SamsungGalaxy Buds2

SamsungGalaxy Buds2

0.0

(0)
 • Aktiv støydemping stenger forstyrrende lyd ute

 • Lette og behagelige å ha på over lengre tid

 • Balansert lydopplevelse med dyp bass og klar diskant

De trådløse hodetelefonene Galaxy Buds2 har en så behagelig form og er så lette at du knapt merker at du har dem på. Aktiv støydemping og regulering av omgivelseslyd gjør at du opplever den dype og klare lyden helt uforstyrret. Får du en samtale, blir lyden konsentrert og ikke en gang vinden kan forstyrre.

Det lette og behagelige designet gjør Galaxy Buds2 ypperlig egnet for de fleste anledninger: Spaserturer, trening og reiser. Du som gamer har stor nytte av Galaxy Buds2 takket være minimal lydforsinkelse.

Velg farge: GrønnHenter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør, uten abonnement

  Behagelige å bruke over lengre tid

  Galaxy Buds2 veier lite og har en tilpassbar form som gjør at de sitter behagelig. Velg mellom tre forskjellige silikontrekk, slik at du får hodetelefoner som passer nettopp i dine ører. Velg din favorittfarge: Graphite, White, Olive eller Lavender.

  Uforstyrrede samtaler

  Tre mikrofoner sørger for at både du og mottakeren høres tydelig uten å fange opp lyden utenfor. Hodetelefonene er utformet slik at eventuell vind får minimal kontakt, og dermed kan ingenting forstyrre deg når du prater.

  Aktiv støydemping eliminerer bråket

  Hodetelefonene er konstruert slik at de stenger lyd ute. Med aktiv støydemping* (ANC), som fungerer som en ”motlyd”, hører du virkelig bare det du vil. God musikk, den beste podkasten eller lyden av stillhet.

  *Reduserer bakgrunnsstøy med opptil 98 % i henhold til UL Authorization.

  Reguler omgivelseslyden

  Du har tre innstillinger å velge mellom når det gjelder hvor mye av omgivelseslyden du ønsker å høre. I et bymiljø kan det av sikkerhetsmessige hensyn være praktisk å høre en del av lydene.

  Gaming med minimal forsinkelse

  Galaxy Buds2 passer for deg som liker å spille spill. Du merker knapt at du har dem på, du kan stenge støyen ute – og lydforsinkelsen er minimal*.

  *Merk at lydforsinkelse kan forårsakes av utenforliggende faktorer.

  Bruk sømløst

  Hvis du parkobler Galaxy Buds2 med din Samsung Galaxy-mobil eller smartklokke, skifter du raskt og sømløst mellom enhetene med funksjonen Auto Switching.

  Hold oversikten via smartklokke eller mobil

  Kobler du Galaxy Buds2 til mobilen eller smartklokken, er det enkelt å se hvor lang batteritid du har igjen og stille inn ANC-modus.

  Kraften ligger i etuiet

  Galaxy Buds2 oppbevares i et fint og nett etui som du enkelt får plass til i lommen. Og det er her du lader Galaxy Buds2 for å få opptil 29 timers* lytting. Hodetelefonene kan også lades på baksiden av en telefon med trådløs batterideling.

  *Merk at batteritiden kan variere.

  I esken

  Galaxy Buds+, ladeetui, ladekabel, 3 ørepropper i silikon samt bruksanvisning på norsk.

  Dimensjoner
  Vekt
  Skjerm
  Kamera og video
  Hukommelse
  Tilkobling
  Prosessor og operativsystem
  Spesifikasjoner
  Simkorttype
  Annet

  Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.