Watch4 inkludert
Watch4 inkludert

SamsungGalaxy S21 Ultra

SamsungGalaxy S21 Ultra

4.5

(18)
 • Samsungs beste kamera med knivskarpe 108 MP, 100x zoom og avansert AI

 • Grenseløs og eksklusiv design i solid glass og metall

 • Dynamisk 120 Hz-skjerm gir en banebrytende følelse

 • Det største, intelligente 24t+-batteriet

 • Klar for både 5G og det raskeste WiFi-nettverket

Banner PDP Januar2022 v2

Galaxy Watch4 inkludert

Få med Samsung Galaxy Watch4 Classic! Ettersendes via Samsungs Members-app og gjelder tilbudet t.o.m. 30. januar 2022.


galaxy-watch-4-classic-42-mm-black-3

Velg farge: Phantom Black


Velg minne: 128 GB


Henter lagerstatus

Velg betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

 • Du betaler kr 0,- i dag
 • Skjermforsikring er inkludert
 • Betal en fast månedspris i 24 md.
 • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil

649,-/md

Totalpris med SVITSJ i 24 md. 15576,-
Abonnement velges på neste side

Samsung S21-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

DESIGN – DITT UTTRYKK, DITT AVTRYKK

Produsert i solid glass og metall, og preget av en eksklusiv, omsluttende følelse – hver detalj er nøye gjennomtenkt. Det intelligente kameraet er integrert i selve designen og den lynraske 120 Hz-skjermen går mykt fra kant til kant med et minimalt hull til kameraet, som gjør at du kan nyte enda mer av innholdet. Med de avrundede hjørnene og et smalere format ligger Galaxy S21 Ultra godt i hånden. Velg mellom fargene Phantom Black og Phantom Silver.

SKJERMEN – SKÅNSOM MOT ØYNENE

Av hensyn til øynene dine tilpasser skjermen seg automatisk slik at den bruker så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har den et blålysfilter som eliminerer det blå lyset maksimalt, som du kan aktivere når du måtte ønske det.

Sterkt sollys spiller ingen rolle.

Skjermen er så lys at du ser alt innhold skarpt og tydelig, også når solen er på sitt sterkeste. Sammenlignet med S20 Ultra har S21 Ultra 50 % mer kontrast og 25 % høyere lysstyrke.

KAMERA

Mobilen som endrer hvert øyeblikk.

Galaxy S21 Ultra har vårt beste kamera noensinne. Igjen. Med avansert AI blir jobben din enkel – nå kan du ta bilder og filme på et profesjonelt nivå uansett hvilket nivå du befinner deg på i dag. Med fire hovedkameraer i et imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i alle situasjoner. Rekordmange megapiksler, telefoto, ultravidvinkel og dybde. I tillegg er kameraet utstyrt med laserfokus som gir deg umiddelbar skarphet. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

108 MP – for usannsynlig skarphet

Nå tar markedets mest høyoppløste kamera neste steg. Med hele 108 megapiksler leverer Galaxy S21 Ultra 5G bilder med en utrolig detaljrikdom. Sammenlignet med S20 Ultra har pikslene nå 64 ganger mer farge og dobbelt så effektivt støydemping. Du får ganske enkelt en skarphet som er vanskelig å beskrive med ord. Den høye oppløsningen betyr blant annet at du kan beskjære og forstørre motivet betydelig, og fortsatt ha skarpe og detaljrike bilder som er klare til å deles.

100x zoom tar deg 100 ganger nærmere

Film skiløperen hele veien fra toppen, ta nærbilder av spillerne fra tribunen. Kom 100 ganger nærmere, detaljrikt og stabilt. Avstanden forvandles til nærbilder – og storslåtte øyeblikk direkte i mobilen. Dual Tele zoom-systemet gjør at du kan zoome rett i sentrum av hendelsene, raskt, stabilt og megadetaljert. Det skyldes avansert AI og enda mer lysfølsomme piksler enn hos forgjengeren S20 Ultra, som allerede hadde mobilmarkedets beste zoom.

I svakt lys er det mer å forevige

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd: Fyrverkerier, solnedganger og festens høydepunkt. Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse øyeblikkene med dybde og skarphet, ettersom lyset da er svakt – men ikke med Galaxy S21 Ultra 5G, som er vårt mest lysfølsomme kamera noensinne. Kombinasjonen av stor blenderåpning, førsteklasses optikk og store kamerasensorer gjør at det slippes inn mer lys. Og med den banebrytende teknologien Nona Binning, som slår sammen 9 piksler til én, kan lysfølsomheten økes ytterligere og danne det største arealet for lysinnslipp vi noen gang har hatt.

La AI dramatisere virkeligheten i bilder og film

La kameraets AI gjøre jobben: Den velger ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene, senker hastigheten i de dramatiske sekvensene og tilfører liv i bevegelsene i landskapet. Alt i løpet av ett opptak, slik at du plutselig kan dele øyeblikkene som du trodde det var umulig å fange. På proffnivå. Ett opptak fanger de beste og mest spektakulære motivene ved at en sekvens automatisk filmes når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene.

