Search iconLogin iconMenu icon
Samsung Galaxy A80 Black
 
Samsung

Galaxy A80

 • Tre kameraer montert på en dreibar konsoll
 • superAMOLED-skjerm på 6,7 tommer
 • Fingeravtrykkleser integrert i skjermen
Les mer om Galaxy A80

Velg farge

Svart

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.329,-
 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
 • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 7896,-
Mobiltelefon med 12 måneder binding
Telefonpris4499,-
Kun telefon
Telefonpris6799,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Mobilabonnement for alle

 • Fri bruk av samtaler, SMS og MMS i Norge
 • Telia Music Freedom
 • Surf og stream uten å gå tom for data
 • Bruk inntil 22 GB data i EU, EØS og Sveits

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Hastigheten reduseres til 3 mbit/s etter 40 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy A80 Black329,-0,-
Telia X579,-0,-
Totalt908,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 7896,-

Etter 40 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 22 GB. Data utover 22 GB i EU, EØS og Sveits koster 5 øre per MB.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 er mobilen for deg som vil dele stunden med andre. Den er utstyrt med et innovativt, dreibart kamera som gir deg helt nye muligheter til å filme, fotografere og inkludere andre i det du gjør. De tre kameraene jobber sammen for å gi deg helt nye, kreative muligheter. Kameraet tar heller ikke noe plass fra den store skjermen.

Kamera

Galaxy A80 har tre kameraer montert på en dreibar konsoll, som gir deg flere fordeler og muligheter. Ingen overflate forsvinner fra skjermen, og du får samme høye kvalitet på bildene foran og bak. I tillegg får du tilgang til flere avanserte funksjoner slik at du kan skape kreative bilder.

Hovedkamera 48 MP, F/2.0

Den svært høye oppløsningen gir fantastisk fargegjengivelse og skarphet – også når lyset er dårlig.

Med vinkel får du mer

Kamera nummer to dekker en bildevinkel på 123 °. Det gjør at du både kan få med hele gjengen inn på selfiene, og at du kan skape bilder med dybde og bredde.

Avansert avstandsmåling for dybde og sikkerhet

Det tredje kameraet er i prinsippet en 3D-skanner som måler avstand, det kalles Time of Flight. Det gir deg både flere kreative effekter og raskere og sikrere ansiktsgjenkjenning.

Ta gode bilder i svakt lys

Med Galaxy A80 kan du ta gode bilder fra fotballkamper, konserter eller leirbålet. Et lysinnslipp på F/2.0 og Dual Pixel-teknologi lar deg fange øyeblikkene selv i mørket.

Design

På Galaxy A80 går skjermen i prinsippet helt ut til kantene – hele 94% av telefonen er dekket av skjermen. Baksiden er utført i solid 3D-glass og kantene er av metall. Smakfull og holdbar.

Se alt på den store superAMOLED-skjermen

Med en skjerm uten åpning for kamera får du en fantastisk film- og bildeopplevelse. I tillegg er skjermen stor, 6,7 tommer, og du kan kjøre flere apper samtidig – praktisk!

Kraft for følelse og spill

Utviklingen av prosessorer går veldig raskt, og mobiltelefonene til Samsung ligger i forkant. Galaxy A80 er intet unntak. Du merker det på hvor raskt og smidig du kan bytte mellom apper, og kanskje ikke minst når du spiller. Hele 6 GB RAM er innebygd.

Mye minne med muligheten for enda mer

Samsung Galaxy A80 har 128 GB innebygd minne, og støtte for microSD-kort (selges separat). Så her får du virkelig plass til mange bilder og filmer.

Fingeravtrykkleser i skjermen

For å gjøre det raskt og enkelt for deg å åpne mobilen, er fingeravtrykkleseren plassert i skjermen.

Lengre tid mellom hver lading

En større mobil betyr større batteri og mer tid å bruke mobilen. Batteriet i Galaxy A80 har 4000 mAh, og bruker du i tillegg strømsparemodus får du enda mer tid.

Super-hurtiglading

Galaxy A80 lades fra utladet og helt opp til 50 % på ca. 30 min (25 W). Du lader altså raskere og sjeldnere.

Lyd

Ved å bruke Dolby Atmos-innstillingen får du omsluttende lyd uansett hvilke hodetelefoner du bruker.

I esken

Lader med tilhørende ledning, MicroUSB-adapter, nål for å ta ut SIM-kort, hodetelefoner, USB- adapter, bruksanvisning på norsk.

Dimensjoner
Bredde76,5 mm
Dybde9,3 mm
Lengde165,2 mm
Vekt
Vekt220 g
Skjerm
SkjermglassCorning Gorilla Glass 3
Skjermoppløsning, PPI393
Skjermstørrelse6,7 tommer
SkjermtypeSuper AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2", 0.8µm, PDAF + 8 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide), 1.12µm + TOF 3D camera, f/1.2, 30mm
Hovedkamera videokvalitet2160p@30fps, 1080p@30/60fps (gyro-EIS), 720p@480fps
Selfiekamera fotokvalitetMotorisert pop-up med roterende hovedkamera
Selfiekamera videokvalitet2160p@30fps, 1080p@30/60fps (gyro-EIS)
Hukommelse
Innebygd minne128 GB
RAM8 GB
Tilkobling
2G nettverkJa
3G nettverkJa
4G nettverkJa
4G+_NETWORKJa
BluetoothJa, 5.0, A2DP, LE
GPSJa
NFCJa
Prosessor og operativsystem
OperativsystemAndroid
Operativsystem versjon9.0 (Pie)
ProsessorQualcomm SDM730 Snapdragon 730 (8 nm), Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 470 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 470 Silver)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet3700 mAh Li-Po
SimkorttypeNANO
Annet
Dual SIMJa
FingeravtrykksleserJa, i skjermen
HurtigladingJa, 25W
MinijackNei
SmarttelefonJa
Tale over 4GJa
Tale over WiFiJa
Type ladekontaktUSB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ broken
SVITSJ heart

SVITSJ med god samvittighet

SVITSJ med god samvittighet! For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Pr. md.329,-
Pris på abo. kommer i tillegg.