SamsungGalaxy Buds Pro

SamsungGalaxy Buds Pro

0.0

(0)
 • Intelligent, aktiv støydemping

 • Bass- og diskanthøyttalere for optimal lydkvalitet

 • Design for suveren samtalekvalitet

 • Vanntett i henhold til IPX7

Galaxy Buds Pro tilbyr dyp bass og krystallklar diskant for musikk og filmopplevelser. Intelligent støydemping og følsomt lydopptak for profesjonelle samtaler og digitale konferanser.

Galaxy Buds Pro har to høyttalere og tre mikrofoner i hver ørepropp, og en naturlig og behagelig passform. De er vannsikre, designet for minimal vindstøy og har intelligent aktiv støydemping som demper ytre forstyrrelser, men slipper gjennom viktige samtaler. Din egen stemme høres også bedre.

Velg farge: Svart


Velg modell: Galaxy Buds Pro


Henter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør, uten abonnement

  Stor og krystallklar lyd

  Selv om Galaxy Buds Pro ligger behagelig og nærmest umerkelig i øret, har de to høyttalere i hver ørepropp. En 11 mm basshøyttaler som gir tung bass og skaper en lyd som omslutter deg. I tillegg har de en dedikert 6,5 mm diskanthøyttaler, som skaper en krystallklar opplevelse med følelsen av totalt nærvær i spillet, filmen eller konserten.

  Intelligent støydemping

  Den aktive støyreduksjonen demper 99 % av lyden utenfra. Da slipper du å høre støy fra barna, eller bråk ute på gaten, når du skal konsentrere deg på jobben, eller lytte til musikk.

  Du kan selv stille inn hvor mye støydemping du vil ha, slik at du ikke blir helt isolert hvis du ikke vil det. Dessuten reagerer Buds Pro automatisk på stemmen din, slik at du kan snakke direkte med noen og høre hva de sier, uten at du må slå av støydempingen.

  Bedre samtalekvalitet

  Galaxy Buds Pro har tre innebygde mikrofoner i hver ørepropp som fanger opp og fremhever det du sier når du snakker i telefon, eller når du har digitale samtaler.

  Takket være en intelligent funksjon som registrerer at kjeven din beveger seg når du snakker, kan uvesentlige lyder fjernes fra samtalen. Mottakeren kan høre stemmen din klart og tydelig, selv om du befinner deg utendørs i vinden, eller om du er på en støyende kafé.

  Lading for hele dagen

  Fulladet holder batteriet i øreproppene i opptil 8 timer, og med lading i etuiet i opptil 28 timer. Med både aktivert støydemping og taleassistent holder batteriet i omtrent 18 timer totalt.

  Designet for minimalt vindstøy

  Galaxy Buds Pros myke og naturlige form er ikke bare behagelig og fin å se på. Den er også utformet for å minimere vindstøy, slik at du kan lytte når du går, sykler eller løper i vinden.

  Få ut mer med Galaxy

  Selvsagt fungerer Galaxy Buds Pro sammen med mobiler og Bluetooth-enheter fra andre produsenter, men sammen med en Galaxy-mobil som har kamera med Pro Video-modus, kan du få enda mer ut av dine Galaxy Buds Pro:

  Hvis du for eksempel spiller på Galaxy Tab og får en mobilsamtale, veksler ørepluggene automatisk over til samtalen. Og hvis du filmer med mobilen, kan du koble sammen mikrofonene i mobilen og Galaxy Buds Pro. Det gjør at du får med både omgivelseslyd og dine egne kommentarer, og kan spille inn lyd av høy kvalitet fra både den som intervjuer og den som blir intervjuet.

  Galaxy Buds Pro tåler mer

  Galaxy Buds Pro tåler både vann og svette, og kan selvsagt være med når du løper, står på ski eller padler. De er IPX7-klassifisert, noe som betyr at de tåler nedsenking i ferskvann ned til én meters dyp i opptil 30 minutter.

  Fungerer med Android-telefoner

  Galaxy Buds Pro fungerer med Android-telefoner og nettbrett som har Bluetooth, og som kjører Android 5.0 eller nyere, og har mer enn 1,5 GB RAM-minne.

  Dimensjoner
  Vekt
  Skjerm
  Kamera og video
  Hukommelse
  Tilkobling
  Prosessor og operativsystem
  Spesifikasjoner
  Simkorttype
  Annet

  Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.