SamsungGalaxy A42

SamsungGalaxy A42

3.8

(4)
  • Rask og kraftig mobil for det tilkoblede livet

  • Fem skarpe kameraer for enda bedre bilder og filmer

  • Stor, høyoppløst skjerm – laget for virkelig oppslukende bilder

  • Kraftig 5 000 mAh-batteri

Velg farge: Hvit


Velg minne: 128 GB


Henter lagerstatus

Tast inn postnr for å se når du kan ha denne varen

Betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 1250,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

FOR EN RASKERE OPPLEVELSE

Tid for å gire opp – med Galaxy A42 5G får du rask og pålitelig 5G-tilkobling som lar deg streame, spille av og laste ned innhold i imponerende hastigheter, og det kraftige batteriet lar deg fortsette lenge.

Den store Infinity-U-skjermen gjør opplevelsen enda skarpere, og den karakteristiske designen med skinnende, mønstret bakside gir deg en mobil som er like komfortabel som elegant. Fem skarpe kameraer fungerer sammen for å gi deg enda bedre bilder og filmer – enten du bruker selfie-kameraet eller du tar bilde av noe rundt deg.

KLAR FOR 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy A42 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

KREFTER SOM VARER LENGE

Med et kraftig batteri på 5 000 mAh kan du fortsette med det du gjør – lenge. Og med hurtigladeren trenger du ikke vente lenge på å maksimere batteristrømmen igjen

FLOTT OG SMIDIG

Galaxy A42 5G er like elegant som den er behagelig. Den karakteristiske mønstrede designen i kombinasjon med den blanke overflaten gir telefonen en ekte premiumfølelse – og med avrundede hjørner blir den enda mer behagelig å holde i. Den kommer i tre klassiske farger: Hvit, svart og grå.

OPPSLUKENDE SKJERM

Galaxy A42 5G er utstyrt med en 6,6 tommer AMOLED Infinity-U-skjerm, for å gi deg en virkelig oppslukende opplevelse, enten du ser på en serie, blar gjennom bilder eller spiller spill. Hvis du vil gjøre flere ting samtidig, har du dessuten enda mer plass til multitasking.

FEM SKARPE KAMERAER

For å kunne ta bedre bilder og filmer i alle situasjoner, har Galaxy A42 5G fem skarpe kameraer. De fire bak er plassert i en firkant – her er hovedkameraet på 48 megapiksler, et ultravidvinkelkamera på 8 megapiksler som lar deg fange mer av verden, et dybdekamera med live-fokus på 5 megapiksler og et makrokamera på 5 megapiksler som hjelper deg med å markere detaljene. Og med selfie-kameraet på forsiden på 20 megapiksler, får du enda bedre fokus på deg selv, enten du tar en selfie eller foretar en videosamtale.

BEDRE SPILLSTYRKE

Galaxy A42 5G er en mobil som er fantastisk for spill og streaming. 5G-hastighetene leverer både grafikktunge bilder og live-spill med liten forsinkelse.

FINGERAVTRYKKLESER I SKJERMEN

Enkel tilgang til alt som er ditt – du åpner telefonen raskt og enkelt med fingeravtrykk-leseren på skjermen.

SAMSUNG PAY

Galaxy A42 5G fungerer naturligvis sammen med Samsung Pay så du kan betale enkelt og sikkert med kortene dine på NFC-terminaler.

I ESKEN

Lader med tilhørende ledning, Clear Cover, nål for å ta ut SIM-kort og bruksanvisning på norsk.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.