Sony Xperia 1 iv black front back
Sony Xperia 1 iv black front
Sony Xperia 1 iv black front 2
Sony Xperia 1 iv black back
Sony Xperia 1 iv black left
Sony Xperia 1 iv black right
Sony Xperia 1 iv black front 2
Sony Xperia 1 iv black front 3
Sony Xperia 1 iv black back 2
Sony Xperia 1 iv black front back
Sony Xperia 1 iv black front
Sony Xperia 1 iv black front 2
Sony Xperia 1 iv black back
Sony Xperia 1 iv black left
Sony Xperia 1 iv black right
Sony Xperia 1 iv black front 2
Sony Xperia 1 iv black front 3
Sony Xperia 1 iv black back 2

SonyXperia 1 IV

SonyXperia 1 IV

Verdens første ekte optiske zoom på en smarttelefon

Velg minne: 256 GB
Velg farge: Svart
Henter lagerstatus

Velg betalingsmåte

SVITSJ

599,-/md

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 14376,-

Delbetaling med avtaletid og rabatt

fra 438,-/md.
Med abonnement. Velg mellom 12 og 24 md.

Betal nå

fra 10490,-
Abonnement velges på neste side

Xperia-serien leveres uten ladeadapter og USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Tilbehør

Sony-Xperia-1-iv-utmerket-lyd-og-bilde

Verdens første ekte optiske zoom på en smarttelefon

Xperia 1 IV gir deg et utvalg av tre objektiver - 16 mm ultravidde, 24 mm bredde og 85-125 mm telefoto med ekte optisk zoom som gir bilder uten digital degradering. Samme raske hastighet og AF-funksjoner i alle objektiver som et Alpha-kamera*.

Med en utrolig lesehastighet for bildesensorer er Xperia 1 IV verdens første smarttelefon med 4K HDR 120 fps videoopptak på alle objektiver**. Du kan også velge bildefrekvensinnstillinger for å ta klipp i sakte film opptil 5x.

*Nøyaktigheten til funksjonen kan variere avhengig av miljøforhold og innstillinger. Noen ytelsesbegrensninger kan gjelde.

**Xperia 1 IV har 4K HDR 120 fps videoopptak i alle bakre kameralinser. Verifisert av Strategy Analytics' SpecTRAX Service mot de publiserte kameraspesifikasjonene for over 20 800 smarttelefoner. Riktig fra 11. mai 2022.

Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer

Xperia 1 IV ble utviklet sammen med ingeniørene bak de nyeste kameraene i Alpha 1-serien. Xperia 1V gir deg et utvalg av treo bjektiver – 16 mm ultravidde, 24 mm bredde og 85 - 125 mm telefoto med ekte optisk zoom som gir bilder uten digital degradering. Den samme raske hastigheten og AF-funksjonene i alle objektiver*1 som i et Alpha-kamera. 

Øye-AF i sanntid opprettholder fokus ved å oppdage menneske- eller dyreøyne*. Selv om motivet ditt er i bevegelse, vil du kunne fange minneverdige øyeblikk fulle av energi og uttrykk.

*Nøyaktigheten til funksjonen kan variere i henhold til omgivelser og innstillinger. Noen ytelsesbegrensninger kan gjelde.

Hastighet er alt

Med Xperias signaturhastighet i kjernen, har Xperia 1 IV et trippelobjektivkamera som kan ta opp 4K HDR 120 fps på alle objektiver. Øye-AF i sanntid på alle objektiver lar deg ta imponerende bildeinnhold, enten du fotograferer mennesker eller dyr med den nye ekte optisk zoom 85-125 mm.

Stream video direkte med Videography Pro

Du trenger ikke lenger vente med å dele innhold som er for godt til å gå glipp av – ved hjelp av Videography Pro, lar Xperia 1 IV deg streame video direkte til videostreamingtjenester fra telefonen din. Med den trådløse Bluetooth-fjernkontrollen, GP-VPT2BT og Endurance-modus kan du streame over lengre tid*.

