Harman KardonOnyx Studio 7

Harman KardonOnyx Studio 7

0.0

(0)

Nyt musikk med stil og bærbarhet takket være Harman Kardon Onyx Studio 7 trådløs bærbar høyttaler. Koble til opptil to smarte enheter og strøm musikk i høykvalitets, flerdireksjonell stereolyd i opptil 8 timer om gangen.

 • Trådløs Bluetooth-streaming

 • Flerdireksjonell studiolyd

 • 8 timer spilletid

Velg farge: Grå


Velg modell: Onyx Studio 7


Henter lagerstatus

Velg betalingsmetode

Kun tilbehør, uten abonnement

  Harman Kardon Onyx Studio 7 trådløs bærbar høyttaler leverer utrolig lydkvalitet i et moderne design. Høyttalerens to diskanthøyttalere sikrer oppslukende stereolyd og du kan koble til opptil to smarte enheter via Bluetooth for å bytte på å spille av musikk. I tillegg kan du koble til enda en Onyx Studio 7-høyttaler for en enda bedre lydopplevelse. Med 8 timer batteritid, et slankt design og et integrert håndtak, er denne bærbare høyttaleren det perfekte tilskuddet til hjemmet eller for reise.

  Kraftig stereolyd Nyt favorittmusikken din i en oppslukende, flerdireksjonell stereolyd som oppnås ved hjelp av to diskanthøyttalere.

  Trådløs Bluetooth-streaming Med trådløs Bluetooth-streaming kan du koble til opptil to smarte enheter for å bytte på å spille av musikk med kraftfull stereolyd.

  Wireless Dual Sound Koble to Harman Kardon Onyx Studio 7-høyttalere trådløst sammen for en enda bedre lytteopplevelse.

  8 timer spilletid Onyx Studio 7 kommer med et litium-ion-batteri som gir 8-timers spilletid på en enkel opplading. Det tar fem timer å lade opp batteriet helt.

  Design Denne trådløse høyttaleren er laget av førsteklasses materialer og har et elegant, rundt design med et integrert håndtak for enklere transport.

  Dimensjoner
  Vekt
  Skjerm
  Kamera og video
  Hukommelse
  Tilkobling
  Prosessor og operativsystem
  Spesifikasjoner
  Simkorttype
  UNKNOWN
  Annet

  Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.