OnePlusNord N10 5G

OnePlusNord N10 5G

  • 90 Hz AMOLED-skjerm

  • Warp Charge 30T og 4300 mAh batteri

  • Quad kamera

  • Klar for 5G

  • 6GB RAM og 128GB lagring

Velg farge: Midnight Ice


Velg minne: 128 GB


Henter lagerstatus

Tast inn postnr for å se når du kan ha denne varen

Betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 2000,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

WARP CHARGE 30T + 4300 MAH

Med Warp Charge 30T forblir mobilen din kjølig, og ladehastigheten reduseres ikke hvis du begynner å bruke telefonen til å surfe gjennom sosiale medier eller spille intensive spill.

Den massive 4300 mAh batterikapasiteten lades ikke bare raskere, den varer også lenger. Du trenger derfor ikke å tenke på forbruket ditt eller frykte at du vil være uten strøm.

5G KLAR

OnePlus Nord N10 5G ble bygget for 5G med en super rask og kraftig prosessor, Qualcomm® Snapdragon ™ 690. Denne prosessoren er en octa-core prosessor, noe som betyr at du får hele 8-kjerner til å nyte bruken av.

90 HZ DISPLAY

En 90 Hz skjerm oppdateres 50% raskere enn 60 Hz, noe som forbedrer brukeropplevelsen. Hva betyr det? Dette betyr at du sannsynligvis har gått glipp av en mye bedre mobilopplevelse. Med en 90Hz skjerm får du en fordel hvis du er en spiller, ettersom spillet vil oppdateres raskere enn vanlig.

Opplevelsen med en skjerm som bruker en 90Hz skjerm betyr også at helt vanlig surfing på internett vil føles mye mer flytende.

QUAD KAMERA

OnePlus Nord N10 5G har totalt 4 kameraer. En på 64 MP, som hjelper deg med å gi deg en flott opplevelse når du trenger å fange alle dine spesielle øyeblikk.

Kameraet er også utstyrt med en 119 ° ultra vidvinkel, samt makro og monokrom, noe som gjør bildene dine enda bedre enn de allerede var.

6 GB RAM + 128 GB LAGRING

OnePlus valgte å bruke 6 GB for å sikre at du bare kan glemme RAM og bare nyte favorittappene, spillene, filmene og seriene dine. OnePlus Nord N10 5G har også 128 GB lagringsplass som kan utvides til 512 GB med et microSD-kort, nok plass til stort sett alt.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.