Samsung Galaxy Buds

Nyhet! Samsung Galaxy Buds.
  • 6 timers batterilevetid (totalt 13 timer med ladeetuiet)
  • Trådløs lading og mulighet for å lade trådløst via Galaxy S10
  • Passer for Android og iOS
Velg farge:
1599,-
På nettlager

Rask og enkel parkobling

Problemfri lyd – Samsung Galaxy Buds fungerer umiddelbart og kobles raskt til Galaxy-enhetene dine.

Rikere lyd som bringer deg nærmere

Uansett hvor du er – føl at du sitter på første rad. Den fyldige High Resolution-lyden i Samsung Galaxy Buds er kalibrert av AKGs lydeksperter for å gi deg sterke lydopplevelser.

Praktisk selskap overalt

Samsung Galaxy Buds har en ny, slank design som gjør det enkelt å ta dem med overalt. De får plass i lommen og finnes i flere forskjellige farger.

Sørg for å bli hørt

Glem alt om forstyrrende bakgrunnslyd. Neste generasjon adaptiv dobbeltmikrofon reduserer lyder og støy fra omgivelsene. Øretelefonene registrerer lydmiljøet og veksler mellom de indre og ytre mikrofonene for å gjøre lyden i samtaler optimal.

Skjerm av omgivelsene – eller lytt til dem

Med Galaxy Buds bytter du raskt lytteinnstilling hvis du ønsker å høre det som foregår rundt deg. Dermed får du med deg alt som er viktig uten å måtte ta ut øretelefonene.

Sitter godt i ørene

Innovativ design og ergonomi kombinert med avanserte, lette materialer - Galaxy Buds sitter godt i øret og holder seg på plass uansett aktivitet.

Opplev friheten i sømløs tilkobling

Skift mellom enheter og rom, og få med deg all moroa. Øretelefonene kan parkobles og veksle mellom ulike Galaxy-enheter for at du ikke skal gå glipp av en eneste lyd.

Lading som varer

Galaxy Buds har supereffektive mikrobatterier som gir opptil 6 timers lytting på én lading. Og når de trenger lading, kan du dele lading trådløst fra en kompatibel Galaxy-enhet.