SamsungGalaxy Xcover Pro

SamsungGalaxy Xcover Pro

4.4

(16)
  • Robust og slitesterk – likevel enkel, slank og lett

  • 6.3" skjerm med Glove Touch

  • Utskiftbart batteri for lang brukstid

Velg farge: Svart


Velg minne: 64 GB


Henter lagerstatus

Tast inn postnr for å se når du kan ha denne varen

Betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 1250,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

EN ENKEL MOBIL BEREGNET FOR RØFF BRUK

Galaxy XCover Pro er slank og lett, men slitesterk og robust! Perfekt for deg som ferdes i skog og mark eller bedriver krevende sportsaktiviteter.

SLANK OG LETT MED STOR SKJERM

Til tross for en slank og lett design har Galaxy XCover Pro et kraftfullt indre med god prosessor- og batterikapasitet. Med et skikkelig bra kamera og en stor Infinity-O- skjerm er den perfekt å ha med seg overalt.

TÅLER REGN, STØV, KULDE OG VARME

Med funksjonell design og stor Infinity-O- skjerm er den god å holde og navigere i. Mobilen er sertifisert i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G og tåler dermed vær og vind. IP68-klassifisering betyr at den tåler å ligge 30 minutter på 1,5 meter dypt vann.

DU TRENGER IKKE Å TA AV HANSKENE

Galaxy XCover Pro er enkel å bruke under alle forhold, også med hansker på. Skjermen blir også mer følsom med Glove Touch slik at du kan navigere med både hansker og våte fingre. Ønsker du å opprette raske snarveier til favorittapper og funksjoner, er den utstyrt med programmerbare sideknapper.

AVANSERT OG RASKT KAMERA

Du åpner kameraet raskt ved å dobbeltklikke på Hjem-knappen. Med Ultra Wide-funksjon og høy oppløsning har du gode muligheter til å dokumentere aktivitetene dine. Til bilder og filmer i mørket har du en sterk, dobbel LED-blits som også fungerer som lommelykt.

UTSKIFTBART OG KRAFTFULLT BATTERI

Et kraftfullt og dessuten utskiftbart batteri gir lange og aktive dager med en mobil som ikke blir utladet.

RIKELIG MED MINNE

Med 64 GB internminne får du plass til mange bilder og filmer. Et microSD-kort (selges separat) gir opptil 512 GB ytterligere lagringsplass.

INNHOLDET ER I TRYGG FORVARING

Galaxy XCover Pro har Samsung Knox, som gir flere lag med sikkerhet og beskytter innholdet i mobilen.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.