ForsidenOm TeliaKarriereLedige stillinger

Ledige stillinger

Vi i Telia trenger medarbeidere som kan bidra til å skape kundeopplevelser i verdensklassen. Er du den vi søker?

To kollegaer i sosial setting i kontormiljø

Ledige stillinger i Telia Norge og Telia Company

Hva er ditt neste karrieresteg?

Hos oss er mulighetene mange, og her kan du lese om hva slags stillinger og kompetanse vi rekrutterer.

Salg og markedsføring

Ikon salg og markedsføring

For å bygge sterke relasjoner med kundene våre vet vi at kundereisen hele tiden må utvikles. Samtidig er vi avhengige av å nå ut i markedet med relevante og engasjerende budskap. Lykkes vi med å nå ut til kunden med budskap som også leveres gjennom kundereisen, legger vi også forutsetningene for framtiden. Vi har sterke salgs- og markedsføringsmiljøer i Telia Norge, og typiske stillinger er salgskonsulent, Key Account Manager, produktsjefer, prosjektledere og andre roller med ekspertise i digital markedsføring, CRM og kundeopplevelser.

Teknologi

Det prisbelønte nettet vårt er kjernen for alle kundeopplevelsene vi leverer hver eneste dag. I tillegg har vi betydelige teknologimiljøer som jobber med for eksempel web og apper, e-commerce og Internet of Things. Hos oss finner du teknologistillinger innenfor de aller fleste kategorier – alt fra «Radio Heads» til app-utviklere.

En familie i sofaen som bruker VR-briller, PC og mobiltelefon

Forretningsutvikling

Vi har en uttalt ambisjon om å bli en New Generation Telco. For å kunne nå dette målet, vet vi at vi står foran en stor transformasjon, som trolig aldri vil ta slutt. Vi må endre oss og måten vi jobber på hele tiden for å forbli relevante og levere verdi til kunden. Alt fra å implementere forretningsstrategi og intern innovasjon ligger innenfor forretningsutvikling, og vi har dyktige prosjektledere, innovasjonscoacher, opplæringsledere og strateger med på laget.

Forretningsstøtte

Forretningsstøtte handler for oss om å muliggjøre den daglige virksomheten vår, enten det dreier seg om økonomistyring og -drift, HR, sikkerhetsarbeid eller juridisk kompetanse. I disse delene av organisasjonen søker vi ofte deg som er spesialist i ditt felt, som kan være med på å utvikle prosessene våre videre.

Design og brukeropplevelse

Å jobbe med design og brukeropplevelse handler om å skape brukeropplevelser som forenkler og muliggjør den kundereisen vi ønsker å levere. For å lykkes med dette må vi først og fremst forstå kundene våre og hvilke behov og atferdsmønstre de har, for så å levere på preferansene deres. Innenfor design og brukeropplevelse jobber for eksempel eksperter på innsikt, UX-designere og utviklere.

Kundeservice og butikk

At vi er et kundeorientert selskap kommer virkelig til uttrykk når du jobber i en av våre butikker eller kundesentre. Hver eneste dag jobber flere hundre kundekonsulenter og butikkselgere med å løse små og store problemer for kundene våre.

En dame som snakker i et headset på kundesenteret

Var denne siden nyttig?