Samsung LED Cover Galaxy S20 Ultra

Ditt eget personlige lysshow Når du vender telefonen med forsiden ned eller løser ut S Pen, vil lysene på baksiden av LED Cover lyse med vekslende styrke og skape et lite lysshow.

Holder deg oppdatert Selv om du ikke kan se skjermen, kan du holde deg informert med LED-ikonene som lyser på baksiden. Hvis det kommer et anrop eller en tekstmelding, vil et ikon vises og varsle deg. Det fungerer også med enkelte tredjeparts meldingsapper.

Gruppebilder på 1, 2, 3 Minimer sjansene for at noen blunker i gruppebildet. Når du starter tidsutløseren, vises en nedtelling på baksiden av dekselet som viser alle hvor mye tid de til å posere.

Gjør det morsommere Med dette dekselet kan du uttrykke deg på en overraskende måte med utvalgte ikoner. Du kan velge et ikon som skal vises når du vender telefonen eller når du tar en selfie i et speil, noe som gjør telefondekselet like individuell som deg.

Alt passer sammen Når du legger telefonen i dekselet får du muligheten til å laste ned og oppdatere brukergrensesnittet slik at det passer.

Velg farge:
599,-
Midlertidig utsolgt