Search iconLogin iconMenu icon
Samsung Galaxy S10 Svart
 
Samsung

Galaxy S10

 • 6.1" QHD+ skjerm med kinofølelse
 • Trippel kamera-løsning i profesjonell klasse
 • 3400 mAh Intelligent batteri for 24-timers bruk
 • Ultrasonisk fingeravtrykksleser integrert i skjerm
 • Jack-utgang til hodetelefoner
Les mer om Galaxy S10

Velg farge

Svart

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.449,-
 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
 • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 10776,-
Mobiltelefon med 12 måneder binding
Telefonpris8099,-
Kun telefon
Telefonpris9499,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Mobilabonnement for alle

 • Fri bruk av samtaler, SMS og MMS i Norge
 • Telia Music Freedom
 • Surf og stream uten å gå tom for data
 • Bruk inntil 22 GB data i EU, EØS og Sveits

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Hastigheten reduseres til 3 mbit/s etter 40 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din.

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Se abonnementsvilkår. Egne priser gjelder i utlandet, på fly/båt/satellitt og for spesialnummer. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy S10 Svart449,-0,-
Telia X579,-0,-
Totalt1028,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 10 776,-

Etter 40 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 22 GB. Data utover 22 GB i EU, EØS og Sveits koster 5 øre per MB.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

RUBEN LØVLI28.02.2019
Telia Testpilot

S10 har et supert batteri, det er jack-utgang for headset og plass til et minnekort og et sim-kort nr 2. Kameraene skrinlegger mine planer om å kjøpe et systemkamera med det første.

RUBEN LØVLI

Design

Hvis du sammenligner S8 med S10 er det tre vesentlige forskjeller;

Forsiden av mobilen er så å si kun en skjerm. Ingenting annet! Kameraet er plassert i selve skjermen. Dette legger man faktisk merke til og det gir et ganske kult særpreg når du tar frem mobilen. Helt klart den beste løsningen etter min mening! Baksiden har en mer voksen look.

Skjerm

Skjermene til Samsung blir bedre og bedre for hver modell de kommer med. I forhold til S8 er det et bra hakk opp i lysstyrke og et stort byks i farger. På flyet til India satt mannen ved siden av meg og stirret mobilen i senk hver gang den lyste opp. Min tidligere S8 ser nesten gammeldags ut i forhold.

Kamera

Her har det skjedd mye siden S8! De 3 kameraene bak på S10 består av vidvinkel, zoom og vanlig. Zoom er ikke noe jeg har brukt stort, men vidvinkel er genialt! Man får med seg så mye av det som skjer der du er, og det rett og slett deilig å se hvor nært på man kommer! Funksjoner som superstille gjør at videoen du tar er smidig som en gimbal og dobbel blenderåpning gir deg større friheter i forskjellige lysforhold. Eneste jeg savner er å kunne bruke alle kameraene i pro mode, også for opptak av video.

Funksjoner

Jeg er veldig imponert over opplåsing gjennom front-kamera. Den er helt suveren! Kombinert med at mobilen vekkes når du løfter den, trenger du ikke tenke. Det bare skjer! S10 har også en dolby mode som gir en form for lydeffekt hvis du har lyst å se video på Netflix uten headset. Det er også plass til et minnekort og et SIM-kort nr 2.

Batteri

Batteriet har i løpet av flyturen til India fått kjørt seg godt. Noen timer med Netflix ga ikke store utslag på prosenten. Flere smarte alternativer for strømsparing har også gjort at mobilen har vart kvelden ut selv med mye bruk.

Konklusjon og terningkast

Kombinasjonen av øyeblikkelig opplåsing når du løfter mobilen og at du kjapt kan svipe deg til riktig app eller innstilling gjør mobilen til den mest effektive jeg har vært borti. Dessuten er skjermen helt sjuk. Kameraene skrinlegger planene mine om å kjøpe et systemkamera med det første. Hvis man er glad i å ta bilder er det virkelig verdt å bruke 3-4.000 ekstra på denne, fremfor å kjøpe en rimeligere mobil og ett kamera i tillegg. Terningkast 6!

Telias testpiloter får beholde telefonen etter endt test

Om Galaxy S10

Med den 10. Galaxy S i rekken har Samsung skapt en ny generasjon av mobiltelefoner. De utgjør en forskjell i bildene du tar, i opplevelsen når du ser på dem og i måten innholdet er beskyttet på.

