Galaxy Zflip3 5g Tabletopl30 Lavender
Galaxy Zflip3 5g Closedfront Lavender
Galaxy Zflip3 5g Fronttabletop Lavender
Galaxy Zflip3 5g Closedback Lavender
Galaxy Zflip3 5g Sidetabletop Lavender
Galaxy Zflip3 5g Openfront Lavender
Galaxy Zflip3 5g Hinge Lavender
Galaxy Zflip3 5g Openback Lavender
Galaxy Zflip3 5g Tabletopl30 Lavender
Galaxy Zflip3 5g Closedfront Lavender
Galaxy Zflip3 5g Fronttabletop Lavender
Galaxy Zflip3 5g Closedback Lavender
Galaxy Zflip3 5g Sidetabletop Lavender
Galaxy Zflip3 5g Openfront Lavender
Galaxy Zflip3 5g Hinge Lavender
Galaxy Zflip3 5g Openback Lavender
Spar opptil 4000,-

SamsungGalaxy Z Flip3

SamsungGalaxy Z Flip3

Ikonisk design – unik fleksibilitet

Velg minne: 128 GB
Velg farge: Trendy Lavender
Henter lagerstatus

Velg betalingsmåte

SVITSJ

359,-/md

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 8616,-

Delbetaling med avtaletid og rabatt

fra 183,-/md.
Med abonnement. Velg mellom 12 og 24 md.

Betal nå

fra 4390,-
Abonnement velges på neste side
Antoinette Valor
Telia Testpilot

Telefonen er rålekker og helt fantastisk å bruke

Antoinette Valor

— Telefonen er rålekker og helt fantastisk å bruke. Flip-funksjonen er alt ved denne telefonen, og gir en utrolig god brukeropplevelse fordi størrelsen kan tilpasses. Du har jo muligheten til å velge om den skal være hel eller halv – bokstavelig talt! Den er nett, og passer i de fleste lommer og vesker der andre telefoner ikke får plass – og alt dette uten at det går på bekostning skjermkvaliteten.

*Telias testpiloter får beholde telefonen etter endt test.

Både liten og stor

Galaxy Z Flip3 kjennetegnes av sine doble muligheter: I lukket stilling er formen nærmest kvadratisk, med en høyde på bare 86,4 mm. I åpen stilling har du imidlertid en 6,7” skjerm til din disposisjon. Du får med andre ord det beste av to verdener.

Oppdatert stilikon

Den ikoniske Z Flip-designen har fått en stilfull oppdatering, der den større fremre skjermen danner en kontrast til metallet og bidrar til å gi en symmetrisk blokkfølelse.

Velg mellom fire farger

Galaxy Z Flip3 finnes i fire forskjellige farger, og alle vekker det samme “must have”-ønsket. Foretrekker du den stilrene mattsvarte Phantom Black, eller velger du en av de luksuriøst glinsende nyansene Neutral Cream, Trendy Green eller Trendy Lavender?

Slitesterke og luksuriøse materialer

Kombinasjonen av glass og metall gir et tydelig preg av luksus, der hver detalj er nøye gjennomtenkt. Også når det gjelder holdbarhet: Galaxy Z Flip3 leveres med markedets sterkeste aluminium og Gorilla Glass Victus. Dessuten er den klassifisert som IPx8, så du trenger ikke å bekymre deg for litt vann.

Større fremre skjerm

Oversikt og kontroll i alle stillinger: Den forstørrede fremre skjermen på 1,9” gir tilgang til det viktigste også når Galaxy Z Flip3 er lukket. Se varsler, les meldinger og styr utvalgte funksjoner – eller få en forhåndsvisning av bilder og opptak mens kameraet går.

Lynrask skjerm revolusjonerer følelsen

Den dynamiske, ultraresponsive brettbare skjermen med 120 Hz revolusjonerer fingerspissfølelsen når du scroller, og får alle digitale møter til å føles som om du er til stede.

