SonyWH-1000XM4

SonyWH-1000XM4

0.0

(0)

- 30 timer batterilevetid - Around-ear stil - Optimert for Alexa og Google Assistant - Med integrert mikrofon for telefonsamtaler

Intelligent og intuitiv - WH-1000XM4 over-ear hodetelefoner tilbyr ytterligere forbedringer til Sonys industriledende støyreduksjon, eksepsjonelle lydkvalitet og smarte lyttefunksjoner som kan justeres, ikke bare til din bruk, men også til omgivelsene dine.

Velg farge: Sølv


Velg modell: WH-1000XM4


Henter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør, uten abonnement

  Industriledende støyreduksjon

  Enten du er på reise eller slapper av på en kafé vil WH-1000XM4 gi deg Sonys beste støyreduksjon noensinne, og stenge ute enda mer støy av høy og medium frekvens.

  Trådløs frihet, premium lyd

  LDAC overfører tre ganger så mye data (i en hastighet på 990 kbps) som konvensjonell Bluetooth. Dette aktiverer High-Resolution Audio-avspilling, som kan sammenlignes med tilkobling via kabel. Til og med komprimert musikk er oppskalert med Sonys utviklede DSEE Extreme™-teknologi for en fyldigere og mer komplett lytteopplevelse.

  Intelligente funksjoner som oppgraderer lyttingen

  WH-1000XM4 bruker flere smartteknologier for sømløs, håndfri lytting. Speak-to-Chat pauser musikken din når du starter en samtale, og Wearing Detection pauser avspilling eller skrur av hodetelefonene når du ikke bruker dem.

  Flerpunktsforbindelse

  WH-1000XM4 kan pares med to Bluetooth®-enheter samtidig. Når du mottar et anrop vil dine Sony hodetelefoner vite hvilken enhet som ringer, og automatisk koble til riktig enhet. Du vil også kunne skifte til og fra ulike enheter på en enkel måte kun ved å trykke på en knapp.

  Batteri som varer hele dagen og hurtiglading

  Med hele 30 timers batterilevetid (med Støyreduksjon aktivert) vil du ha nok batteri - til og med for lange turer. Og om du trenger å fylle opp på farten kan du få 5 timer ekstra ved å hurtiglade i kun 10 minutter med den valgfrie AC-adapteren (gjelder adapter med 1,5 A eller mer).

  Dimensjoner
  Vekt
  Skjerm
  Kamera og video
  Hukommelse
  Tilkobling
  Prosessor og operativsystem
  Spesifikasjoner
  Simkorttype
  Annet

  Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.