Vi oppgraderer nettet i ditt område

Ved å oppgradere den eksisterende infrastrukturen i hjemmenettet ditt, vil du få et raskere og mer stabilt nett, rustet for fremtiden. 

Når det nye nettet er ferdig oppgradert i ditt område, vil vi kontakte deg for å avtale tid for installasjon. Installasjonen omfatter bytte av antennekontakt, bytte av utstyr og ved behov ledninger. I noen tilfeller vil vi være nødt til å bytte kabelen fra huset ditt og ut til nettverket vårt i nabolaget. Montøren fikser alt og drar ikke fra boligen din før alt virker som det skal og du er på nett. 

Illustrasjon som viser hvordan vi oppgraderer nettet.
Illustrasjon: slik oppgraderer vi nettet for eneboliger.

Nei, utstyret må ikke alltid byttes, men du vil få besøk av en tekniker så vi kan bytte ut antennekontakten i hjemmet ditt. Dersom du må bytte utstyr vil teknikeren ha med seg riktig utstyr og koble opp dette.

Sjekk her hva du skal gjøre med det gamle utstyret.

Dersom du ikke bytter utstyret vil du ikke oppleve hastigheten og stabiliteten i det nye nettet. Gammelt utstyr vil faktisk kunne skape mer støy og forstyrrelser som vil gjøre nettet mindre stabilt for deg.

Ja, vil du ha høyere hastigheter enn den som ble bestilt kan du gjøre dette på Min Side.

Ja, dersom du bor i et geografisk område hvor vi kan levere oppgradert hybridfiber. Installasjonen er kostnadsfri og du velger selv hvilke tjenester du vil abonnere på.

Har du spørsmål til oppgraderingen eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med oss.

Var denne siden nyttig?