Fitbit Charge 2 Wristband Small

Fitbit Charge 2 Small er det nye smartarmbåndet til Fitbit som er beregnet til døgnet-rundt-bruk. Aktivitetsarmbåndet har blant annet pulsmåler som kontinuerlig måler pulsen din, og en OLED-skjerm som gir deg kontroll på blant annet samtaler, meldinger og kalenderpåminnelser. Med mulighet til å bytte ut armbånd til klokka, kan du personalisere og skreddersy den til din egen stil, og til enhver anledning.
  • Pulsmåler
  • Vanntett og batteritid opp til 5 dager
  • Tracking 24/7
  • OLED-skjerm som viser hvem som ringer

Fitbit Charge 2 Small passer håndledd med 14 cm - 16,5 cm i omkrets.

Fitbit Charge 2 Large er dessverre utsolgt.

Velg farge:
1299,-
På nettlager

PurePulse pulsmåler

Hvert slag blir målt av Fitbit Charge 2 sin innebygde pulsmåler. Se pulsen din for alle døgnets tider for en mer pålitelig beregning av kaloriforbruk, og nå dine aktivitetsmål, og tren mer effektivt.

Heldagsaktivitet

Charge 2 måler dagens skritt, avstand, kaloriforbruk og aktive minutter. For å hjelpe deg å holde deg aktiv får du påminnelse om å være mer aktiv, og hjelp til å nå dine aktivitetsmål.

Søvn og oppvåkning

Fitbit Charge 2 har hele tiden kontroll på når du sover og når du er våken, som hjelper deg å tilpasse dine vaner til bedre nattesøvn. For å våkne på en mer behagelig måte kan du også velge å ha Fitbit Charge 2 som en stille vekkerklokke, som vibrerer på armen din når det er på tide å stå opp.