Samsung Galaxy S10+ Keramisk svart 512 GB
 
Samsung

Galaxy S10+

  • 6.4" QHD+ skjerm med kinofølelse
  • Trippel kamera-løsning i profesjonell klasse
  • 4100 mAh Intelligent batteri for 24-timers bruk
  • Ultrasonisk fingeravtrykksleser integrert i skjerm
  • Jack-utgang til hodetelefoner
Les mer om Galaxy S10+

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i keramisk svart

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.539,-
  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
  • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 12936,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris10 199,-
Kun telefon
Telefonpris11 990,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy S10+ Keramisk svart 512 GB539,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt1088,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 12 936,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Marte Møkkelgjerd28.02.2019
Telia Testpilot

Jeg er veldig glad for at fingeravtrykkleseren er flyttet frem på skjermen igjen.

Marte Møkkelgjerd

Design

Samsung Galaxy S10+ er en stilren mobiltelefon som er veldig fin å se på, i tillegg til at den består av mange gode kvaliteter. Mobilens smale design og lette vekt sørger for at den ikke er vanskelig å håndtere, og jeg sitter igjen med en opplevelse av at telefonen er større enn den føles.

Skjerm

Skjermen er vanvittig bra, og fargene i bildet er sylskarpe og klare. Jeg liker den heldekkende skjermen og at front kameraene er flyttet ut på siden, da de flyttes ut av fokus.

Menyer

S10+ vekkes automatisk når du løfter den. Kameraet skanner ansiktet ditt lynraskt – nesten før du rekker å lese hva klokka er. Du sviper ned, hvor som helst på skjermen, for hurtig-innstillinger. Opp for apper. Fra høyre kant for favoritt-apper. Og venstre for Bixby. Alt i alt er det renere og mer oversiktlig sammenlignet med f.eks Galaxy S8.

Batteri

Telefonen har veldig bra batterikapasitet ut i fra min mobilbruk, og jeg har ikke behov for å lade telefonen hver dag.

Konklusjon og terningkast

Dette er en vanvittig bra telefon, og jeg gleder meg til å bruke den mer fremover. Jeg er strålende fornøyd med endringene fra S8. Jeg lar meg imponere mest av kamera og den fargesterke skjermen. Terningkast 6!

Telias testpiloter får beholde telefonen etter endt test.
Elikem Andresen28.02.2019
Telia Testpilot

Med et batteri på 4100mah og funksjoner som trådløs batterideling ligger alt til rette for at du ikke skal gå tom for strøm med det første!

Elikem Andresen

Design

Med byggekvaliteten av glass og aluminium, den nye dynamiske AMOLED-skjermen og det beste designet på en telefon Samsung har levert noensinne, får man et utrolig godt førsteinntrykk av toppmodellen S10+.

Skjerm

S10+ har den beste mobilskjermen jeg har sett. Den nye AMOLED-skjermen er noe større enn forgjengeren, og såpass lyssterk at den overgår de fleste TV-er med OLED-teknologi. Den har en fargegjengivelse ut av en annen verden. Derfor er det veldig betryggende at det er brukt Gorillaglass 6 over hele AMOLED-panelet på telefonen. Standardinnstillingene for skjermen satt til å vise FHD+ (2280 x 1080), men om du ønsker full utnyttelse av skjermen, kan du skru den over på WQHD+ (3040 x 1440).

Menyer

Brukergrensesnittet på S10 består av Samsungs nye ONE UI over Android Pie (9). Med ONE UI får du et nytt og fint grensesnitt å navigere i. Innstillinger og menyer er pene og optimalisert for store skjermer som på denne. Med informasjon øverst på skjermen og valgene lenger ned på skjermen så du rekker frem med kun en hånd.

Kamera

Foran på S10+ finner du et lite hull i skjermen hvor det er plassert et kamera og en dybdesensor. Dette gir hele 93% skjerm-til-kropp forhold, noe som er virkelig imponerende. På baksiden finner du tre linser som gir deg mulighet til å ta utrolige bilder i tele- og vidvinkelmodus. Med en helt rå videostabilisering i tillegg har du et kameraoppsett i profesjonell klasse! Og alt dette i HDR!

Batteri

Batteriet på 4100mAh (600mAh mer enn S9+) og funksjoner som trådløs batterideling gjør at du fint kan gå en hel dag uten å gå tom for batteri.

Konklusjon og terningkast

Med et vakkert design, utrolig skjerm, teknologi i beste klasse og et kamera som er blant de beste så får du absolutt det du er lovet! S10+ anbefales! Terningskast 6!

