Samsung Galaxy Buds+

  • Sitter sikkert og behagelig.
  • Herlig lydopplevelse, lenge. Lyd fra AKG og opptil 22 timers lytting.
  • Trådløs lading på standardlader (Qi) eller fra for eksempel Samsung Galaxy S20-serie
Med nye Galaxy Buds+ får du mer lyd i alle situasjoner. Lydkvaliteten er optimert, og de tre mikrofonene gjør samtaler tydeligere også i omgivelser med mye støy. Dessuten kan de lades trådløst direkte fra for eksempel Galaxy S20-serien. Buds+ balanserer de klare høye tonene med behagelig dyp bass og gir nyansert og fyldig lyd. Du får en lydopplevelse utover det vanlige.
Velg farge:
1999,-
På nettlager

Gode å bruke

Galaxy Buds+ sitter behagelig, og med utskiftbare bøyler og propper i silikon er de enkle å tilpasse så de sitter godt og sikkert i ørene.

Optimert lydkvalitet

Lydopplevelsen kommer fra AKG, med en fyldig og nyansert lyd både for musikk og podkaster. Vil du snakke i telefonen, sørger de to innebygde mikrofonene for at du høres tydeligere selv om du befinner deg i omgivelser med mye støy. Mikrofonene henter lyd både utenfra og via øregangen.

Lytt lenge

Én lading gir opptil 11 timers lytting, og i etuiet er det lagret opptil 11 timer ytterligere lytting. Hvis du alltid har Galaxy Buds+ i etuiet, er de fulladet når du er på farten. Er det krise, gir 3 minutters lading opptil 1 time batteritid.

Etuiet er laderen som kan lades trådløst

Galaxy Buds+ oppbevares i et fint og nett etui som du lett får plass til i lommen. Det kan lades både med kabel og trådløst på kompatible trådløse ladere*. Det kan dessuten lades på baksiden av en telefon med trådløs batterideling, som for eksempel Galaxy S20-serien.

Enkel styring

Det er enkelt å styre musikken eller podkasten. Galaxy Buds+ har nemlig intuitive berøringskontroller. Du trenger bare å berøre dem for å stanse musikken midlertidig, hoppe tilbake eller skifte til neste låt. Holder du fingeren konstant mot en av dem, slipper de gjennom lyden i omgivelsene. Du slipper med andre ord å ta dem av for å kunne prate med andre eller lytte til fuglekvitter.

Automatisk lytting

Galaxy Buds+ har innebygd akselerometer og IR-sensor som registrerer at de sitter i ørene dine og kobler til telefonen automatisk. Med begge proppene i ørene spilles musikken i stereo, mens den spilles i mono hvis du bare har den ene proppen i øret. Tar du ut begge proppene, stanser musikken midlertidig.

Enklere enn noen gang å koble til mobilen

Når du åpner etuiet, registrerer telefonen automatisk at Galaxy Buds+ er i nærheten, og foreslår parkobling. Med bare ett klikk parkobler du enhetene dine en gang for alle og kan ha full glede av Galaxy Buds+.

Kompatible med alle Bluetooth-lydkilder

Galaxy Buds+ fungerer med alle Bluetooth-enheter som kan brukes som lydkilde, blant annet telefon, PC, nettbrett og smartklokke uansett operativsystem.

I esken

Galaxy Buds+, ladeetui, ladekabel, 3 ørepropper og bøyler i silikon, bruksanvisning på norsk