Dbramante1928 Copenhagen Galaxy S9

Dbramante1928 Copenhagen skinnlommebok til din Samsung Galaxy S9 kombinerer deksel til din telefon med klassisk lommebokutførelse. Skreddersydd til din Samsung sitter dekselet perfekt, og gir en elegant og stilig look. Dekselet kan også benyttes som stativ for telefonen hvis du ønsker å stille den opp i landskapsmodus. Dekselet åpnes som en bok, og låses med magnet. Lommebokdekselet har i tillegg åpning for samtalehøyttaler, slik at du kan lukke dekselet når du skal prate i telefonen.
  • 100 % skinn
  • Tre lommer til kredittkort og en til sedler
  • 2 års garanti

For hvert deksel gir dbramante1928 5 kr til LittleBigHelp, en hjelpeorganisasjon basert i India. Organisasjonen drifter skoler og overnattingstilbud, og sørger for mat, helsetjenester og beskyttelse. I tillegg driver de opplysende virksomhet om grunnleggende menneskerettigheter i India.

Velg farge:
399,-
Midlertidig utsolgt

LITT HJELP FRA DEG ER TIL STOR HJELP FOR ANDRE!

Fem kroner fra hvert solgte deksel fra dbramante1928 går til organisasjonen LittleBigHelp. dbramante1928 produserer sine produkter i India, og har derfor inngått et tett samarbeid med LittleBigHelp, en hjelpeorganisasjon som jobber med gatebarn og andre spesielt sårbare barn og familier i Kolkata og områdene rundt. De drifter skoler, overnattingstilbud og sørger for mat, helsetjenester og beskyttelse, og driver opplysende virksomhet om grunnleggende menneskerettigheter.