SamsungGalaxy Note20 5G

SamsungGalaxy Note20 5G

4.5

(6)
  • Super AMOLED-skjerm på 6,7"

  • Proffkamera med 64 MP, 3x optisk zoom og 8K-video

  • Kraftig 4300 mAh batteri

  • Inkluderer nye S Pen med ekte pennefølelse

  • Fremtidssikret – kan benyttes på Telias nye 5G-nett

Velg farge: Mystic Grey


Velg minne: 256 GB


Henter lagerstatus

Velg betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 3750,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

Galaxy Note20 5G har kraft og utholdenhet for både jobb og fritid. Prosessorkraft og minne, nye multifunksjonelle S Pen og trådløs synkronisering til PC sørger for at du kan utføre arbeidsoppgavene både raskt og effektivt. Film og ta bilder på profesjonelt nivå med nytt, oppgradert kamera. Og den er naturligvis klar for det lynraske 5G-nettet

KRAFTEN FOR ARBEID

Kraften i nye S Pen

Den gir samme følelse som en vanlig penn. Hemmelig- heten er den lynraske responsen (26 ms). Du kan bruke den direkte på skjermen uten å måtte låse opp mobilen eller åpne programmer. Notatene synkroniseres automatisk til for eksempel Microsoft Word eller OneNote. Den kan også brukes til å styre presentasjoner og som fjernkontroll til kameraet.

Kraften til å jobbe fleksibelt

Galaxy Note20 5G1 tilbyr en enkel og problemfri forbindelse mellom PC og mobil. Du kan bruke mobil- appene og flytte filer enkelt mellom enhetene. Notater du tar med S Pen, lagres og synkroniseres automatisk med Microsoft Outlook, Office og OneNote. Med opp- daterte Samsung DeX er det enkelt å koble Note20 trådløst til en ekstern skjerm og jobbe lettvint og effektivt med PC- følelse.

KRAFTEN FOR KREATIVITET OG UNDERHOLDNING

Kraften til et avansert systemkamera

Galaxy Note20 5G1 har egenskaper som et systemkamera – men er langt enklere å bruke takket være kraftig AI. Ta bilder, film, rediger og last opp direkte. En bildesensor på 64 megapiksler gjør bildene utrolig skarpe. Dermed er det også mulig å beskjære og forstørre for å fremheve detaljer i bildene.

3x optisk zoom og 30x Space Zoom

Med 30x Space Zoom kombinert med 3x optisk zoom får du med detaljene uten at det går på bekostning av bildekvaliteten. Legg til intelligent bildestabilisering og du får muligheter som tidligere bare fantes med systemkamera.

Skarpe bilder til tross for mindre lys

Galaxy Note20 5G1 har et usedvanlig lysfølsomt kamera. Det resulterer i bilder med dybde og skarphet også i svakt lys. Kombinasjonen av stor blenderåpning, kvalitetsoptikk og store kamerasensorer gjør at kameraet slipper inn maksimalt med lys.

Ta ett bilde, la kameraet ta flere

Fang øyeblikket, og få hjelp av AI med å velge ut de 5–14 beste bildene automatisk. Du slipper å ta bildesekvenser – det gjør kameraet for deg hvis du ønsker det.

Film i 8K med utrolig høy oppløsning

Lag videoer av profesjonell kvalitet ved å filme i syl- skarpe 8K. Dessuten kan du velge ut stillbilder fra videoen i etterkant og fange de umulige øyeblikkene du ikke hadde rukket å forevige med et stillbilde. Zoom mens du filmer og skap både dramatiske og komiske effekter. Bruk trådløse hodetelefoner eller headset for å følge filmingen bedre eller legge inn kommentarer. Rens lydopptak direkte gjennom mikrofonen i ditt trådløse headset.

KRAFTEN FOR GAMING I SÆRKLASSE

Xbox Game Pass

Spill med Xbox Game Pass, få tilgang til nærmere hundre spill og la Galaxy Note20 5G fungere som spillkonsoll uansett hvor du befinner deg. Du kan koble til en ekstern håndkontroll og utnytte 5G-nettet og WiFi6 der det er tilgjengelig. Ekte gamingfølelse med minimal forsinkelse.

