Search iconLogin iconMenu icon
 

Dbramanmte1928 Lynge - Galaxy S10

Mobildeksel i klassisk lommebokutførelse. Dbramante1928 Lynge har den fordelen at telefonen festes med det medfølgende magnetdekselet inni lommeboken, slik at du enkelt kan løsne lommeboken når du skal bruke telefonen. På denne måten får du god beskyttelse når du skal bruke telefonen og når du skal legge den fra deg.

Skreddersydd til din mobil sitter dekselet perfekt, og gir en elegant og stilig look. Dekselet kan også benyttes som stativ for telefonen hvis du ønsker å stille den opp i landskapsmodus. Dekselet åpnes som en bok, og låses med magnet. Lommebokdekselet har i tillegg åpning for samtalehøyttaler, slik at du kan lukke dekselet når du skal prate i telefonen.

  • 100 % skinn
  • Lomme til kredittkort og sedler
  • 2 års garanti

For hvert deksel Telia selger gir dbramante1928 5 kr til LittleBigHelp, en hjelpeorganisasjon basert i India. Organisasjonen drifter skoler og overnattingstilbud, og sørger for mat, helsetjenester og beskyttelse. I tillegg driver de opplysende virksomhet om grunnleggende menneskerettigheter i India.

Velg farge:
449,-
På nettlager

LITT HJELP FRA DEG ER TIL STOR HJELP FOR ANDRE!

Fem kroner fra hvert solgte deksel fra dbramante1928 går til organisasjonen LittleBigHelp. dbramante1928 produserer sine produkter i India, og har derfor inngått et tett samarbeid med LittleBigHelp, en hjelpeorganisasjon som jobber med gatebarn og andre spesielt sårbare barn og familier i Kolkata og områdene rundt. De drifter skoler, overnattingstilbud og sørger for mat, helsetjenester og beskyttelse, og driver opplysende virksomhet om grunnleggende menneskerettigheter.