Samsung Galaxy S21 mobiler
OVERBEVIST: "Et råskinn av en telefon!" Slik beskriver Daniel Engan toppmodellen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Mobiltest av Samsung Galaxy S21: — Aldri opplevd lignende!

— Har overgått alle forventninger, sier testpilotene, som fikk prøve de nye 5G-telefonene fra Samsung. 

Fantastisk skjermkvalitet, suverent kamera og imponerende batterilevetid. Det er blant fordelene Varshan Erik Shankar trekker frem etter å ha testet Samsung Galaxy S21+ for Telia.

Han er en av de tre heldige, som fikk teste mobilene fra den imponerende Galaxy S21-serien. Både design, funksjonalitet og kamera har blitt grundig vurdert.

I mobiltesten av smarttelefonene får to av telefonene terningkast 5, mens én får 6. Og det er ikke rart at telefonene imponerer. Med intelligent og hurtigladende batteri, ekstra skarpt kamera og smart skjerm som tilpasser seg øynene dine, er Galaxy S21-serien Samsungs mest storslåtte mobiler – noensinne.

samsung-mobiltest-bilder.jpg

IMPONERENDE KAMERA: Alle de tre testpilotene trekker frem kameraet i sin vurdering. Her er noen av bildene de har tatt med S21-telefonene.

Alle de tre modellene fungerer med Telias 5G-nett, som gir lynrask nedlastningstid og minimale forsinkelser. Bare tenk deg å kunne laste ned filmer til flyreisen på et blunk før flyet tar av. Med den nye Samsung Galaxy S21 5G-serien har du en telefon som er rigget for alle dine behov i fremtiden.

Enkle innstillinger gjør at enhver fotograf føler seg profesjonell. Bildene er overraskende fine.

Varshan Erik Shankar

Test av mobiltelefon: Samsung Galaxy S21+ 5G

Testet av Varshan Erik Shankar fra Trondheim

samsung-mobiltest-s21plussny.jpg

HELT NYDELIG: Varshan Erik synes telefonen er god å holde i, selv om den er stor.

Design: Det første man legger merke til med Galaxy S21+ er baksiden. Den har en stilren matt farge, med en kamerahump som flyter over til kanten av telefonen. Det er rett og slett helt nydelig å se på. Telefonen er hele 6,7 tommer, men den føles allikevel overraskende god ut i hånden.

Skjerm: Skjermen på Galaxy S21+ er utrolig skarp, og reagerer raskt når jeg scroller på nett. Jeg gikk en tur og testet den i direkte sollys, og skjermen var så lyssterk at jeg ikke hadde noen problemer med å se den. Jeg er veldig imponert over fargene. Å se videoer på skjermen er bare en drøm. Når det kommer til frontkameraet, så er det såpass lite at man ikke legger merke til det en gang.

Å se videoer på skjermen er bare en drøm.

Varshan Erik Shankar

Kamera: Kameraet på Galaxy S21+ har tre linser, og alle tre overrasket meg. Det er skarpe og lyse farger. Enkle innstillinger gjør at enhver fotograf føler seg profesjonell. Bildene er overraskende fine.

Batteri: Er det en ting jeg slipper å være redd for, så er det at batteriet går tomt! Etter en ukes bruk, så merker jeg godt at batteriet på Galaxy S21+ er noe for seg selv. Personlig er jeg en som bruker mobilen til absolutt alt. Den er alltid med meg, og brukes også aktivt under trening, jobb og på universitetet. Å slippe å tenke på batterikapasitet er utrolig avslappende.

Øvrige funksjoner: Galaxy S21+ har muligheter for «Always On Display» (AOD). Det er helt nydelig å se den store, tynne telefonen ligge på skrivebordet med klokke, dato, kalender og de viktigste varslingene tilgjengelig, uten at man trenger å ta på skjermen. Med splitscreen-funksjonen kan jeg også ha to apper åpne samtidig, sånn at jeg for eksempel kan bruke Google Sheets samtidig som jeg surfer på nettet.

Personlig har jeg hatt en overgang fra Apple, og jeg så aldri for meg at jeg skulle komme så fort inn i det.

Varshan Erik Shankar

Konklusjon: Nå har jeg testet Galaxy S21+ i en drøy uke, og den har overgått alle forventninger. Personlig har jeg hatt en overgang fra Apple, og jeg så aldri for meg at jeg skulle komme så fort inn i det. Telefonen har bra skjermkvalitet, og skjermen responderer godt på hvert eneste trykk. Kameraet har suveren kvalitet, og batteriet har lang varighet. Det er lite å pirke på, og det er ingen tvil om at designet er av øverste klasse. Terningkast 6.

Samsung Galaxy S21+ 5G


 • Skarpt 64 MP kamera, 30x zoom og avansert AI
 • Grenseløst og eksklusivt design i slitesterkt glass og metall
 • Dynamisk 120 Hz-skjerm gir en banebrytende følelse
 • Stort, intelligent 24t+-batteri
 • Klar for 5G

Les mer og bestill Samsung Galaxy S21+

«Årets Galaxy-flaggskip er noe av det råeste du får kjøpt i år», Din side, februar 2021

Test av mobiltelefon: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Testet av Daniel Engan fra Oslo

samsung-mobiltest-s21ultra.jpg

LUKSERIØS: Daniel trekker frem den matte, elegante baksiden på telefonen.

