SamsungGalaxy A21s

SamsungGalaxy A21s

4.0

(8)
  • Stilren design med holografisk bakside

  • 6,5" Infinity O-skjerm

  • Stort og kraftig batteri (5000 mAh)

  • 4 kameraer pluss selfie-kamera

  • Ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykkssensor

Velg farge: Blå


Velg minne: 32 GB


Henter lagerstatus

Tast inn postnr for å se når du kan ha denne varen

Betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 1000,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

A FOR EN INNOVATIV MOBIL TIL EN INNOVATIV PRIS

Glimrende som en første mobil og for deg som er ute etter høy kvalitet, nyttige funksjoner og profesjonelt kamera – til en svært hyggelig pris.

Denne slitesterke mobilen har fire kameraer: 48 MP hovedkamera, ultra-vidvinkel, dybde og makro. Pluss et selfiekamera på 13 MP. På innsiden sitter et kraftfullt batteri på 5000 mAh. Alt i en både smakfull og smart design.

PROFESJONELLE BILDER, GANSKE ENKELT

Galaxy A21s har et kraftfullt Quadkamera med fire linser pluss smarte og innovative fotofunksjoner som gjør det enkelt å ta bilder og videoer av profesjonell kvalitet. Ved hjelp av hovedkameraet på 48 MP og et 8 MP ultra-vidvinkelkamera kan du ta store landskapsbilder. Og med et 2 MP makrokamera kan du ta bilder på nært hold, gjøre opptak og fange detaljer som du ellers ville ha gått glipp av.

Live Focus

Live Focus-funksjonen gjør det enkelt å fokusere på det som er viktig, ved hjelp av en profesjonell bakgrunnseffekt på bilder av mennesker, dyr eller mat. For å tilpasse bildene ytterligere har du tilgang til ulike stempler, filtre og merker som bygger på ansiktsgjenkjenning.

OPPLEV HELE SKJERMEN

Galaxy A21s er utstyrt med Samsungs signaturdisplay, Infinity-O, med en flott 6,5-tommer skjerm i HD+, som skaper en visuell opplevelse utenom det vanlige. Enten du bruker mobilen til å spille spill eller se video gir bildeforholdet på 20:9 kombinert med Dolby Atmos-lyden i Galaxy A21s en større opplevelse.

SPENNENDE OG GRIPEVENNLIG DESIGN

Med A21s har Samsung videreutviklet den spennende designen som preger Galaxy A-serien. Det nye tilskuddet leveres i flere flotte farger med en unik hologram- og 3D-glanseffekt. Den elegante designen bidrar til en velproporsjonert mobil som kan betjenes med én hånd takket være den slanke rammen og de avrundede hjørnene.

KRAFTFULLT BATTERI

Galaxy A21s har et holdbart batteri på 5000 mAh med 15 W hurtiglading, noe som gir maksimal brukstid.

LETT TILGJENGELIG YTELSE

Med 32 GB intern lagringsplass og mulighet for opptil 512 GB ekstra ekstern lagringsplass får du plass til veldig mye. One UI Core-grensesnittet gir økt komfort med enhåndsnavigering og nattmodus.

FINGER OG ANSIKT GIR SIKKERHET

A21s er utstyrt med ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykksensor. Med finger eller ansikt som nøkkel får ingen andre enn du tilgang til innholdet.

LYD

Med Dolby Atmos-innstillingen får du omsluttende lyd uansett hvilke hodetelefoner du bruker.

FLERE NYTTIGE TJENESTER FRA SAMSUNG

Galaxy A21s drar også nytte av Samsungs økosystem av smarte apper og tjenester, deriblant Samsung Health.

I ESKEN

Lader med tilhørende ledning, Micro USB-adapter, nål for å ta ut SIM-kort, hodetelefoner, USB-adapter, bruksanvisning på norsk.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.