Samsung Galaxy Z Fold2 5G Mystic Black
 
Samsung

Galaxy Z Fold2 5G

  • Frontskjerm på 6,2"
  • Hovedskjerm på 7,6" med 120Hz oppfriskningsrate
  • 5 kameraer som dekker alle vinkler
  • Stort dobbeltbatteri som holder hele dagen
  • Klargjort for Telias nye 5G-nett
Les mer om Galaxy Z Fold2 5G

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i mystic black

På nettlager

Hva passer for deg?

Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris21 599,-
  • 1691kr i rabatt (med Telia X abonnement)
  • Abonnementspris per måned kr 549,- i 12 md.
  • Rentefri delbetaling
Kun telefon
Telefonpris23 290,-

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Hvordan vil du betale?

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy Z Fold2 5G Mystic Black3334,-1599,-
Telia X549,-0,-
Totalt3883,-1599,-

Minste totalpris 12 måneder: 28 187,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy Z Fold2 5G

Fremtiden endrer form

Galaxy Z Fold2 er en mobil som tiltrekker seg oppmerksomhet. Den utmerkede brettbare teknologien med ytterst tynt glass gir en intuitiv følelse ved fingertuppene. Mobilen omsluttes av luksuriøst matt metall, enten i kobberfarge eller elegant svart. Selve formen er justert med millimeterpresisjon slik at mobilen ligger behagelig i hånden uansett om du holder den åpen eller lukket.

Betydelig større frontskjerm

Den karakteristiske frontskjermen har fått imponerende proporsjoner: Den er hele 6,2 tommer for å gi deg plass til å gjøre alt du vil og alt du behøver med enkel tilgang. Du kan dessuten når som helst åpne den store indre skjermen – og innholdet følger deg med minimal forsinkelse, takket være appkontinuitet.

Åpne for enda større produktivitet

For deg som krever mer – med den storslåtte hovedskjermen på 7,6 tommer får du en helt ny, produktiv frihet, der du kan multitaske med flere vinduer åpne samtidig. For best mulig fokus kan du også endre størrelse på vinduene dine i stedet for å være låst til faste, forhåndsbestemte formater. Smarte innebygde funksjoner åpner også for nye samhandlinger mellom apper og nettsteder – som jevn dra og slipp med én bevegelse. Når du ønsker å rette full oppmerksom mot noe, gir den høyoppløste skjermen på 120 Hz deg alle muligheter til å streame, spille eller redigere bilder med fullt fokus på hver eneste detalj.

Skarp i alle modi – unik fleksibilitet

Opplev friheten i Flex Mode: Med sine to skjermer og unike hengselteknologi er Galaxy Z Fold2 fleksibel i alt fra 0 til 180 grader. Takket være Free stop hinge-teknologien kan den dessuten stoppe akkurat der du vil ha den, noe som innebærer at telefonen kan plasseres eller holdes akkurat som du vil. Konstant tilgang til den perfekte vinkelen – enten du skal ta et bilde eller delta i et videomøte.

Et kamera for enhver anledning

Galaxy Z Fold2 er utrustet med fem skarpe kameraer, som er plassert for at du enkelt skal kunne ta fantastiske bilder uansett vinkel. Et tredobbelt kamera på baksiden har et hoved- kamera med 12 megapiksler, en ultravidvinkel på 123° med 12 megapiksler og et telekamera med 12 megapiksler. De to selfiekameraene finnes på hver sin skjerm, for at du enkelt skal kunne ta videosamtaler og bilder uansett om du har mobilen åpen eller lukket.

Imponer fra hjemmekontoret

Når du jobber hjemmefra, kan du med DeX koble sammen Galaxy Z Fold2 med en ekstern TV-skjerm – helt trådløst gjennom Miracast. Dermed kan du enkelt styre presentasjoner og holde i videomøter hjemmefra.

Mer krefter

Du kan naturligvis opprettholde ditt produktive tempo hele dagen. Med et kraftig dobbeltbatteri og den raske prosessoren Snapdragon 865+ har Galaxy Z Fold2 en imponerende hastighet som holder lenge. Dessuten lærer batteriet seg bruksmønsteret ditt, for å kunne utnytte kreftene best mulig.

Veksle enkelt mellom jobb og fritid

For en enklere hverdag: Galaxy Z Fold2 er laget for å gjøre alle deler av det moderne livet enklere. Med forbedret brukergrensesnitt kan du enkelt styre og veksle mellom forskjellige oppgaver. Vanlige programmer i Office-pakken, som Word og PowerPoint, finnes dessuten i unike versjoner for Galaxy Z Fold2, noe som gjør mobilarbeidet enda enklere.

Nye imponerende hastigheter med 5G

Nå trenger du ikke å vente lenger – 5G er her og gjør at du kan nå helt nye hastigheter. Last ned store filer, spill og stream uten forsinkelse. Neste generasjon mobilnett åpner for helt nye opplevelser og gir deg den fleksible hastigheten du trenger i et tilkoblet liv.

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass.

For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med Samsung Galaxy Z Fold2 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

I esken

Når du kjøper Galaxy Z Fold2 får du et AKG- headset (USB-C), lader (25 W) med tilhørende ledning, instruksjoner på norsk og en nål for å fjerne SIM-kortet.

Dimensjoner
Bredde
128,2 / 68 mm
Dybde
6,9 / 16,8 mm
Lengde
159,2 mm
Vekt
Vekt
282 g
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
373
Skjermstørrelse
7,6"
Skjermtype
Foldable Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS, 12 MP, f/2.4, 52mm (telephoto), 1/3.6", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom, 12 MP, f/2.2, 123¿, 12mm (ultrawide), 1.12µm
Hovedkamera videokvalitet
4K@60fps, 1080p@60/240fps (gyro-EIS), 720p@960fps (gyro-EIS), HDR10+
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3", 1.22µm, Cover camera: 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3", 1.22µm
Selfiekamera videokvalitet
4K@30fps, 1080p@30fps, gyro-EIS
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.0, A2DP, LE, aptX HD
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android, One UI 3.0
Operativsystem versjon
10
Prosessor
Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm+), Octa-core (1x3.09 GHz Kryo 585 & 3x2.42 GHz Kryo 585 & 4x1.8 GHz Kryo 585)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po 4500 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
5G nettverk
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (sidemontert)
Hurtiglading
Ja, 25W
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, 11W
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten avtaletid. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten avtaletid.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå1599,-
Per md. m/abo3883,-