Samsung Galaxy S10 Svart
 
Samsung

Galaxy S10

 • 6.1" QHD+ skjerm med kinofølelse
 • Trippel kamera-løsning i profesjonell klasse
 • 3400 mAh Intelligent batteri for 24-timers bruk
 • Ultrasonisk fingeravtrykksleser integrert i skjerm
 • Jack-utgang til hodetelefoner
 • 128 GB lagring
Les mer om Galaxy S10

Modell

Velg farge

Svart

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.359,-
 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
 • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 8616,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris5699,-
Kun telefon
Telefonpris8490,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Mobilabonnement for alle

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy S10 Svart359,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt908,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 8616,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

RUBEN LØVLI28.02.2019
Telia Testpilot

S10 har et supert batteri, det er jack-utgang for headset og plass til et minnekort og et sim-kort nr 2. Kameraene skrinlegger mine planer om å kjøpe et systemkamera med det første.

RUBEN LØVLI

Design

Hvis du sammenligner S8 med S10 er det tre vesentlige forskjeller;

Forsiden av mobilen er så å si kun en skjerm. Ingenting annet! Kameraet er plassert i selve skjermen. Dette legger man faktisk merke til og det gir et ganske kult særpreg når du tar frem mobilen. Helt klart den beste løsningen etter min mening! Baksiden har en mer voksen look.

Skjerm

Skjermene til Samsung blir bedre og bedre for hver modell de kommer med. I forhold til S8 er det et bra hakk opp i lysstyrke og et stort byks i farger. På flyet til India satt mannen ved siden av meg og stirret mobilen i senk hver gang den lyste opp. Min tidligere S8 ser nesten gammeldags ut i forhold.

Kamera

Her har det skjedd mye siden S8! De 3 kameraene bak på S10 består av vidvinkel, zoom og vanlig. Zoom er ikke noe jeg har brukt stort, men vidvinkel er genialt! Man får med seg så mye av det som skjer der du er, og det rett og slett deilig å se hvor nært på man kommer! Funksjoner som superstille gjør at videoen du tar er smidig som en gimbal og dobbel blenderåpning gir deg større friheter i forskjellige lysforhold. Eneste jeg savner er å kunne bruke alle kameraene i pro mode, også for opptak av video.

Funksjoner

Jeg er veldig imponert over opplåsing gjennom front-kamera. Den er helt suveren! Kombinert med at mobilen vekkes når du løfter den, trenger du ikke tenke. Det bare skjer! S10 har også en dolby mode som gir en form for lydeffekt hvis du har lyst å se video på Netflix uten headset. Det er også plass til et minnekort og et SIM-kort nr 2.

Batteri

Batteriet har i løpet av flyturen til India fått kjørt seg godt. Noen timer med Netflix ga ikke store utslag på prosenten. Flere smarte alternativer for strømsparing har også gjort at mobilen har vart kvelden ut selv med mye bruk.

Konklusjon og terningkast

Kombinasjonen av øyeblikkelig opplåsing når du løfter mobilen og at du kjapt kan svipe deg til riktig app eller innstilling gjør mobilen til den mest effektive jeg har vært borti. Dessuten er skjermen helt sjuk. Kameraene skrinlegger planene mine om å kjøpe et systemkamera med det første. Hvis man er glad i å ta bilder er det virkelig verdt å bruke 3-4.000 ekstra på denne, fremfor å kjøpe en rimeligere mobil og ett kamera i tillegg. Terningkast 6!

Telias testpiloter får beholde telefonen etter endt test

Om Galaxy S10

Med den 10. Galaxy S i rekken har Samsung skapt en ny generasjon av mobiltelefoner. De utgjør en forskjell i bildene du tar, i opplevelsen når du ser på dem og i måten innholdet er beskyttet på.

Se mer uansett hvor du befinner deg

Skjermen tilpasser seg automatisk etter lysforholdene rundt deg, og gir deg kinofølelsen uansett hvor du er, både inne og ute. Siden selfie-kameraet kun trenger en veldig liten åpning, dekker skjermen stort sett hele mobilen. Ingen skjermleppe eller forstyrrende knapper. Den kurvede skjermen på 6.1" kommer i 19:9-format og har 3040x1440 punkter.

Enklere å styre mobilen

Samsung har nå endret måten du navigerer på den store skjermen så det blir enklere og raskere å bruke apper og funksjoner. Små, men utrolig smarte endringer, slik at du slipper å bli sliten i fingrene.

Ta profesjonelle bilder

Trippelkameraet gir muligheter som før bare gikk an med et systemkamera. Tre objektiver og vidvinkel på opptil 123 grader gjør at du får med mer i bildet, og du kommer nærmere takket være 2x optisk zoom. De to blenderinnstillingene gjør at kameraene tilpasser seg lysforholdene på samme måte som menneskeøyet. Laveste blenderverdi (f/1.5) gjør at du kan ta bilder selv i svært svakt lys. Du kan også øke skarpheten på det du vil fremheve ved å endre dybdeskarpheten.

Skarpere og raskere med ny teknologi

Dual Pixel-teknologi er brukt for å videreutvikle autofokusen, og gir raskere fokusering. Den smarte bildebehandlingen gjør det enklere å ta fantastiske bilder som er verdt å dele. I tillegg kan du ved hjelp av teknologien utnytte sensoren mer effektivt, og sette ditt personlige preg på bildene.

Større batteri, men likevel slankere

Med Galaxy S10 i hånden din, merker du forskjellen - den er både slankere og lettere. Samtidig har du bedre batterikapasitet og mer kraft. Mobilen lærer seg i tillegg hvordan du bruker den, og kan dermed slå av funksjoner du ikke bruker, slik at batteriet varer lenger.

Trådløs batterideling

Samsung har utviklet trådløs lading, både av selve mobilen, men også mellom ulike enheter - mobilen til en kompis, eller hodetelefonene og smartklokken din. Det fungerer for de fleste enheter med trådløs lading*, også når du snakker i mobilen.

Mer stabile og fargerike videoer

Få dynamisk fargegjengivelse og bedre stabilitet i videoene dine, via teknologien HDR10+, som før kun fantes i avanserte action-kameraer.

Sikker og rask

Det du har lagret i mobilen ønsker du rask og enkel tilgang til – men kun for deg. I skjermen på Galaxy S10-modellene sitter en ny fingeravtrykksleser som bruker ultralyd. Dét gjør innholdet sikrere, og gjør det mulig å lese fingeravtrykket selv når skjermen eller fingeren er skitten eller våt.

I esken

Lader med ledning, MicroUSB-adapter, nål for å ta ut SIM-kortet, hodetelefoner, skjermbeskytter, USB-adapter, bruksanvisning på norsk.

Dimensjoner
Bredde
70,4 mm
Dybde
7,8 mm
Lengde
149,9 mm
Vekt
Vekt
157 g
Skjerm
Skjermstørrelse
6,1 tommer
Skjermtype
Super AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
16 megapiksler
Hovedkamera videokvalitet
4K
Selfiekamera fotokvalitet
10 megapiksler
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
512 GB
Minnekort type
microSD
RAM
8 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, v5
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Exynos 9820
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3400 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
68
Minijack
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Galaxy S10+

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.359,-
Pris på abo. kommer i tillegg.