SamsungGalaxy Buds Live

SamsungGalaxy Buds Live

Les mer om Galaxy Buds Live
Velg modell: Galaxy Buds Live
Velg farge: Svart
Henter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør

fra 1,-

Pakketilbud: Betal nå - med abonnement

  • God deal på tilbehør mot 12 måneders avtaletid
  • Få opptil 1298,- rabatt på tilbehøret med avtaletid
  • Abonnement velges på neste steg
Abonnement velges på neste side

Galaxy Buds Live endrer bildet av hvordan du lytter.

True Wireless-hodetelefoner med en nyskapende form som vil gi deg en ny opplevelse. De sitter behagelig og luftig, slik at du kan bruke dem over lengre perioder. Om ønskelig kan du høre det som skjer rundt deg og la det blande seg med musikken eller samtalen. Den aktive støydempingen stenger trafikkstøy ute, men slipper gjennom det du ønsker å høre.

Beregnet for langvarig bruk

Med sin unike form er Galaxy Buds Live beregnet for langvarig bruk. I motsetning til hodetelefoner som plugges inn i øret, er de åpne og luftige. Likevel sitter de trygt og behagelig, de myke formene til den slette utsiden gjør dessuten at du slipper å sette deg fast i briller eller lue.

Aktiv støydemping og avansert teknologi for optimalisert lyd

Den aktive støydempingen slipper gjennom det du ønsker å høre, men stenger ute støy fra for eksempel trafikk og fly. Stemmer slippes derimot gjennom slik at du kan prate uhindret med vennene dine også når du bruker hodetelefonene.

Stor og dyp lyd

Gjennom sitt luftige design leverer Galaxy Buds Live kraftig lyd som gir deg følelsen av å være til stede på konserten. Den store basshøyttaleren og bassporten sørger for en dyp og fyldig bass. Lydopplevelsen er optimalisert av AKG og leverer en fyldig og nyansert lyd for både musikk og podkaster. Ønsker du å ha en samtale, bidrar de tre innebygde mikrofonene til at du høres tydeligere i den andre enden selv om du oppholder deg i støyende omgivelser.

Lyd for spill

Er du opptatt av spill og ønsker at lyden skal henge med i raske temposkifter, kan du velge “Game Mode” i appen Galaxy Wearable. Det reduserer forsinkelsen til et minimum og gir en større spillopplevelse.

Lytt lenge

Når Galaxy Buds Live er fulladet, kan du lytte til musikk i opptil 5,5 timer. Etuiet har ytterligere opptil 12 timers lytting. Dessuten er det mulig å hurtiglade hodetelefonene – 10 minutters lading gir ytterligere 90 minutters spilletid. Etuiet kan lades både med kabel og trådløst på kompatible trådløse ladere. Det kan også lades på baksiden av en telefon med trådløs batterideling, for eksempel Galaxy S20-serien.

Enkle kontroller

Det er enkelt å regulere musikken eller podkasten. Galaxy Buds Live har intuitive berøringskontroller. Du trenger bare å røre ved dem for å stoppe musikken midlertidig, hoppe bakover, skifte til neste sang eller styre volumet.

Automatisk lytting

Galaxy Buds Lives innebygde akselerometer og IR-sensor registrerer at hodetelefonene sitter i ørene og kobler til telefonen automatisk. Når du har begge hodetelefonene i ørene, spilles musikken i stereo, når du bruker bare den ene, spilles musikken i mono. Og tar du ut begge hodetelefonene, stopper musikken midlertidig.

Enklere enn noen gang å koble til mobilen

Når du åpner etuiet, registrerer telefonen automatisk at Galaxy Buds Live befinner seg i nærheten og foreslår parkobling. Ved hjelp av bare ett klikk parkobler du enhetene en gang for alle og kan glede deg over dine Buds Live.

Kompatible med alle Bluetooth-lydkilder

Galaxy Buds Live fungerer med alle Bluetooth-enheter som kan brukes som lydkilde, for eksempel telefon, PC, nettbrett og smartklokke, uansett operativsystem.

I esken

Galaxy Buds Live, ladeetui, ladekabel, hurtigveiledning og silikonbøyler i to størrelser.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.