Med Highlight Reel kan du få et spektakulært klipp med de mest actionfylte sekvensene, Dynamic Slow-Mo øker dramatikken gjennom å redusere hastigheten i de hendelsesrike episodene og Cinematic Sky gjør det mulig å skape en imponerende himmel med skyer som beveger seg i sin egen takt. Og dette er bare noen av AI-funksjonene i Galaxy S21 Ultra 5G. Du trenger med andre ord nesten ikke å gjøre noe selv for å kunne dele en eksepsjonell virkelighet på proffnivå.

Fang de umulige øyeblikkene med 8K-video – og forvandle dem også til stillbilder

Tidligere var det lett å gå glipp av det perfekte fotoøyeblikket. Slik er det ikke lenger. Galaxy S21 revolusjonerer både film- og fotomulighetene med 8K Video. Det er så stabilt og høyoppløst at det er enkelt å velge ut det perfekte stillbildet – fra en levende video. 8K-video innebærer også en fremtidssikring for alt du skaper, ettersom dette er oppløsningen som blir stadig vanligere på moderne skjermer.

Directors View – din snarvei til regissørstolen.

Stillhet, opptak. S21 gjør deg til regissør. Samtidig som du filmer kan du se hva alle de fire kameraene fanger, velge de mest spektakulære perspektivene og skape ekstraordinære klipp som er klare til å deles direkte. Du kan også veksle mellom hovedkameraet og selfiekameraet, og synes i bildet mens du kommenterer det du filmer live.

3D-analyse tar dine selfier til et nytt nivå.

En profesjonell fotograf i et studiomiljø – eller du i stuen din. Galaxy S21 Ultra 5G gjør selfiene dine enda bedre: Ved hjelp av AI og 3D-analyse av dybde og dimensjoner skaper kameraet fantastiske portretter. Bakgrunnen gjørs uskarp med bokeh- effekt og ansiktet kommer i fokus med glimrende lyssetting.

GALAXY-OPPLEVELSER

En mobil for suveren gaming.

Med mer prosessorkraft, bedre grafikk og avansert AI er spillet ditt. 120 Hz-skjermen gir knivskarpe og nyanserte bilder og en spillopplevelse utenom det vanlige. Når du gamer, benyttes maksimale 120 Hz, noe som betyr raskere skjerm, overtak i spille og en bedre følelse. Kombinert med skjermens lynraske berøringsrespons er seieren garantert!

Gaming i skyen med forsterket 5G.

Med Galaxy S21 kan du spille uten spill-PC og konsoll. Dessuten har du tilgang til Xbox Game Pass1 som ligger i skyen og tilbyr opp mot 100 spill å velge mellom. Du kan også koble til en ekstern håndkontroll og utnytte 5G-nettet og Wi-Fi 6E der det er tilgjengelig. Ekte gamingfølelse med minimal forsinkelse.

Se alt i større format med Interactive Mirror View.

Speil Galaxy S21 mot en kompatibel TV og opplev alt du ser og gjør i mobilen i større format. Retter du kameraet mot deg selv, forvandles TV-en til et speil i hjemmetreningsstudioet ditt og du kan følge dine egne bevegelser i forhold til instruktørens. Eller ta en videosamtale på den store TV-skjermen og se vennene eller kollegene dine enda bedre.

KRAFTEN

120 Hz endrer hele følelsen.

Galaxy S21 har en 120 Hz-skjerm som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbart respons når du bruker skjermen, enten du ruller, spiller eller skriver en melding. Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den 1 Hz når du ikke gjør noe, og den maksimale frekvensen på 120 Hz når du spiller spill.

S Pen styrker kreativiteten og effektiviteten.

S Pen (selges separat) overtar der tastaturet ikke strekker til. Ta notater her og nå, direkte på skjermen, eller gi bildematerialet en ekstra dimensjon når du deler det . S Pen er både en penn og pensel, noe som gir deg en ny kreativ frihet. Og for første gang er den kompatibel med en mobil i Galaxy S-serien.

Klar for både 5G og det raskeste Wi-Fi-nettverket

Nå er det raskeste nettet her – og vi har vært klare lenge. Galaxy S21 Ultra 5G kan utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt. Dessuten Wi-Fi 6E, som leverer dobbel hastighet sammenlignet med Wi-Fi 6. Alt for at du skal kunne streame og dele lynraskt og spille med minimal latens uansett hvor du befinner deg.

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy S21 5G-serien vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Batteriet som tilpasser seg etter deg.

Batteriene våre har stor kapasitet – opptil 5000 mAh. Men de er ikke bare kraftige, men samtidig intelligente. Gjennom å lære dine mobilvaner og tilpasse seg etter dem sparer de på strømmen og holder lengre på én lading. Naturligvis har Galaxy S21 Ultra også teknologi for hurtiglading, der 30 minutter er tilstrekkelig for å lade batteriet til over 50 %.