Design: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er stilrent og enkelt. Telefonen føles luksuriøs og solid i hånden. Baksiden av telefonen er i matt farge, mens på rammen rundt er fargen blank. Hele fronten er bare skjerm, bak er det bare kamera og en matt farge.

Skjerm: Skjermen er det store høydepunktet med Samsung Galaxy S21 Ultra 5G!  Den dekker hele fronten og er krystallklar, med god kontrast og fantastisk oppløsning. Siden skjermen er 120 Hz så reagerer den lynrask når jeg blar gjennom menyene. Jeg har aldri opplevd en lignende skjerm før! Det er den beste skjermen jeg noen gang har brukt.

Kamera: Kameraet til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G fungerer bra i alle situasjoner. Jeg kan bare ta telefonen opp av lommen og den er klar til å ta et krystallklart bilde på noen sekunder. Med Pro-modus, der man kan endre på alt mulig av innstillinger, fungerer kameraet like bra for profesjonelle fotografer.

Telefonen føles luksuriøs og solid i hånden.

Daniel Engan

Batteri: Batteriet varer hele dagen uten problemer, selv på dager med mye bruk. På dager med mindre bruk kan batteriet fint vare i mer enn 24 timer, så det er veldig imponerende batterikapasitet.

Øvrige funksjoner: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er som navnet sier 5G-klar, og det betyr at den kan brukes i Telia sitt nye 5G-nett. Dermed har man lynrask nettforbindelse, uansett hvor man er. Operativsystemet lar deg tilpasse telefonen så den blir akkurat slik du ønsker. I tillegg har man mulighet til å bruke telefonen med S-pennen til Samsung, sånn at det blir som en note-telefon og du kan skrive på skjermen. 

Konklusjon: Dette er et råskinn av en telefon. Det store høydepunktet for meg er den fantastiske skjermen, som er den beste jeg har vært borti noensinne. I tillegg får man bra kamera og imponerende batteritid. Jeg gir Samsung Galaxy S21 Ultra 5G terningkast 5.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G


 • Samsungs beste kamera med knivskarpe 108 MP, 100x zoom og avansert AI
 • Grenseløs og eksklusiv design i solid glass og metall
 • Dynamisk 120 Hz-skjerm gir en banebrytende følelse
 • Det største, intelligente 24t+-batteriet
 • Klar for både 5G og det raskeste WiFi-nettverket

«Galaxy S21 Ultra nærmer seg taket for hvor gode tradisjonelle mobiler kan bli.» — Tek.no 21.01.21

Test av mobiltelefon: Samsung Galaxy S21 5G

Testet av Henny-Anne Gjerdingen fra Beisfjord.

samsung-mobiltest-s215g.jpg

FORNØYD: Henny-Anne nøler ikke med å anbefale telefonen videre til andre.

Design: Galaxy S21 synes jeg er veldig fin, og den er utrolig lett å holde i. Skjermen er skarp og god. «Touchen» er lett, så du behøver ikke trykke hardt for å få den til å gjøre det du ønsker at den skal gjøre. Det eneste jeg har å utsette er at finger-scanningen kan henge seg opp når det er veldig kaldt. 

Skjerm: Skjermen på Galaxy S21 går helt ut til kantene. Den er superklar, så bildene blir veldig skarpe og fine. Den fungerer godt med én hånd, og den er grei å sveipe rundt med.

Kamera: Jeg synes kameraet er utrolig fint. Det tar gode og skarpe bilder, og du ser virkelig detaljene.

Batteri: Veldig godt batteri. Det holder stort sett hele dagen, med litt spilling, litt surfing og litt strømming. 

Jeg spiller vanligvis spill på Nintendo Switch, men jeg synes at skjermen og spillene er klarere på denne telefonen enn på konsollen.

Henny-Anne Gjerdingen

Øvrige funksjoner: Det jeg har merket meg er at du har mulighet til å bruke Dual SIM, sånn at du kan ha to SIM-kort i – ett for jobben og ett privat, for eksempel. Det har jeg ikke hatt før. Og så har Galaxy S21 muligheter for eSIM, også. Jeg spiller vanligvis spill på Nintendo Switch, men jeg synes at skjermen og spillene er klarere på denne telefonen enn på konsollen.

Konklusjon: Jeg ville anbefalt Galaxy S21 videre, og kommer til å fortsette å bruke den. Og gir den en god femmer!

Samsung Galaxy S21 5G


 • Skarpt 64 MP kamera, 30x zoom og avansert AI
 • Grenseløst og eksklusivt design i slitesterkt glass og metall
 • Dynamisk 120 HZ-skjerm gir en banebrytende følelse
 • Stort, intelligent 24t+-batteri
 • Klar for 5G

"Gjennomført toppmodell fra topp til tå" — Tek.no 02.02.2021

Var denne siden nyttig?