Copter Exoglass

Copter Exoglass Curved S6 Edge+

Exoglass er Copter sitt svar på skjermbeskyttelse i glass. Med tykkelse på så lite som 0,3 mm blir mobilen marginalt tykkere etter montering. I tillegg beskytter glasset mot riper, slag og støt mot skjerm. Glasset har også beskyttelse mot splinter, som betyr at hvis glasset mot formodning skulle knuse løsner det ingen glassbiter som kan sette seg i fingrene dine.
  • Temperert, tynn glassplate
  • Ingen endring i touch og feel på skjermen
  • Kurvet for å passe skjermens design
  • Beskytter mot riper, slag og støt mot skjerm
Velg farge:
49,-
Utsolgt

Glass til nye høyder

Copter jobber stadig med å utvikle sine skjermbeskyttere til å bli verdens beste. Ved å jobbe tett med produsentene har Copter mulighet og kunnskap til å tilby blant de beste skjermbeskyttelsene på markedet, ferdig testet og klare til bruk når en ny modell blir sluppet.

Sikkerhet uten kompromisser

Copter Exoglass minsker risikoen for å skade skjermen på den nye mobilen din. Glasset beskytter skjermen, samtidig som det ivaretar telefonens design. Materialene i glasset ivaretar mobilskjermens optiske egenskaper, og tåler temperaturendringer, vibrasjoner, og absorberer effektivt støt som kan hindre knusing av selve mobildisplayet.

Flerlags, tynn skjermbeskyttelse

Hovedkomponenten i Copter Exoglass er et tynt lag med optisk glass som er kjemisk temperert på molekylært nivå. Denne typen glass har en hardhet som kan sammenlignes med stål. Det innerste laget av beskyttelsesglasset er forsterket av en PET-film, og har heftemiddel av silikon. Glassets utside har et oleofobisk belegg som reduserer fingeravtrykk.