Intelligent prosessor.

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Galaxy S21 Ultra 5G er utstyrt med vår hittil raskeste og kraftigste prosessor – på kun 5 nanometer. Men det er ikke det enste som gjør mobilen rask og kraftfull: Den underliggende programvaren er også en svært viktig del, ikke minst for din opplevelse.

Dessuten har Galaxy S21 Ultra 5G mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og gir et mer effektiv minne. Ettersom Samsung produserer de fleste komponentene i mobiltelefonene selv, kan vi optimalisere dem slik at du både får en god opplevelse og stor kapasitet.

Plass til mer.

Bildene, filmene og favorittseriene – vi har naturligvis gjort plass for alt du setter pris på. Galaxy S21 Ultra 5G har opptil 512 GB lagringsplass. Det er veldig mye.

Ultra WideBand er her.

Slutt å lete – nå vet mobilen hvor du har lagt nøklene dine. Den nye teknologien UWB kan på centimeternivå finne "SmartTags" som du har plassert på for eksempel nøkkelknippet. Den finner også andre mobiltelefoner med samme teknologi, noe som muliggjør sikker og nøyaktig deling av bilder og annet material med mobiler som befinner seg innenfor en radius på 30 meter.

TRYGG MED SAMSUNG

Definisjonen av nærmest uknuselig.

Samsung ønsker at skjermen skal holde. Derfor er den fremstilt av det solide og slitesterke Gorilla Glass Victus.

Vann- og støvbestandig.

Galaxy S21 er naturligvis støv- og vannbestandige i henhold til IP68, noe som blant annet betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Bare du kan låse opp.

Det er ditt ansikt mobilen gjenkjenner. Og fingeravtrykkleseren er nå blitt enklere tilgjengelig og 1,8 ganger større. Det vil si enda enklere sikkerhet.

Privat forblir privat med Samsung Knox.

Galaxy S21 er utstyrt med Samsung Knox, som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag fra maskinvare til programvare for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

En åpen verden med Samsung.

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Med nye Galaxy S21 får du enkelt tilgang til oppkoblede produkter og tjenester fra både Samsung og andre produsenter. Med Galaxy S21 blir du en del av en åpnere verden!

Dimensjoner
Bredde
75,6 mm
Dybde
8,9 mm
Lengde
165,1 mm
Vekt
Vekt
227 g
Skjerm
Skjermglass
Corning Gorilla Glass Victus
Skjermoppløsning, PPI
515
Skjermstørrelse
6,8"
Skjermtype
Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1500 nits (peak)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
108 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, Laser AF, OIS, 10 MP, f/4.9, 240mm (periscope telephoto), 1/3.24", 1.22µm, dual pixel PDAF, OIS, 10x optical zoom, 10 MP, f/2.4, 70mm (telephoto), 1/3.24", 1.22µm, dual pixel PDAF, OIS, 3x optical zoom, 12 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, Super Steady video
Hovedkamera videokvalitet
8K@24fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, stereo sound rec., gyro-EIS
Selfiekamera fotokvalitet
40 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.7µm, PDAF
Selfiekamera videokvalitet
4K@30/60fps, 1080p@30fps
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
12 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.2, A2DP, LE
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android, One UI 3.1
Operativsystem versjon
11
Prosessor
Exynos 2100 (5 nm), Octa-core (1x2.9 GHz Cortex-X1 & 3x2.80 GHz Cortex-A78 & 4x2.2 GHz Cortex-A55)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Ion 5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (under display, ultrasonisk)
Hurtiglading
Ja, 25W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, 15W
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 99 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Galaxy Watch4 Classic på kjøpet

Ved kjøp av Samsung Galaxy S21-serien, Z Fold3 eller Z Flip3 i kampanjeperioden får du en svart Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE (verdi ca. 4390 kr) med på kjøpet. Følg fremgangsmåten nedenfor for å få Galaxy Watch4 Classic:

 • Registrer en Samsung-konto innen 13. februar 2022.

 • Åpne Samsung Members-appen på din Galaxy S21- serie modell, Z Flip3 eller Z Fold3 innen 13. februar 2022.

 • Gå til «Utforsk», og klikk på «Fordeler» øverst til venstre i appen, og velg den gjeldende kampanjen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.

 • Trykk på knappen «Ta del av tilbudet» for å gå til registeringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen, samt oppgi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og serienummer på telefonen. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukter utføres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.

 • Når registreringen er fullført, vil du motta en bekreftelse på e-postadressen som er tilknyttet Samsung-kontoen din.

 • Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Veddesta. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Veddesta etter ca. 30 dager til angitt adresse. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 30 dager.

 • Spørsmål vedrørende kampanjen kan rettes til Samsung kundesupport 21 55 28 07 eller besøk samsung.com/no/support/offer/.