Se mer uansett hvor du befinner deg

Skjermen tilpasser seg automatisk etter lysforholdene rundt deg, og gir deg kinofølelsen uansett hvor du er, både inne og ute. Siden selfie-kameraet kun trenger en veldig liten åpning, dekker skjermen stort sett hele mobilen. Ingen skjermleppe eller forstyrrende knapper. Den kurvede skjermen på 6.1" kommer i 19:9-format og har 3040x1440 punkter.

Enklere å styre mobilen

Samsung har nå endret måten du navigerer på den store skjermen så det blir enklere og raskere å bruke apper og funksjoner. Små, men utrolig smarte endringer, slik at du slipper å bli sliten i fingrene.

Ta profesjonelle bilder

Trippelkameraet gir muligheter som før bare gikk an med et systemkamera. Tre objektiver og vidvinkel på opptil 123 grader gjør at du får med mer i bildet, og du kommer nærmere takket være 2x optisk zoom. De to blenderinnstillingene gjør at kameraene tilpasser seg lysforholdene på samme måte som menneskeøyet. Laveste blenderverdi (f/1.5) gjør at du kan ta bilder selv i svært svakt lys. Du kan også øke skarpheten på det du vil fremheve ved å endre dybdeskarpheten.

Skarpere og raskere med ny teknologi

Dual Pixel-teknologi er brukt for å videreutvikle autofokusen, og gir raskere fokusering. Den smarte bildebehandlingen gjør det enklere å ta fantastiske bilder som er verdt å dele. I tillegg kan du ved hjelp av teknologien utnytte sensoren mer effektivt, og sette ditt personlige preg på bildene.

Større batteri, men likevel slankere

Med Galaxy S10 i hånden din, merker du forskjellen - den er både slankere og lettere. Samtidig har du bedre batterikapasitet og mer kraft. Mobilen lærer seg i tillegg hvordan du bruker den, og kan dermed slå av funksjoner du ikke bruker, slik at batteriet varer lenger.

Trådløs batterideling

Samsung har utviklet trådløs lading, både av selve mobilen, men også mellom ulike enheter - mobilen til en kompis, eller hodetelefonene og smartklokken din. Det fungerer for de fleste enheter med trådløs lading*, også når du snakker i mobilen.

Mer stabile og fargerike videoer

Få dynamisk fargegjengivelse og bedre stabilitet i videoene dine, via teknologien HDR10+, som før kun fantes i avanserte action-kameraer.

Sikker og rask

Det du har lagret i mobilen ønsker du rask og enkel tilgang til – men kun for deg. I skjermen på Galaxy S10-modellene sitter en ny fingeravtrykksleser som bruker ultralyd. Dét gjør innholdet sikrere, og gjør det mulig å lese fingeravtrykket selv når skjermen eller fingeren er skitten eller våt.

I esken

Lader med ledning, MicroUSB-adapter, nål for å ta ut SIM-kortet, hodetelefoner, skjermbeskytter, USB-adapter, bruksanvisning på norsk.

Dimensjoner
Bredde70,4 mm
Dybde7,8 mm
Lengde149,9 mm
Vekt
Vekt157 g
Skjerm
Skjermstørrelse6,1 tommer
SkjermtypeSuper AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet16 megapiksler
Hovedkamera videokvalitet4K
Selfiekamera fotokvalitet10 megapiksler
Hukommelse
Innebygd minne128 GB
Minnekort maks størrelse512 GB
Minnekort typemicroSD
RAM8 GB
Tilkobling
2G nettverkJa
3G nettverkJa
4G nettverkJa
4G+_NETWORKJa
BluetoothJa, v5
GPSJa
NFCJa
Prosessor og operativsystem
OperativsystemAndroid
ProsessorExynos 9820
Spesifikasjoner
Batterikapasitet3400 mAh
SimkorttypeNANO
Annet
Dual SIMJa
HurtigladingJa
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)68
MinijackJa
SmarttelefonJa
Tale over 4GJa
Tale over WiFiJa
Trådløs ladingJa
Type ladekontaktUSB-C

Galaxy S10+

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ broken
SVITSJ heart

SVITSJ med god samvittighet

SVITSJ med god samvittighet! For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Pr. md.449,-
Pris på abo. kommer i tillegg.