Welcome to your next big opportunity

Vårt mål er å tilby deg en arbeidsplass der du får mulighet til å bryne deg på spennende utfordringer i selskap med kollegaer som spiller deg god, og der vi har et tydelig mål for hvor vi skal som organisasjon. Sammen spiller vi en nøkkelrolle i å utvikle det digitale samfunnet! 

Hva vi jobber for

Mobilteknologi kan gjøre fantastiske ting, og vi er heldige som jobber med produkter og tjenester som absolutt alle har et forhold til. Vår misjon er å bringe verden nærmere det som virkelig betyr noe for kundene og samfunnet i helhet. For oss handler dette om å være en digital tilrettelegger, som forenkler kommunikasjon og som knytter oss nærmere hverandre og det vi har kjært.

Den teknologiske utviklingen går raskt, og vi må hele tiden endre oss og måtene vi jobber på, for å møte kundenes behov både nå og i framtiden. Når vi skal ansette nye kollegaer leter vi derfor etter deg som trives med høy endringstakt og som setter brukeropplevelse og forenkling i forsetet. 

Hos oss kommer du til å trives!

Telia Norge er et teknologihus i forandring – sammen har vi lagt ut på reisen mot å bli en New Gen Telco. Vi er i full gang med å utforske morgendagens teknologi, produkter og tjenester, og vi har en solid posisjon i det norske markedet.

Fra et konsernperspektiv er Norge et uttalt satsingsområde for Telia Company, og du kommer raskt til å oppdage hvor kundeorienterte dine nærmeste kollegaer og resten av organisasjonen er. Du vil tilhøre et team som består av mennesker som brenner for innovasjon og endring, med høy kompetanse og sterk lagånd!

Vi består av merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Var denne siden nyttig?