Samsung Galaxy S20 Cloud Blue
 
Samsung

Galaxy S20 5G

 • Skarpe bilder med 64 MP kamera
 • 30x zoom tar deg tett på
 • Fremtidssikret – Kan benyttes på Telias nye 5G-nett
 • Filme i 8K og fang øyeblikket
 • 120 Hz skjermoppdatering
Les mer om Galaxy S20 5G

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i lys blå

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.439,-
 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
 • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 10536,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris7499,-
Kun telefon
Telefonpris8990,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy S20 Cloud Blue439,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt988,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 10 536,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy S20 5G

Klar for 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy 5G 20 vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

08 02 W

Kamera

Se verden på en ny måte

Nå kan du ta bilder og videoer og legge dem rett ut med profesjonell kvalitet. Likevel er kameraet enkelt å bruke, takket være kraftig AI.

01 02 X1 NO

64 MP for skarpere detaljer

Kameraet i Galaxy S20 har hele 64 MP, noe som skaper fantastiske detaljer med enestående skarphet ned til minste detalj. Bildene dine får en helt ny dybde og du kan oppdage detaljer du ellers ville gått glipp av.

02 01

Kom mye tettere på med 30x zoom

Med Galaxy S20 kommer du tettere på. Se det andre går glipp av, kom tettere på scenen på konsert, ta bilder av ville dyr, film vennenes nedkjøring hele veien fra toppen. Eller ta nærbilder av fotballheltene dine fra tribunen.

02 2

Få med mer i svakt lys

Galaxy S20 har et svært lyssterkt kamera. Ofte er det øyeblikkene på konserten, festen eller ved leirbålet du ønsker å kunne fange på film eller stillbilde. Tidligere har det vært vanskelig å fange øyeblikkene med dybde og skarphet når lyset er svakt. Takket være kombinasjonen av stor blenderåpning, optikk av høy kvalitet og store kamerasensorer slipper Galaxy S20 inn mer lys.

Fang øyeblikket med 5 – 12 bilder

Tar du ett bilde, kan du la kameraet ta flere. Deretter hjelper AI deg med å velge de beste 5–12 bildene fra øyeblikket automatisk. Du slipper å ta flere bilder, kameraet tar seg av det om du vil. Ikke gå glipp av den herlige grimasen, at lysene på kaken blåses ut, at katten plutselig oppfører seg som en hund eller omvendt.

06

8K video fanger de umulige øyeblikkene som stillbilder

8K betyr at du kan filme med svært høy oppløsning og ta ut fantastiske stillbilder fra filmen. Fang mikrosekundet midt i hoppet, det lille sideblikket hunden ga katten, eller snøfnuggene før de rekker å smelte på nesen. 8K innebærer også en sikring for fremtiden, ettersom dette er oppløsningen på fremtidige skjermer.

Flere bakre kameraer gir flere muligheter

Telekameraet med 64 MP gir skarphet opptil 30x zoom, det lyssterke hovedkameraet (f/1.8) gir deg de beste bildene i mørket, og ultravidvinkel på 123° fanger bildet slik øyet ser det. Du kan skape dybde i bildet ved å gjøre bakgrunnen uskarp, det som kalles bokeh.

Kraften

Raskere og mer effektiv

Kraften til en mobiltelefon er avhengig av mange faktorer. Galaxy S20 har mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men som også forlenger batteriets kapasitet og gir en mer effektiv lagringsplass. Samsung produserer de fleste komponentene i telefonene selv, slik at de kan optimalisere dem både for din opplevelse og kapasitet. Du kjenner det på flyten og utholdenhet til Galaxy S20.

120 Hz betyr raskere skjerm, en fordel når du spiller

En raskere skjerm skaper en mer behagelig følelse som vanskelig kan beskrives. Men har du først prøvd den, er det vanskelig å nøye seg med noe annet. Du kan bla jevnere mellom sider og apper. Hastigheten gir deg som spiller en fordel, ikke minst takket være kombinasjonen med lynrask berøringsrespons. Skjermen til S20 er dobbelt så rask som skjermen til Galaxy S10.

09 w corners

Utholdende

Galaxy S20 har et batteri på 4000 mAh. Men det er ikke bare det store batteriet som gir utholdenhet. Både lagringsplass og prosessor er også mer effektive, slik at strømforbruket er redusert ytterligere. Galaxy S20 har naturligvis også vår nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50 %.

Kraften til å vinne, jobbe og tenke

Med Galaxy S20 får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for mer kompliserte beregninger eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

Plass til mer

Galaxy S20 fås med 128 GB. Det er også plass til micro SD-kort som gir opptil 1,5 TB ekstra lagringsplass.

Design – se mer

Galaxy S20 har en skjerm som dekker enda mer av overflaten på mobilen, med andre ord en større skjerm uten at mobilen har blitt større. Du vil få en større opplevelse av film og bilder, men med en mobil som med sine avrundede kanter og et smalere format er behagelig i hånden. Apper og funksjoner er lett tilgjengelige og kan plasseres slik at du alltid har lett tilgang til det du ofte bruker.

Alltid med Samsung

Vann- og støvbestandig

Galaxy S20 er støv- og vanntett i henhold til IP68, noe som betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Trygg med Samsung Knox

Din Galaxy S20 har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

En mer åpen verden med Samsung

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Med nye Galaxy S20 har du enkel tilgang til både Samsungs og andre produsenters tilkoblede produkter og tjenester. Med Samsung Galaxy S20 blir du en del av en mer åpen verden!

I esken

 • Ladeplugg
 • USB-C til USB-C-kabel
 • Kablede øreplugger med USB-C-plugg
 • Ekstra gummipropper til øreplugger
 • Nål til å åpne SIM-skuff

13 Whats In The Box X1

Dimensjoner
Bredde
69,1 mm
Dybde
7,9 mm
Lengde
151,7 mm
Vekt
Vekt
163 g
Skjerm
Skjermglass
Corning Gorilla Glass 6
Skjermoppløsning, PPI
566
Skjermstørrelse
6,2 tommer
Skjermtype
Dynamic AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12 MP, (wide), Dual Pixel PDAF, OIS; 64 MP, (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom; 12 MP, (ultrawide), AF, Super Steady video
Hovedkamera videokvalitet
3240p@30fps, 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, dual-video rec., stereo sound rec., gyro-EIS & OIS
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP, f/1.9, 26mm (wide), 1/3.2", 1.22µm, Dual Pixel PDAF
Selfiekamera videokvalitet
2160p@30/60fps, 1080p@30fps
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
1 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
12 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.0, A2DP, LE, aptX
GPS
Ja, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
10.0, One UI 2
Prosessor
Exynos 990
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po 4000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
5G nettverk
Ja
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, i skjermen
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.439,-
Pris på abo. kommer i tillegg.