Samsung Galaxy Z Flip Mirror Purple
Sjekk prisen! Før 15.990,-
Samsung

Galaxy Z Flip

  • Elegant, kompakt og praktisk
  • Innvendig brettbar skjerm på 6.7"
  • Notatskjerm på 1.1" (Focus Display sAMOLED)
  • 8GB RAM, 256GB Internal Memory
  • Lynrask Snapdragon 855+ prosessor
Les mer om Galaxy Z Flip

Modell

Velg farge

Lilla

På nettlager

Hva passer for deg?

Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris8401,-
  • 1591kr i rabatt (med Telia X abonnement)
  • Abonnementspris per måned kr 549,- i 12 md.
  • Rentefri delbetaling
Kun telefon
Telefonpris9990,-

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Hvordan vil du betale?

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy Z Flip Mirror Purple700,-1,-
Telia X549,-0,-
Totalt1249,-1,-

Minste totalpris 12 måneder: 14 989,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy Z Flip

Designrevolusjon

Nå har fremtiden antatt en helt ny form. Z Flips innovative og ultratynne brettbare glass endrer forutsetningene for hvordan en mobil ser ut – og kan brukes. Åpne enkelt opp for alt som er ditt.

Sosiale ferdigheter

Handsfree-selfier, tutorials og videosamtaler: Den sammenleggbare skjermen er laget for bedre opplevelser og nye sosiale muligheter.

Ultratynn innovasjon

Z Flip revolusjonerer smarttelefonverdenen med brettbart, ultratynt glass. Hver gang du åpner, blir du møtt av den imponerende skjermen med høy oppløsning – laget uten skjøter, for en enda mer helhetlig opplevelse.

Den perfekte vinkelen

Åpent, lukket eller et sted imellom – Z Flip stopper akkurat der du vil ha den, mellom 70 ° og 110 °, slik at du enkelt kan finne akkurat den vinkelen du vil ha. Stående på bordet, for eksempel – perfekt hvis du vil ta en selfie, videosamtale eller se en tutorial.

Et stiluttrykk

Galaxy Z Flip visker bort grensene mellom moderne teknologi og mote. Det er en mobil for de som ønsker å uttrykke seg med en banebrytende design som utfordrer normene. Kombinasjonen av glass og metall gir en omsluttende følelse av luksus, der hver detalj er nøye gjennomtenkt. Velg mellom stilrent svart og skinnende lilla.

Ett bilde – flere valg

Det perfekte bildet ble nettopp enklere å få til. Med kamerafunksjonen Single Take slipper du å ta sekvenser av bilder – det fulle potensialet til kameraene utnyttes, og med hjelp av AI får du 5 – 14 forskjellige bildealternativ, selv om du bare tar ett bilde.

Del med andre

De skarpe kameraene på begge sider og handsfree-muligheter når du tar bilder og filmer gjør Galaxy Z Flip til den perfekte mobilen når du deler innhold på sosiale medier.

Elegant og kompakt format

Blant de absolutt største – men samtidig mindre enn noen gang. Galaxy Z Flip er en unik kombinasjon av det beste fra to verdener: I åpen posisjon blir du møtt av en imponerende 6,7 tommer skjerm, og når du lukker Z Flip, får den en nesten firkantet form, nesten like liten som en puddereske: 87 mm høy, 74 mm bred, og takket være det innovative glasset bare 15,1 mm tynn.

Avslappet oppkobling

Når du vil ha pause fra mobilen, er det enklere enn noen gang, ved kun å brette den sammen. Og hvis du vil følge med på det som skjer, kan du også gjøre det i lukket modus, takket være den lille notatskjermen på utsiden. Her ser du blant annet tid og dato, varsler, innkommende samtaler og musikk, som du enkelt kan styre også når Z Flip er lukket.

App-kontinuitet

Utsiden og innsiden samarbeider praktisk uten forsinkelse: Alt som skjer i det lille notatvinduet, kan du straks åpne for fullvisning på den innvendige skjermen.

Kameraer i proffklassen

Galaxy Z Flip er utviklet for kreativitet. Med to kameraer på utsiden, med mulighet for både vid- og ultravidvinkel, kan du forevige alt du gjør – om dagen og natten. Det skarpe kameraet på innsiden er utviklet for å forbedre både selfier og videosamtaler, og takket være handsfree-funksjonen vil du oppleve en helt ny kreativ frihet.

Quick selfie

For å aldri gå glipp av øyeblikket, kan du ta selfier også i lukket modus – og takket være det lille vinduet på utsiden, kan du også forhåndsvise resultatet i miniformat.

Dimensjoner
Bredde
73,6 mm
Dybde
Unfolded: 6,9-7,2 mm; Folded: 15,4-17,3 mm
Lengde
Unfolded: 167,3 mm; Folded: 87,4 mm
Vekt
Vekt
183 g
Skjerm
Skjermglass
Flexible Ultra Thin Glass
Skjermstørrelse
Foldable: 6,7 tommer; Utvendig: 1,1 tommer
Skjermtype
Super AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS; 12 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
Hovedkamera videokvalitet
2160p@30/60fps, HDR10+
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP, f/2.4, 26mm (wide), PDAF
Selfiekamera videokvalitet
2160p@30fps
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.0, A2DP, LE
GPS
Ja, A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
10.0, One UI 2
Prosessor
Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm), Octa-core (1x2.96 GHz Kryo 485 & 3x2.42 GHz Kryo 485 & 4x1.8 GHz Kryo 485)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po 3300 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
5G nettverk
Nei
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, på siden
Hurtiglading
Ja
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå1,-
Per md. m/abo1249,-