor og operativsystem
OperativsystemAndroid
Operativsystem versjon9.0 (Pie)
ProsessorQualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm), Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 485 & 3x2.42 GHz Kryo 485 & 4x1.80 GHz Kryo 485)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet3700 mAh Li-Po
SimkorttypeNANO
Annet
Dual SIMJa
FingeravtrykksleserJa, i skjermen
HurtigladingJa, 20W
MinijackNei
SmarttelefonJa
Tale over 4GJa
Tale over WiFiJa
Type ladekontaktUSB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ broken
SVITSJ heart

SVITSJ med god samvittighet

SVITSJ med god samvittighet! For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Pr. md.319,-
Pris på abo. kommer i tillegg.