Telias testpiloter får beholde telefonen etter endt test.

Om Galaxy S10+

Med den 10. Galaxy S i rekken har Samsung skapt en ny generasjon av mobiltelefoner. De utgjør en forskjell i bildene du tar, i opplevelsen når du ser på dem og i måten innholdet er beskyttet på. S10+ kommer med 8 GB RAM og 128 eller 512 GB internlagring, eller 12 GB RAM og 1 TB internlagring, med mulighet for å utvide med minnekort på opptil 512 GB. Versjonen med 512 GB og 1 TB har keramisk utforming, mens de andre modellene kommer i glass.

Se mer uansett hvor du befinner deg

Skjermen tilpasser seg automatisk etter lysforholdene rundt deg, og gir deg kinofølelsen uansett hvor du er, både inne og ute. Siden selfie-kameraet kun trenger en veldig liten åpning, dekker skjermen stort sett hele mobilen. Ingen skjermleppe eller forstyrrende knapper. Den kurvede skjermen på 6.4" kommer i 19:9-format og har 3040x1440 punkter.

Enklere å styre mobilen

Samsung har nå endret måten du navigerer på den store skjermen så det blir enklere og raskere å bruke apper og funksjoner. Små, men utrolig smarte endringer, slik at du slipper å bli sliten i fingrene.

Ta profesjonelle bilder

Trippelkameraet gir muligheter som før bare gikk an med et systemkamera. Tre objektiver og vidvinkel på opptil 123 grader gjør at du får med mer i bildet, og du kommer nærmere takket være 2x optisk zoom. De to blenderinnstillingene gjør at kameraene tilpasser seg lysforholdene på samme måte som menneskeøyet. Laveste blenderverdi (f/1.5) gjør at du kan ta bilder selv i svært svakt lys. Du kan også øke skarpheten på det du vil fremheve ved å endre dybdeskarpheten.

S10+ har i tillegg dobbelt frontkamera med Ultra-wide, som gjør at du får enda større selfier.

Skarpere og raskere med ny teknologi

Dual Pixel-teknologi er brukt for å videreutvikle autofokusen, og gir raskere fokusering. Den smarte bildebehandlingen gjør det enklere å ta fantastiske bilder som er verdt å dele. I tillegg kan du ved hjelp av teknologien utnytte sensoren mer effektivt, og sette ditt personlige preg på bildene.

Større batteri, men likevel slankere

Med Galaxy S10 i hånden din, merker du forskjellen - den er både slankere og lettere. Samtidig har du bedre batterikapasitet og mer kraft. Mobilen lærer seg i tillegg hvordan du bruker den, og kan dermed slå av funksjoner du ikke bruker, slik at batteriet varer lenger.

Trådløs batterideling

Samsung har utviklet trådløs lading, både av selve mobilen, men også mellom ulike enheter - mobilen til en kompis, eller hodetelefonene og smartklokken din. Det fungerer for de fleste enheter med trådløs lading*, også når du snakker i mobilen.

Mer stabile og fargerike videoer

Få dynamisk fargegjengivelse og bedre stabilitet i videoene dine, via teknologien HDR10+, som før kun fantes i avanserte action-kameraer.

Sikker og rask

Det du har lagret i mobilen ønsker du rask og enkel tilgang til – men kun for deg. I skjermen på Galaxy S10-modellene sitter en ny fingeravtrykksleser som bruker ultralyd. Dét gjør innholdet sikrere, og gjør det mulig å lese fingeravtrykket selv når skjermen eller fingeren er skitten eller våt.

I esken

Lader med ledning, MicroUSB-adapter, nål for å ta ut SIM-kortet, hodetelefoner, skjermbeskytter, USB-adapter, bruksanvisning på norsk.

Dimensjoner
Bredde
74,1 mm
Dybde
7,8 mm
Lengde
157,6 mm
Vekt
Vekt
175 g
Skjerm
Skjermstørrelse
6,4 tommer
Skjermtype
Super AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
16 megapiksler
Hovedkamera videokvalitet
4K
Selfiekamera fotokvalitet
10 megapiksler
Hukommelse
Innebygd minne
512 GB
Minnekort maks størrelse
512 GB
Minnekort type
microSD
RAM
8 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, v5
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Exynos 9820
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4100 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
68
Minijack
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Galaxy S10+

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.539,-
Pris på abo. kommer i tillegg.