SamsungGalaxy A52

SamsungGalaxy A52

5.0

(2)
  • 6,5" Infinity-O sAMOLED-display med 120 Hz for en fascinerende opplevelse

  • Med fem kameraer og optisk bildestabilisering kan du ta de bildene du ønsker

  • Ekstra utholdende 4 500 mAh-batteri og hurtiglading for kort ventetid

  • Støv- og vannbestandig (IP67)

  • Klar for 5G

Velg farge: Svart


Velg minne: 128 GB

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil
Abonnement velges på neste side

A for en rask og pålitelig følgesvenn

Samsung Galaxy A52 5G er alltid med og klar for å gjøre ditt oppkoblede liv smartere og morsommere. Rask, kraftfull og med et ytre som både tåler å vises frem og være med overalt, alltid – Galaxy A52 5G er ekstra forsterket for å tåle vann og støv. Og med et kraftig batteri er du alltid klar for nye opplevelser.

Fotografer, film, spill – med den sylskarpe skjermen på 6,5" blir alt like bra som det er tenkt. Fire kameraer på baksiden gjør det mulig å fange verden fra din vinkel. Fokuser på detaljene eller zoom ut for å få med hele bildet slik du ser og ønsker å vise det frem. Kameraene er mykt integrert i designen, og du kan velge mellom fire forskjellige farger: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet og Awesome Blue.

Glem forsinkelse og lange ladetider, og ta spillingen til et helt nytt nivå. Med en AI-basert Game Booster blir opplevelsen raskere og smidigere. Last ned, stream eller ha videosamtaler i høyeste hastighet med 5G. Og når telefonen trenger lading, sørger hurtigladeren for at du snart er på banen igjen.

Designet for å synes og smelte inn

Det minimale kamerahuset og de rene linjene med avrundede kanter og hjørner gjør at telefonen ligger godt i hånden. Med fire spennende og moderne farger – Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet og Awesome Blue er Galaxy A52 5G en telefon som uttrykker din personlighet.

Oppkoblet og avkoblet

Med et fulladet 4500 mAh-batteri har du tilstrekkelig kraft til å tenke på andre ting enn batteriet. Og med hurtigladeren er du snart klar for nye opplevelser – den lader batteriet 50 % på 30 minutter*.

*Standardverdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Standardverdien er den beregnede middelverdien når det er tatt hensyn til avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i henhold til standarden IEC 61960. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmåte og andre faktorer.

I all slags vær

Du bestemmer hvor og når – Galaxy A52 5G er IP67-klassifisert og dermed ekstra bestandig mot både støv og vann. IP67 innebærer at telefonen er støvtett og vannbestandig ned til 1 meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter.

Bygd for høye hastigheter

Spill nettspill, last ned filmer, del innhold med 5G – raskere enn noen gang og uten forsinkelse eller lange ventetider. Venn deg til å få utrettet mer på kortere tid.

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy A52 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Stabilt og fleksibelt – slipp kreativiteten løs

Galaxy flytter grensene med fem forskjellige kameraer. Ta supre selfier med frontkameraet på 32 MP, eller velg et av de fire kameraene på baksiden for å fange det du ser. Hovedkameraet med 64 MP, optisk bildestabilisator og autofokus tar sylskarpe bilder hver gang, også i mørkere omgivelser.

Lokk til deg betrakteren med makrokameraet, som skaper en fascinerende bokeh-effekt med myk uskarphet, men fullt fokus ned til minste detalj. Få med mer med ultravidvinkelkameraet eller fremhev motivet med dybdekameraet.

Se det slik det er tenkt

sAMOLED fyller skjermen med farge og gjengir alt slik det er tenkt. Infinity-O-display maksimerer skjermen på 6,5" ved å strekke seg hele veien ut til kantene. Og med lynrask skjermoppdatering på 120 Hz blir håndteringen rask og naturlig.

Trygghet med Samsung Knox

Det prisbelønte sikkerhetssystemet Samsung Knox gjør mobilen din sikker innenfra og ut, fra øyeblikket du starter den.

I esken

Lader med tilhørende ledning, nål for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning.

Dimensjoner
Bredde
75,1 mm
Dybde
8,4 mm
Lengde
159,9 mm
Vekt
Vekt
187 g
Skjerm
Skjermglass
Corning Gorilla Glass
Skjermoppløsning, PPI
405
Skjermstørrelse
6,5"
Skjermtype
Super AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, 12 MP, f/2.2, 123¿ (ultrawide), 5 MP, f/2.4, (macro), 5 MP, f/2.2, (depth)
Hovedkamera videokvalitet
4K@30fps, 1080p@30/120fps; gyro-EIS
Selfiekamera fotokvalitet
32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Selfiekamera videokvalitet
4K@30fps, 1080p@30fps
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
6 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.0, A2DP, LE
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android, One UI 3.0
Operativsystem versjon
11
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.