OnePlusNord 5G

OnePlusNord 5G

4.1

(73)
  • 90 Hz AMOLED-skjerm

  • Warp Charge 30T og 4100 mAh batteri

  • 48 MP kamera på nivå med flaggskip

  • 32 MP dual selfie-kamera

  • Klar for 5G

Velg farge: Grey Onyx


Velg minne: 128 GB


Henter lagerstatus

Tast inn postnr for å se når du kan ha denne varen

Betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 2000,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

KRAFTIG KAMERA

Flere muligheter for kreativitet med 32 MP dobbelt selfie-kamera som rommer alle vennene dine på ett bilde. I tillegg kommer OnePlus Nord med et kraftig 48 MP Quad-kamera-system på nivå med flaggskipmodeller.

HURTIGLADING MED WARP CHARGE 30T

OnePlus Nord lader fra 1 % til 70 % på en halvtime. Selv om du scroller gjennom sosiale medier og kraftkrevende spill, vil den holde seg kjølig. Den enorme batterikapasiteten på 4100 mAh lader ikke bare raskere, men varer også lenger.

SØMLØS BRUKEROPPLEVELSE

OnePlus Nord kombinerer operativsystemet OxygenOS, en høy ytelse, Qualcomm® Snapdragon 765G 5G-mobilplattform, og en 90 Hz AMOLED-skjerm, som gir deg en topp moderne og sømløs brukeropplevelse når du scroller på skjermen.

KVALITET OG TILLIT

OnePlus Nord er utviklet, testet og produsert i henhold til flaggskip-standarder, og leverer kvalitet du kan stole på og kommer med garanterte programvareoppdateringer i 3 år.

RIMELIG ONEPLUS-TELEFON

En virkelig rask og jevn opplevelse, nå rimeligere.

KLAR FOR 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye OnePlus 8 vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. I tillegg må programvaren være oppdatert. OnePlus 8 vil innen 24. mai motta programvareoppdatering som gjør det mulig å skru på 5G.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.