SonyXperia L4

SonyXperia L4

4.3

(9)
  • Kinoaktig 6,2" 21:9 Wide HD+-skjerm

  • Trippelkamera for trippel moro!

  • Designet for å passe i hånden din

  • Kraftig batteri (3 580 mAh) med hurtiglading

Velg farge: Svart


Velg minne: 64 GB


Henter lagerstatus

Tast inn postnr for å se når du kan ha denne varen

Betalingsmåte

Fordeler med avtaletid

  • Betal kr 1,- i dag og få helt rentefri nedbetaling
  • Få inntil 1250,- i rabatt på telefonen med 12 måneder avtaletid
  • Rabatten varierer ut i fra hvilket abonnement du velger, og vises på neste side
Abonnement velges på neste side

DESIGN

Sony Xperia L4 har en stor 6,2-tommers skjerm, men passer likevel perfekt i hånden din – takket være det smale 21:9-størrelsesforholdet, et minimalistisk design og en slank form.

SKJERM

Det kinoaktige størrelsesforholdet på 6,2” Wide HD+-skjermen tar deg dypere inn i filmer, TV-serier og spill. Du får også et bedre skjermbilde for nettsøk, lesing, kart, video og meldinger, slik at du kan multitaske og gjøre enda mer på smarttelefonen din.

KAMERA

Vær kreativ med trippelkameraet og skap vakre bilder. Kameraet byr på en 26 mm vidvinkellinse, en 17 mm ultravidvinkellinse og en linse som skaper dybde for nydelig bokeh-effekt på mobiltelefonen din.

BATTERI

Med et kraftig batteri på 3 580 mAh, gir Xperia L4 deg all kraften du trenger for å holde deg pålogget. Batteriet støtter også den valgfrie Fast Charger (UCH32C) slik at du raskt kan lade opp når batterinivået er lavt.

YTELSE

Med en kraftig prosessor, sammen med Wi-Fi og rask 4G for opp- og nedlastinger, gjør denne Android-telefonen det enklere og mer praktisk å bruke blant annet apper, film og spill.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.