*Avhengig av livestreamingtjenesten du bruker, kan betingelsene og spesifikasjonene for livestreaming legges til eller endres uten forvarsel. Camera Endurance-modus fungerer kun når produktet er tilkoblet den trådløse Bluetooth-fjernkontrollen GP-VPT2BT eller en RMT-P1BT-fjernkontroll (selges separat og tilgjengeligheten kan variere). 

Stream de nyeste filmene med BRAVIA CORE

Med eksepsjonell underholdning mens du er på farten, er BRAVIA CORE for Xperia* den mobile innholdstjenesten du har ventet på. Med PDX-223 og BRAVIA CORE for Xperia kan du nyte filmer i høykvalitets-4K, velge blant hundrevis av de nyeste utgivelsene og klassiske storfilmene, gå bak kulissene med Studio Access, oppleve IMAX® Enhanced-titler og enda mer.

*Tredjepartsvilkår, betingelser, konto og avgifter kan gjelde. Tjenestens tilgjengelighet kanvariere fra marked til marked.

Tidenes lyseste 4K HDR OLED-skjerm med 120 Hz

Med en fantastisk 4K HDR OLED-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens, tilbyr Xperia 1 IV en unik oppslukende seeropplevelse. Det har aldri vært enklere å leve seg inn i favorittfilmene eller TV-seriene dine, med den 6,5" 21:9 brede skjermen som automatisk gir deg fullt fokus. Xperia 1 IV har Sonys mest lyssterke 4K-skjerm noensinne, opptil 50 % lysere enn den forrige modellen. 

Kraftig 5000 mAh-batteri

Med et 5000 mAh-batteri, tilbyr Xperia 1 IV rikelig med strøm til å holde deg gående gjennom dagen. Når du trenger å gi batteriet en boost, kan du hurtiglade opptil 50 % på bare 30 minutter med laderen XQZ-UC (selges separat).

Batteriets levetid avhenger av brukssituasjon. Sørg for at telefonen ikke overlades og at batteriet ikke er overarbeidet. 

Autentisk lyd tilsvarende opptak i studiokvalitet

Med lyd innstilt i samarbeid med Sony Music Entertainment, har Xperia 1 IV blitt konstruert for å levere en virkelig autentisk lytteopplevelse. Enten du bruker hodetelefoner eller de innebygde Full-stage stereohøyttalerne, skinner Sonys lydteknologi gjennom i hver tone. Du kan til og med bruke Xperia 1 IV til å spille inn musikk med profesjonell lyd ved hjelp av nye Music Pro.

Music Pro er en tjeneste for musikkinnspilling uten eksternt utstyr, og har opptak, redigering og studioinnstilling. Studioinnstillingen gjelder kun for vokal. Musikkopptak og redigering er gratis. Studioinnstilling krever et betalt abonnement i tillegg. Kostnadene for månedlig abonnement kan variere.

Rask og pålitelig ytelse, optimalisert for spill

Mobilplattformen Snapdragon® 8 Gen 1 leverer banebrytende ytelse og innovasjon innen AI, spill og tilkobling – for førsteklasses opplevelser på enhver enhet. Brukt som offisielt utstyr på pro gaming circuit, tilbyr Xperia all hastigheten, ytelsen og påliteligheten som kreves for mobil-gaming på høyeste nivå.

Nytt design skapt for å holde vann og støv ute

Minimering av kantformen gir den et bedre grep som føles godt i hånden, mens det frostede glasset på baksiden og metallrammen har en særegen supermatt finish for et vakkert og stilrent design.

Xperia 1 IV bruker Corning® Gorilla® Glass Victus® foran og bak. Det er det tøffesteGorilla®-glasset tiln å, med forbedring i både fall- og ripeytelse.

Har IP65/68 vann- og støvsikkerhet: Enheten har blitt testet under Ingress Protection-klassifisering IP65/68. Sony-enheter som er testet for sine vannavstøtende egenskaper, plasseres forsiktig inne i en beholder fylt med vann fra springen og senkes til en dybde på 1,5 meter. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut og dens funksjoner og egenskaper testes.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
256
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 99 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.