Sony Xperia L4 Black
 
Sony

Xperia L4

  • Kinoaktig 6,2" 21:9 Wide HD+-skjerm
  • Trippelkamera for trippel moro!
  • Designet for å passe i hånden din
  • Kraftig batteri (3 580 mAh) med hurtiglading
Les mer om Xperia L4

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i svart

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.169,-
  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
  • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 4056,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris2399,-
Kun telefon
Telefonpris2490,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Sony Xperia L4 Black169,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt718,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 4056,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Xperia L4

Design

Sony Xperia L4 har en stor 6,2-tommers skjerm, men passer likevel perfekt i hånden din – takket være det smale 21:9-størrelsesforholdet, et minimalistisk design og en slank form.

Skjerm

Det kinoaktige størrelsesforholdet på 6,2” Wide HD+-skjermen tar deg dypere inn i filmer, TV-serier og spill. Du får også et bedre skjermbilde for nettsøk, lesing, kart, video og meldinger, slik at du kan multitaske og gjøre enda mer på smarttelefonen din.

Kamera

Vær kreativ med trippelkameraet og skap vakre bilder. Kameraet byr på en 26 mm vidvinkellinse, en 17 mm ultravidvinkellinse og en linse som skaper dybde for nydelig bokeh-effekt på mobiltelefonen din.

Batteri

Med et kraftig batteri på 3 580 mAh, gir Xperia L4 deg all kraften du trenger for å holde deg pålogget. Batteriet støtter også den valgfrie Fast Charger (UCH32C) slik at du raskt kan lade opp når batterinivået er lavt.

Ytelse

Med en kraftig prosessor, sammen med Wi-Fi og rask 4G for opp- og nedlastinger, gjør denne Android-telefonen det enklere og mer praktisk å bruke blant annet apper, film og spill.

Dimensjoner
Vekt
Vekt
178g
Skjerm
Skjermstørrelse
6,2" HD+ LCD
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Tripple kamera 13MP/5MP/2MP
Selfiekamera fotokvalitet
8Mp
Hukommelse
Innebygd minne
64 GB
RAM
3GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3580 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Fingeravtrykksleser
Ja
Minijack
Ja

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten avtaletid. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten avtaletid.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.169,-
Pris på abo. kommer i tillegg.