Sony Xperia 5 Svart
 
Sony

Xperia 5

  • Kompakt design som passer i hånden din
  • Trippelt kamera med Eye AF-teknologi
  • 21:9 CinemaWide 6,1" FHD+ HDR OLED-skjerm
  • Oppslukende spillopplevelse med Game enhancer
  • Utrolig lydopplevelse med Dolby Atmos
Les mer om Xperia 5

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i svart

Få på lager (5)

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.389,-
  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
  • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 9336,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris5699,-
Kun telefon
Telefonpris7990,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Mobilabonnement for alle

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Sony Xperia 5 Svart389,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt938,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 9336,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Xperia 5

Opplev ekte kinoopplevelse sammen med en perfekt passform. Xperia 5 har kompakt design som passer i hånden, og kommer bl.a. med avansert trippelkamera, hurtiglading, unik lyd med Dolby Atmos, og en fantastisk 12:9 CinemaWide-skjerm for den beste underholdningen.

Avansert teknologi i et elegant og kompakt design

Xperia 5 tar med seg det beste fra Xperia 1 inn i en mindre versjon, samtidig som det holder sitt 21:9 CinemaWide display. Den tynne metallrammen er beskyttet ved hjelp av Corning® Gorilla® Glass 6 foran og bak, samtidig som den er IP65/IP68-sertifisert for vannmotstand.

Skjerm

Med 21:9 CinemaWide-skjermen benyttes større deler av skjermen, som gjør det ideelt å benytte seg av to programmer samtidig. Du kan enkelt dele skjermen i to med «Side sense», appen for 21:9 multi-window eller via talekommando.

Tre kameraer, tre linser, endeløse muligheter

Xperia 5 kommer med BIONZ X™ for mobil, og et avansert trippelkamera med tre forskjellige brennvidder med 12 MP-sensorer og Optical SteadyShot™ bildestabilisator.

Med en 16mm linse for vidvinkelfotografier, en allsidig 26 mm linse og en 52 mm portrettlinse og telelinse (35 mm ekvivalent), er du klar for enhver anledning.

Eye AF-teknologi

I Xperia 1 lanserte Sony verdens første smarttelefon med Eye AF, og med Xperia 5 tar de denne teknologien enda et steg videre, med kameraforbedringer fra Sonys Alpha-kameraer. Med Xperia 5 har du muligheten til å spore motivet med kontinuerlig seriefotografering opp til 10 bilder i sekundet med AF/AE (autofokus og autoeksponering). Xperia 5 har også økte AF/AE beregninger opp mot 30 bilder i sekunder, som gjør at du kan fange motiver i bevegelse med et presist fokus.

Gode bilder i svakt lys

Å ta gode bilder i svakt lys er også fullt mulig. Det kan gjøres ved hjelp av den lyssterke F1.6-linsen og Dual Photo Diode-bildesensoren med 1.4 μm piksler. Kombinert med RAW støyreduksjonsteknologi er Xperia 5 godt egnet for å ta gode bilder selv i svakt lys.

Video på et nytt nivå

Som hos Xperia 1 tar Xperia 5 videoinnspilling på telefon til nye høyder, takket være ingeniørene fra Sonys profesjonelle digitale kameraavdeling. Cinema Pro «powered by CineAlta» har nok en gang blitt forbedret, og gjør at du kan lage flere prosjekter med ulike innstillinger, så vel som mer fleksibilitet til hvitbalanse, manuell fokus og lydopptak – så du kan lage filmen akkurat som planlagt. For å fullføre opplevelsen kan du klippe enkeltklipp og sette dem sammen til et profesjonelt produkt mens du er på farten.

Nytt for Xperia 5 er «Photography advice». Denne hjelper deg med å forhindre fotografiske utfordringer, som en finger foran linsen, eller at noen lukker øynene. Slik vil du alltid kunne ta de beste bildene.

Xperia 5 er også kompatibel med Sonys app, «Imaging Edge™ Mobile» . Den lar deg overføre bilder fra ditt kompatible Alpha- eller Cyber-shot™-kamera, slik at du kan sjekke kvaliteten og enkelt dele innhold direkte fra mobilen din til sosiale medier.

Fantastisk underholdning

Opplev fantastisk innhold med 21:9 CinemaWide-skjerm og Dolby Atmos-lyd. Xperia 5 har breddeformatet 21:9, for å gi en seeropplevelse som samsvarer med skaperens visjoner.

21:9 CinemaWide 6.1-inch Full HD+ OLED-skjermen er drevet av Sonys prisvinnende teknologi fra BRAVIA®-TV-ene, med X1™ for mobil, som leverer HDR-remasteringteknologi for mer kontrast, farge og klarhet.

Xperia 5 har også Creator mode «powered by CineAlta», inspirert av Master Monitor fargerejustering, som gir deg en presis fargenøyaktighet. Som med Xperia 1, har Xperia 5 også en 10-bit tonegradering som representerer et mylder av farger og som leverer dype svartnivåer og gir naturlige farger. Bildeskjermen, sammen med originalutviklet bildeprosessering, støtter også det brede fargerommet ITU-R BT.2020 samt DCI-P3 med fargegjengivelses-standarden Illuminant D65.

Unik og realistisk lyd med Dolby Atmos

Underholdningsfaktoren er videre forbedret med Dolby Atmos, i samarbeid med Sony Pictures Entertainment, for å gi en unik og realistisk opplevelse, enten du bruker hodetelefoner eller Xperia 5 sine innebygde stereohøyttalere. For å fullføre den ultimate underholdningsopplevelsen kan man nå ytterligere forbedre spillopplevelsen. «Game enhancer» gjør det mulig å ta opp spillingen din i 20 bilder i sekundet, samtidig som du kan forvrenge og endre stemmen din når du spiller.

Vær underholdt og tilkoblet til enhver tid

Xperia 5 kommer med den nye «Smart connectivity» for å sikre tilkoblingen din til det mest optimale nettverket. Den bruker Sonys «deep learning engine» for å analysere WiFi-signaler for å forutsi utfordringer med tilkoblingen. «Smart connectivity» vil automatisk bytte til LTE når den merker en eller annen form for nettverksproblem med WiFi, for å sikre deg optimal tilkobling.

Xperia 5 har den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilplattformen, med det integrerte X24 LTE-modemet for en forbedret ytelse med gigabit LTE-tilkobling. Den kommer med 4 x 4 MIMO-teknologi som støtter alle LTE-frekvenser, der den også inkluderer de laveste frekvensene. Slik holder du deg tilkoblet også steder med dårlig signal.

Hurtiglading og "Smart Stamina"

Xperia 5 har også «Smart Stamina», USB PD hurtiglading og et 3150 mAh-batteri for å holde deg underholdt til enhver tid.

Dimensjoner
Bredde
68 mm
Dybde
8,2 mm
Lengde
158 mm
Vekt
Vekt
165 g
Skjerm
Skjermglass
Corning Gorilla Glass 6
Skjermstørrelse
6,1 tommer
Skjermtype
OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Triple Lens camera with 2x optical zoom and Eye AF
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
512 GB
Minnekort type
microSD
RAM
6 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
GPS
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Qualcomm Snapdragon 855
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3140 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
64/68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.389,-
Pris på abo. kommer i tillegg.