Smartere appbruk

La Galaxy Z Flip3 være åpen, lukket – eller halvåpen. I oppslått stilling er det enkelt å finne den perfekte vinkelen og plassere mobilen hvor du vil. Da går også mobilen automatisk over til Flex Mode, som gir en unik og fleksibel appbruk som er utviklet spesielt for Galaxy Z Flip3s grensesnitt. Den innerste skjermen får en øvre og nedre del, der den nedre fungerer nærmest som et betjeningspanel – noe som gir enklere bruk av flere favorittfunksjoner og -apper.

Gjør mer samtidig

Send og motta meldinger, google eller klikk hjem helgens antrekk – samtidig som du tar en videosamtale: Med Multi Window kan du være like effektiv som sosial. Og når du slår Galaxy Z Flip3 halvveis opp, kan du sette fra deg mobilen og ha hendene fri til andre ting.

Ta bilder i proffklassen

Galaxy Z Flip3 er utviklet med tanke på kreativitet. Med doble kameraer på utsiden og mulighet for både vid- og ultravidvinkel kan du forevige alt du opplever – dag som natt.

Selfie 2.0

Med Galaxy Z Flip3 er det som å ha et kamerastativ i lommen og du ser deg selv uansett om du velger det doble hovedkameraet eller selfiekameraet. Med Flex Mode plasserer du mobilen hvor du vil og tar selfiene til et helt nytt nivå.

Ett bilde – flere valg

Det perfekte bildet ble nettopp enklere å få til. Med kamerafunksjonen Single Take slipper du å ta hele bildeserier – funksjonen utnytter kameraenes fulle potensial, og ved hjelp av AI får du mellom 5 og 14 alternative bilder, selv om du bare tar ett.

De skarpe kameraene på begge sider og handsfree-muligheter når du fotograferer og filmer gjør Galaxy Galaxy Z Flip3 til den perfekte mobilen når du deler innhold på sosiale medier.

Bilder med atelierkvalitet

Nå trenger du ikke å legge på noen filtre – Galaxy Z Flip3 tar bilder som er klare til å deles direkte. Avansert AI sørger for at bildene dine får atelierkvalitet: Kameraet registrerer hvilke omgivelser du befinner deg i og setter deg i fokus, med både atelierlys og naturlig bokeh-effekt.

Handsfree-selfie

Si farvel til selfiestangen. Galaxy Z Flip3s kamerautløser kan aktiveres helt håndfritt: Du trenger bare å vinke for å ta et bilde eller starte et videoopptak. I tillegg kan du velge om du vil bruke selfiekameraet eller hovedkameraene. Velger du hovedkameraene, ser du deg selv på den fremre skjermen og kan enkelt finne den optimale posituren.

App-kontinuitet

Utsiden og innsiden samarbeider godt uten forsinkelse: Alt som skjer i det lille notatvinduet, kan umiddelbart åpnes i fullt format på den innerste skjermen.

5G-hastigheter

Nå slipper du å vente – 5G er her og gjør det mulig å nå helt nye hastigheter. Last ned tunge filer på null komma null, eller spill og stream uten forsinkelse. Med neste generasjon mobilnett får du den fleksible hastigheten som du trenger i din oppkoblede tilværelse.

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy Z Flip3 vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Hev volumet

Klar for en enda større lydopplevelse? Galaxy Z Flip3 leveres med doble høyttalere og Dolby Atmos. Musikken styrer du dessuten enkelt fra den fremre skjermen.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip3 er utstyrt med Samsung Knox, som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Det betyr innebygd sikkerhet i flere lag fra maskinvare til programvare for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper Galaxy Z Fold3, får du en USB-ledning, instruksjoner på norsk samt en nål til å ta ut SIM-kortet.

Dimensjoner
Bredde
72,2 mm
Dybde
7,3 mm (17,1 mm lukket)
Lengde
166 mm (86,4 mm lukket)
Vekt
Skjerm
Skjermglass
Gorilla Glass Victus
Skjermstørrelse
6,7 tommer (1,9 tommer utvendig)
Skjermtype
Dynamic AMOLED (hovedskjerm)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12 MP F1.8 / 12MP u-wide F2.2
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP wide F2.4
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android, OneUI 3.5
Operativsystem versjon
11
Prosessor
Snapdragon 888 (Octacore 5nm)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po 3300 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPx8
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 99 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.