OnePlus8T 5G

OnePlus8T 5G

  • 120 Hz 6,55" Fluid AMOLED-skjerm

  • Warp Charge 65 hurtiglading

  • Kraftig 4 500 mAh-batteri

  • 48 MP Quad-kamera

  • Klar for 5g

  • Kraftfull Snapdragon 865-prosessor

Velg farge: Aquamarine Green


Velg minne: 256 GB


Henter lagerstatus

Tast inn postnr for å se når du kan ha denne varen

Betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 1350,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

120 HZ FLUID AMOLED-SKJERM

OnePlus 8Ts 6,55 "Fluid AMOLED-skjerm leverer fortreffelighet i hver ramme. Den forvandler skjermopplevelsen din med en 120 Hz Fluid-skjerm for sømløs skrolling. Og den superlave responsforsinkelsen, gjør at sveiping og skrolling alltid føles jevnt og uanstrengt.

48 MP QUAD-KAMERAER

Fang favorittøyeblikkene dine med et avansert høyoppløselig kamera og ekspansiv ultravidvinkel på 123 °. Kameraet egner seg for både innendørs og utendørs fotografering. Få profesjonelle bilder og ultrajevne videoer.

Fire uavhengige kameraer gir rom for kreativitet og allsidighet. Med Ultra wide Angle-kamera kan du ramme inn alt fra episke gruppebilder til nattbilder. Nightscape-modus gir deg forbedret skarphet, mindre støy og mer nøyaktig fargegjengivelse, mens makromodus bringer deg nærmere motivene som betyr noe.

WARP CHARGE 65 - HURTIGLADING

Et massivt 4500 mAh-batteri holder liv i telefonen din hele dagen. Men fart er også viktig. Derfor er Warp Charge 65 den raskeste ladeløsningen noensinne. Nyt strøm for en hel dag på 15 minutter.

DOBLE HØYTTALERE

Skru opp volumet og opplev dynamisk lyd med Dolby Atmos

MER KRAFTFULL. MER FART.

OnePlus 8T er optimalisert for ytelse, fotografering og spill, så du kan gjøre mer av det du elsker på kortere tid. Takket være Snapdragon 865 med topp benchmark-ytelse, samt 5G-teknologien. I tillegg kan du når du er koblet på Wi-fi, med Wi-fi6-standarden, nyte den nyeste generasjonen av tilkoblingsteknologi.

KLAR FOR 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med nye OnePlus 8T vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

OXYGENOS

OnePlus 8T er den første enheten som kommer med nye OxygenOS 11, basert på Android 11. Her får du et nytt design, og flere nyttige funksjoner som er etterspurt av OnePlus-fellesskapet.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.