Kraften til eksklusiv lyd

Galaxy Note20 5G1 er utstyrt med AKGs velkjente studiolyd og Dolby Atmos lydteknologi. Note20 gir ganske enkelt en glimrende lydopplevelse enten du bruker de innebygde høyttalerne eller hode- telefoner.

KRAFTEN TIL Å GJØRE DET MULIG

Galaxy Note20 5G1 gir deg kraften til å jobbe effektivt og fornøyelsen av å bli en vinner i krevende spill!

Kraften til det raske 5G-nettet og WIFI6

For å kunne tilby maksimal effektivitet og hastighet er Galaxy Note20 5G naturligvis klar for det lynraske 5G- nettet der det er tilgjengelig. Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass.

For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med Samsung Galaxy Note20 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Også WiFi-teknologien er oppgradert til WiFi6, noe som gjør mottaket mer stabilt og opptil 20 % raskere i omgivelser der mange WiFi-nett konkurrerer eller krasjer, for eksem- pel i offentlige bymiljøer. Ytelsen gjør den dessuten til en optimal mobil for alle som vil ta gamingen til nye høyder. Kraften, batteriet og WiFi6-tilkoblingen gir mindre forsinkelse og mer spilletid.

Kraften til et batteri som holder lenge og lades raskt

Intelligent 24+ batteri som holder i over et døgn ved normal bruk. Du hurtiglader og fyller batteriet mer enn 50 prosent på 30 minutter. Og du kan naturligvis dele lading trådløst med enheter som støtter Qi-standarden, for eksempel Galaxy Buds.

Kraften i optimalisert ytelse

En intelligent prosessor som er optimalisert ved hjelp av AI, gir maksimal effektivitet og gjør det mulig å tilpasse energiforbruket etter hva du gjør med mobilen. 8 GB arbeidsminne og 256 GB lagringsplass gir mulighet til å gjøre mer. Mobilen har altså tilstrekkelig kapasitet for krevende arbeidsoppgaver og til å kjøre mange apper og programmer samtidig. Og gamingen blir selvfølgelig en større fornøyelse med kraften i Galaxy Note20 5G.

Kraften i Samsungs egne komponenter

Galaxy Note20 5G benytter teknologi som forlenger batteriets levetid og effektiviserer minnet. Samsung produserer selv de fleste av komponentene i mobilene sine og kan derfor optimalisere dem både med tanke på din helhetsopplevelse og med tanke på kapasitet. Du kjenner det på kraften i Note20.

KRAFTEN I STILREN DESIGN

Kraften i en optimal form

Galaxy Note20 5G1 har en stor skjerm, en størrelse og form som er enkel å håndtere og som føles behagelig i hånden. Det er enkelt å ta notater med S Pen, bla og klikke med én hånd. Frontkameraet “stjeler” bare et minimalt hull i skjermen og kantene er syltynne, noe som gjør at skjermen i prinsippet dekker hele forsiden av mobilen. Det går helt fint å kjøre flere programmer samtidig, og du kan se serier helt uten avbrudd. Note20 finnes i de nye og magiske fargene Mystic Bronze, Mystic Gray og Mystic Green.

KRAFTEN TIL SAMSUNG

Enkelt og sikkert

Galaxy Note20 5G1 er vann- og støvbestandig i henhold til IP68. Det betyr at den tåler å ligge 30 minutter på opptil 1,5 meter dypt vann. Vårt prisbelønte sikkerhetssystem, Samsung Knox, beskytter innholdet ditt med en fingeravtrykksleser (ultralyd) i skjermen pluss ansiktsgjenkjenning. Det er plass til to SIM-kort og ett e-SIM.

Dimensjoner
Bredde
75,2 mm
Dybde
8,3 mm
Lengde
161,6 mm
Vekt
Skjerm
Skjermstørrelse
6,7 tommer
Skjermtype
Super AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12 MP (2PD), f/1.8, 1.8¿m(Wide) + 12 MP f/2.2, 1.4¿m (UltraWide) + 64 MP, 3x optisk zoom, f/2.0, 1.0¿m (Tele)
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP (2PD), AF, f/2.2, 1.22¿m
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, v. 5.0
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Exynos 990
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4300 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (In-display)
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 99 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.