SonyXperia PRO-I Vlog Monitor + Bluetooth Grip

SonyXperia PRO-I Vlog Monitor + Bluetooth Grip

Les mer om Xperia PRO-I Vlog Monitor + Bluetooth Grip
Velg variant: Xperia PRO-I Vlog Monitor + Bluetooth Grip
Velg farge: Svart
Henter lagerstatus
3980,-

Når du fotograferer med Vlog Monitor og en kompatibel smarttelefon kan du koble til opptaksgrepet med Bluetooth-tilkobling Grip GP-VPT2BT.

Det gjør det mulig å starte og stoppe opptaket uten å røre noen av knappene på smarttelefonen. 

Enten du er en vlogger, en youtuber eller bare vil dele noe med venner, kan du bruke Xperia PRO-Is 1.0-type sensor til å filme deg selv med enestående bildekvalitet. Og hvis du kobler til Vlog Monitor for Xperia PRO-I, kan du se nøyaktig hva du tar opp og skape minneverdig innhold.

Mens du filmer, kan du bruke ved hjelp av det brukervennlige grensesnittet til Vlog Monitor sjekke komposisjon, status, tid med mer.

Vlog Monitor har en tredelt 3,5 mm mikrofonkontakt som lar deg koble til med din egen eksterne mikrofon og spille inn enda bedre lyd.

Det er bare å montere mikrofonen på festet til tilbehørsskoen øverst på holderen. Den har også 1/4-20 UNC-type festepunkter, én nederst på holderen og én på baksiden av monitoren, slik at du kan feste annet tilbehør, for eksempel et stativ (tripod), et grep eller en selfiestang.

Når en kompatibel smarttelefon er montert, kan fjernkontrollene for stillbilder og videoopptak betjenes mens grepet holdes på vanlig måte, uten å trykke på smarttelefonen. Den trådløse Bluetooth®-kommunikasjonen gjør at du ikke trenger noen kabler for å overføre kontrollsignaler fra grepet til smarttelefonen.

Bare knips i vei uten kabler som kommer i veien.

Spre grepets integrerte ben, så blir det et praktisk og stabilt stativ, slik at du kan ha begge hendene fri til vlogging og annet.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.