Sony-Xperia-5-iv-black-1
Sony-Xperia-5-iv-black-2
Sony-Xperia-5-iv-black-3
Sony-Xperia-5-iv-black-4
Sony-Xperia-5-iv-black-5
Sony-Xperia-5-iv-black-6
Sony-Xperia-5-iv-black-7
Sony-Xperia-5-iv-black-8
Sony-Xperia-5-iv-black-9
Sony-Xperia-5-iv-black-1
Sony-Xperia-5-iv-black-2
Sony-Xperia-5-iv-black-3
Sony-Xperia-5-iv-black-4
Sony-Xperia-5-iv-black-5
Sony-Xperia-5-iv-black-6
Sony-Xperia-5-iv-black-7
Sony-Xperia-5-iv-black-8
Sony-Xperia-5-iv-black-9

SonyXperia 5 IV

SonyXperia 5 IV

4

(3)

Passer perfekt i hånden, med all den ytelse du trenger for kreativitet

Velg minne: 128 GB
Velg farge: Svart
Henter lagerstatus

Velg betalingsmåte

SVITSJ

479,-/md

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 11496,-

Delbetaling med avtaletid og rabatt

fra 354,-/md.
Med abonnement. Velg mellom 12 og 24 md.

Betal nå

fra 8490,-
Abonnement velges på neste side

Xperia-serien leveres uten ladeadapter og USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Tilbehør

tek-no-meget-bra-8-5

"Kompakt, god, forutsigbar." – TEK.no, november 2022

Xperia 5 IV har all den kraften og ytelsen du trenger for daglig kreativitet. Alt fra bildebehandling til visning og deling i et holdbart og kompakt design. Med Sonys banebrytende teknologi fra de nyeste, prisbelønte fullformat-kameraene gjør Xperia 5 IV det enkelt å ta eksepsjonelle bilder og videoer- og går aldri glipp av et spennende øyeblikk i hverdagen. Xperia 5 IV er støv- og vannavstøtende, kombinert med langvarig kraft er den klar til bruk hvor enn inspirasjonen fører deg.

Fang øyeblikket som en kreatør

Med Sonys banebrytende teknologi fra de nyeste profesjonelle Alpha-kameraene gjør Xperia 5 IV det enkelt å ta kvalitetsbilder og video av eksepsjonell kvalitet. Akkurat som en prosesjonell skaper.

Om du fokuserer på en person eller et dyr, vil EYE AF oppdage motivets øye og opprettholde fokuset mens motivet beveger seg.* Du kan også dramatisere hverdagsøyeblikk ved å ta opp i 4K HDR 120 fps, velg frame rate-innstillinger for å ta opp slowmotion-klipp opp til 5x.

Det nye frontkameraet har større sensor og større pixel-pitch enn den tidligere modellen – og forsikrer deg om enda bedre selfier i low-light samt lar deg spille inn video-selfies i 4K HDR.

*Funksjonsnøyaktighet kan variere avhengig av miljøfohold og innstillinger. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på 4K HDR 60fps & 120 fps.

Oppdag en fordypende seeropplevelse

Xperia 5 IV bruker Sonys filmekspertise for å levere en eksepsjonell seeropplevelse. Fordyp deg i den 6,1 tommer 21:9 brede, mest lyssterke Sony-skjermen noensinne, med FHD+ HDR OLED 120 Hz oppdateringsfrekvens*.

*Skjermoppdateringsfrekvensen kan variere avhengig av innstillinger, innhold og programmer som brukes. Visningforholdene kan variere avhengig av innholdsformatering.

Du kan også oppleve Dolby Atmos® i samarbeid med Sony Pictures Entertainment med hodetelefoner eller Full stage-stereohøyttalere. Du kan nyte filmer av høy kvalitet med BRAVIA CORE for Xperia*. Velg mellom hundrevis av de nyeste utgivelsene og klassiske blockbustere. Bli med bak scenen med Studio Access, opplev IMAX® Enhanced-titler og enda mer.

*Tredjepartsvilkår, betingelser, konto og gebyrer kan påløpe. Tjenestetilgjengeligheten kan variere fra marked til marked.

Kompakt, men kraftig – støtter kreativitet dagen lang

Med et stort 5 000 mAh-batteri pakket inn i en kompakt og lett form, kombinerer Xperia 5 IV langvarig batteri med praktisk mobilitet – slik at du kan fortsette å skape. Og hvis du trenger ekstra batteri kan du hurtiglade opp til 50 % på kun 30 minutter med XZQ-UC1-laderen (selges separat).

