Samsung Galaxy S20 FE Cloud Navy
 
Samsung

Galaxy S20 FE 5G

 • 6.5" 120Hz FHD+-skjerm
 • Kamera med Nattmodus – Sterk når lyset er svakt
 • Kraftig 4500 mAh­-batteri
 • 3x kameraer og 30x zoom
 • Klargjort for Telias nye 5G-nett
Les mer om Galaxy S20 FE 5G

Modell

Velg farge

Cloud Navy

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.429,-
 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
 • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 10296,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris6899,-
Kun telefon
Telefonpris8490,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy S20 FE Cloud Navy429,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt978,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 10 296,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy S20 FE 5G

Tilbud ved forhåndskjøp

Hvis du har kjøpt en Galaxy S20 FE eller S20 FE 5G i perioden 23. september til 1. oktober 2020, får du en Galaxy Fit2 eller en spillpakke for 29 kr* (Verdi fra kr 599) Slik gjør du:

 1. Hvis du ikke allerede har en konto, oppretter du en Samsung Account** innen 11. oktober 2020.
 2. Åpne Samsung Members-appen og gå til «Tilbud» for å hente kampanjekoden. Merk at det kan ta opptil fem (5) arbeidsdager før tilbudet vises i appen.
 3. Her finner du alle instruksjoner for å benytte deg av tilbudet.
 4. Trykk på «Last ned kupong».
 5. Klikk på lenken for å gå til Samsungs nettbutikk, der du gjennomfører kjøpet.
 6. Tilbudet må benyttes i Samsung Members-appen i perioden 2. oktober til 16. oktober 2019. Tilbudet gjelder én gang per enhet og kun for kjøp i kampanjeperioden.
 7. Spørsmål om kampanjen kan rettes til Samsung kundeservice på 21 55 28 07 eller besøk samsung.com/no/support/offer/.

Kamera

Nå kan du ta bilder og video og legge dem rett ut med profesjonell kvalitet. Og så enkelt, ved hjelp av smart og kraftig AI.

Tredobbelt kamera for alle øyeblikk

Telekameraet tar deg nærmere – opptil 30x space zoom og 3x optisk zoom. Det lysfølsomme hovedkameraet (f/1.8) gir deg best bilder i mørket, og kameraet med 123° ultravidvinkel fanger bildet slik øyet ser det. Du kan skape dybde i bildene ved å gjøre bakgrunnen mer uskarp, det som kalles bokeh.

30x space zoom og 3x optisk zoom tar deg nærmere

Med Galaxy S20 FE får du med det andre går glipp av. 30x space zoom og 3x optisk zoom lar deg lynraskt fange opp det som skjer langt borte.

Sterk når lyset er svakt

Galaxy S20 FE har et svært lysfølsomt kamera. Så du kan ta skarpe bilder også når mørket senker seg – og moroa begynner. Takket være kombinasjonen av stor blenderåpning, optikk av høy kvalitet og store kamerasensorer slipper Galaxy S20 FE inn mer lys.

Ta ett bilde, så tar kameraet 14

Tar du ett bilde, kan du la kameraet ta flere. Etterpå hjelper kunstig intelligens deg med automatisk å velge de 5 – 14 beste bildene fra øyeblikket. Du slipper å ta flere bilder, kameraet tar seg av det hvis du vil.

Ytelse

Naturligvis klar for 5G

Koble til 5G-nettet og få muligheten til å streame filmer i høyere kvalitet, laste opp filmer lynraskt og spille med minimal forsinkelse. Galaxy S20 FE 5G er klar for 5G.

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy S20 FE 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Raskere og mer effektiv

Kraften i en mobiltelefon avhenger av mange faktorer. Galaxy S20 FE har en av Samsungs kraftigste og raskeste prosessorer noen gang. Men det er ikke det eneste som gjør dette til en rask og kraftig mobil. Programvaren som ligger i bunnen, er også en veldig viktig del, ikke minst for din opplevelse.

Dessuten har Galaxy S20 FE mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men som også forlenger batteriets kapasitet og gir mer effektiv lagringskapasitet. Samsung produserer de fleste komponentene i telefonene selv, for best mulig opplevelse og stor kapasitet. Du kjenner det på flyten og utholdenheten til Galaxy S20 FE.

120 Hz betyr raskere skjerm og overtak i spillet

En raskere skjerm skaper en mer behagelig følelse som er vanskelig å beskrive. Men har du først prøvd den, er det vanskelig å nøye seg med noe annet. Du kan bla jevnere mellom sider og apper. Hastigheten gir deg en fordel når du spiller, ikke minst takket være kombinasjonen med lynrask berøringsrespons. Skjermen til Galaxy S20 FE er dobbelt så rask som på Galaxy S10.

Utholdende

Galaxy S20 FE har et kraftfullt batteri på 4 500 mAh. I tillegg er både lagringskapasitet og prosessor mer effektive, slik at strømforbruket blir ytterligere redusert. Galaxy S20 FE har også Samsungs nyeste hurtigladeteknologi, som lader batteriet over 50 prosent på bare 30 minutter.

Kraft til å vinne, jobbe og tenke

Med Galaxy S20 FE får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for krevende arbeid, eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

Plass til mer

Galaxy S20 FE kommer med 128 GB lagringskapasitet. Det er mye. Men det er også plass til micro SD-kort (følger ikke med) som gir opptil 1 TB ekstra lagringskapasitet.

Design

Se mer

Galaxy S20 FE har en skjerm som dekker mesteparten av mobilflaten – en stor skjerm uten at mobilen har blitt større, med andre ord. Du opplever mer av film og bilder i en mobil som ligger behagelig i hånden. Apper og funksjoner er lett tilgjengelige og kan plasseres slik at du alltid har lett tilgang til det du bruker ofte.

Fargeskala

Galaxy S20 FE har en spennende og eksklusiv fargeskala. Hvilken passer til deg? Hos oss får du den i fargene Cloud Lavender, Cloud Navy, Cloud Red og Cloud Mint.

Alltid med Samsung

Vann- og støvbestandig

Galaxy S20 FE er naturligvis støv- og vanntett i henhold til IP68, noe som betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Trygg med Samsung Knox

Din Galaxy S20 FE har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

En mer åpen verden med Samsung

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Med nye Galaxy S20 FE har du enkel tilgang til både Samsungs og andre produsenters tilkoblede produkter og tjenester.

Dimensjoner
Bredde
74,5 mm
Dybde
8,4 mm
Lengde
159,8 mm
Vekt
Vekt
190 g
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
405
Skjermstørrelse
6,5 tommer
Skjermtype
Dynamic AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12 MP wide (2PD, OIS, F1.8, 1.8¿) + 12 MP u-wide (F2.2, 1.12¿) + 8 MP tele (3x, F2.4, 1.0¿)
Hovedkamera videokvalitet
4K, 1080p, gyro-EIS
Selfiekamera fotokvalitet
32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Selfiekamera videokvalitet
4K, 1080p
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
1 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
6 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, v 5.0, A2DP, LE
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 10, One UI 2.5
Prosessor
Snapdragon 865
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po4500 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
5G nettverk
Ja
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (optisk under skjerm)
Hurtiglading
Ja, 25W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, 15W
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.429,-
Pris på abo. kommer i tillegg.