LinkBuds G front-Large
LinkBuds G KV
LinkBuds G wearing-Large
LinkBuds G standard-Large
LinkBuds G case
LinkBuds G case open-Large
LinkBuds G case open2
LinkBuds G fitting side
LinkBuds G fitting front
LinkBuds G front-Large
LinkBuds G KV
LinkBuds G wearing-Large
LinkBuds G standard-Large
LinkBuds G case
LinkBuds G case open-Large
LinkBuds G case open2
LinkBuds G fitting side
LinkBuds G fitting front

SonyLinkBuds

SonyLinkBuds

Supersmå Sony trådløse hodetelefoner – for en lett og behagelig passform

Velg modell: LinkBuds
Velg farge: Svart
Henter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør

fra 1,-

Pakketilbud: Betal nå - med abonnement

  • God deal på tilbehør mot 12 måneders avtaletid
  • Få opptil 989,- rabatt på tilbehøret med avtaletid
  • Abonnement velges på neste steg
  • Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud
Abonnement velges på neste side

Utrolig liten, lett og behagelig passform.

De ekstremt små LinkBuds, som veier omtrent fire gram, er et vidunder av miniatyrisering. I motsetning til tradisjonelle hodetelefoner, er den beskyttende overflaten som dekker høyttalermembranen integrert i selve huset, hvilket er med på å spare plass.

LinkBuds kombinerer en form som passer det menneskelige øret perfekt, med et nytt ergonomisk overflatedesign som sikrer en mer stabil passform. Vi har designet disse trådløse hodetelefonene fra Sony ved hjelp av omfattende data om øreformer, som har blitt samlet inn helt siden de introduserte verdens første in-ear hodetelefoner i 1982.

En ny opplevelse – hold kontakten samtidig som du er oppmerksom på omgivelsene.

Disse Bluetooth®-hodetelefonene har en nyutviklet ringtype driverenhet, med midten av membranen åpen for lydtransparens, slik at du tydelig kan høre lydene rundt deg. Du kan høre omgivelsene selv om du er midt i en samtale og du kan chatte med venner mens du lytter til musikk.

Krystallklar musikk og tydelig samtale.

Takket være Precise Voice Pickup-teknologi som optimalt kontrollerer flere mikrofoner og utfører avansert stemmesignalbehandling, kan personen i den andre enden av samtalen høre stemmen din tydelig, selv i støyende omgivelser. Sonys støyreduksjonsalgoritme ble utviklet ved hjelp av AI-maskinlæring, som bruker mer enn 500 millioner stemmeprøver for å redusere omgivelsesstøy og trekke ut stemmen din tydelig i en rekke ulike miljøer.

Nyt balansert lyd av høy kvalitet med et klart mellomhøyt område. Den integrerte V1-prosessoren gjengir alle detaljene i musikken din med minimal forvrengning for en autentisk lytteopplevelse. En spesialdesignet 12 mm ringformet driverenhet med en membran med høy følsomhet (lav rekyl) gir rik, velbalansert lyd som er perfekt for låter med tyngre bass.

Når en original musikkkilde komprimeres, mister den høyfrekvente elementer som gir detaljer og fylde til et spor. Sonys Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) på disse in-ear-hodetelefonene gjenoppretter elementene for å skape høykvalitetslyd som ligger nærmere det originale opptaket.

Lette å bruke

LinkBuds er kanskje små, men det betyr ikke at de er vanskelige å bruke. Med Wide Area Tap kan du styre musikkavspillingen med et dobbelt- eller trippeltrykk foran et av ørene dine – du trenger faktisk ikke røre ved selve hodetelefonene for at de skal fungere.

Adaptiv volumkontroll er en smartfunksjon som automatisk optimerer volumet basert på hvor du befinner deg. Nyt lavere volum på rolige steder og høyere volum i mer støyende omgivelser.

Vannsikre og med lang batteritid

Med en IPX4-klassifisering for vannsikkerhet vil hverken vannsprut eller svette stoppe disse Sony-hodetelefonene – slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Du kan nyte en hel arbeidsdag med 5,5 timers lading fra hodetelefonene og lagre ytterligere 12 timer i etuiet. Det betyr hele 17,5 timers lyttetid hver gang du forlater huset med disse Sony Bluetooth®-hodetelefonene. Har du det travelt? En 10-minutters hurtiglading gir deg opptil 90 minutters spilletid, og Sony | Headphones Connect-appen vil til og med varsle deg når ladeetuiet faller under 30 %.

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.