For maksimal bekvemmelighet kan du plassere din Xperia 5 IV på en trådløs lader (selges separat) for å fylle på batteriet. Den kan også fungere som en trådløs ladepute for andre enheter.

Lydtilpasset i samarbeid med Sony Music Entertainment

Xperia 5 IV kominerer en autentisk lytteopplevelse med høykvalitets musikkopptak, tilpasset i samarbeid med Sony Music Entertainment.

Med High-Resolution Audio (krever kompatible hodetelefoner) kan du høre musikk som gjengir hele lydspekteret med dynamikk og detaljer akkurat slik artisten hadde sett for seg, gjennom 3,5 mm lydkabel eller trådløst. Enten du er i et stille rom eller et rom med etterklang lar Music Pro* på Xperia 5 IV lar deg enkelt ta opp vokallyder akkurat som i et lydstudio ved hjelp av mikrofon.

*Studioinnstillingen gjelder kun for vokal. Musikkopptak, redigering eller prøveversjoner av Studio-tuning (opp til 100 MB innen 1 måned) er gratis. Studio-tuning krever et betalt abonnement. Kostandene/tilgjengelighet varierer avhengig av markedet.

Spill som en profesjonell, del dine vinnerøyeblikk

Xperia 5 IV er utviklet i samarbeid med profesjonelle eSport-spillere og er derfor pakket med spillvinnende funksjoner. Og er også satt opp for streaming og opptak av høy kvalitet.

Game Enhancer er ditt spillkontrollsenter for å skape den perfekte spilleropplevelsen og for å maksimere vinnersjansene. Den lar deg endre innstillinger som lyd, skjerm og berøring uten å forstyrre spillet eller konsentrasjonen. Du kan også live-streame direkte til sosialenettverk med Game Enhancer og kommunisere med seerne og se deres kommentarer på chatten mens du spiller.*

*Vennligst bruk denne funksjonen ved å følge vilkårene for bruk og kravene relatert til live streaming bestemt av live streming-tjenesten du benytter deg av. Avhengig av live streaming-tjenesten du bruker, betingelser og spesifikasjoner for live streaming kan være lagt til eller endret uventet. Live streaming-restriksjoner kan forekomme.

Tilpasset dine daglige behov 

Xperia 5 IV kombinerer kraftfull, pålitelig ytelse med en rekke praktiske funksjoner for å forbedre hverdagen. ​Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform leverer banebrytende ytelse og innovasjon innen kunstig intelligens, gaming og tilkobling for premium opplevelser.

Ta den med hvor som helst, når som helst

For å gi deg mer kreativ frihet er Xperia 5 IV IP65/68* vann- og støvavvisende. Tøff nok for enhver situasjon med Corning® Gorilla® Glass Victus® på forside og bakside.

*Denne enheten er vannavstøtende og er beskyttet mot støv. Alle porter og tilkoblede deksler skal være godt lukket. Ikke legg enheten helt under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann klorertvann eller væsker som drikkevarer. Misbruk og feil bruk av enheten vil ugyldiggjøre garantien. Enheten er testet under Ingress Protection rating IP65/68. Sony-enheter som er testet for sine vannavstøtende egenskaper blir plassert i en beholder med springvann og senket ned på en dybde på 1,5 meter. Etter 30 minutter i beholderen blir enheten tatt ut og enhetens funksjoner blir testet. Vær oppmerksom på at denne modellen har en capless USB-port for å koble til og lade. USB-porten må være helt tørr før lading.

Flere grunner til å velge Xperia

Som en del av Sony’s bærekraft-drive har Xperia 5 IV ingen plast i emballasjen. Plastkomponentene er eliminert eller erstattet med papirmateriale.

Dimensjoner
Bredde
67mm
Dybde
8,2 mm
Lengde
156mm
Vekt
Vekt
172g
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus®
Skjermstørrelse
6,1"
Skjermtype
FHD+ HDR OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12MP 1/1.7" Exmor RS™ for mobil sensor F1,7
Selfiekamera fotokvalitet
12MP 1/2.9" Exmor RS™ for mobil sensor F2.0
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Fingeravtrykksleser
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP65
Minijack
Ja
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 99 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.