Harman KardonCitation 200

Harman KardonCitation 200

0.0

(0)

Harman Kardon Citation 200 smartthøyttaler gjengir kraftig HD-lyd og kan stemmestyres med Google Assistant. Den har en batteritid på opptil 8 timer, og med WiFi, Bluetooth og integrert Chromecast, kan du trådløst spille av musikk både ute og inne.

 • 50 watts RMS smarthøyttaler, HD-lyd

 • Google Assistant, Chromecast

 • 8 timers trådløs lytting

Velg farge: Svart


Velg modell: Citation 200


Henter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør, uten abonnement

  Harman Kardon Citation 200

  Harman Kardon Citation 200 gir deg fyldig lyd i HD-kvalitet du kan strømme innendørs med Wi-Fi eller utendørs med Bluetooth og 8 timers batteritid. Sofistikerte funksjoner som innebygd AirPlay og Chromecast gir deg enkel tilgang til mer enn 300 musikkstrømmetjenester. I tillegg kan du stemmestyre høyttaleren med Google Assistant og få håndfri hjelp hjemme. Høyttaleren er IPX-4 sprutsikker og kommer i et elegant ullstoffdesign.

  Design

  Harman Kardon Citation 200 blander lydinnovasjon med sofistikert design. Høyttaleren kommer med kvalitetstekstiler i blandet ullstoff av Kvadrat – som er smussavvisende, flammehemmende og har et spesialbelegg for enkel rengjøring.

  Overlegen lyd

  Harman Kardon Citation 200 kommer med det ypperste innen HiFi-lyd fra Harman Kardon, verdens fremste leverandør av kvalitetslyd i over 65 år.

  Strøm trådløst med Wi-Fi eller Bluetooth

  Med Harman Kardon Citation kan du enkelt å strømme favorittmusikken og podkastene dine. Bruk Wi-Fi innendørs for å lytte i HD-kvalitet, eller koble til smarttelefonen din via Bluetooth når du er utendørs med den bærbare høyttaleren.

  Sprutsikker

  Opplev favorittlyden din innendørs og ute. Vannsprut fra kjøkkenkranen eller noen regndråper i hagen er ingenting å bekymre seg for.

  8 timers batteritid

  Fulladet gir høyttaleren deg hele 8 hele timers kontinuerlig lydavspilling. Og når den er tom for strøm, plasserer du bare Harman Kardon Citation 200 i den slanke, kompakte holderen og hører musikk samtidig som den lader. Høyttaleren har også en USB type C-port på baksiden for praktisk lading når du er ute.

  Spill musikk overalt

  Spill den sammen låten i hele boligen din eller forskjellig musikk i hvert rom. Legger du til flere høyttalere i Citation-serien til Harman Kardon Citation 200, kan du lage et komplett lydsystem hjemme som du styrer fra smartenheten din.

  Håndfri hjelp med Google

  Med Harman Kardon Citation trådløse lydsystem kan du be Google spille musikk, podkaster, nyheter og radio med stemmen din. Bare si «Hey Google» for å komme i gang.

  Dimensjoner
  Vekt
  Skjerm
  Kamera og video
  Hukommelse
  Tilkobling
  Prosessor og operativsystem
  Spesifikasjoner
  Simkorttype
  Annet

  Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.