Sony Wireless OverEar ANC WH-1000XM4 Svart
 
Sony

WH-1000XM4

  • 30 timer batterilevetid
  • Around-ear stil
  • Optimert for Alexa og Google Assistant
  • Med integrert mikrofon for telefonsamtaler
Les mer om WH-1000XM4

Tilbud

WH-1000XM4 til 2749,- ved kjøp av Telia X med 12 måneder avtaletid.
Verdi 3999,-
Kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud.

Velg farge

Svart

På nettlager

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Sony Wireless OverEar ANC WH-1000XM4 Svart0,-2749,-
Telia X549,-0,-
Totalt549,-2749,-

Minste totalpris 12 måneder: 9337,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS, Storbritannia og Sveits koster 3,73 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Opplevd hastighet avhenger av dekning, kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://www.telia.no/hastighet

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om WH-1000XM4

Intelligent og intuitiv - WH-1000XM4 over-ear hodetelefoner tilbyr ytterligere forbedringer til Sonys industriledende støyreduksjon, eksepsjonelle lydkvalitet og smarte lyttefunksjoner som kan justeres, ikke bare til din bruk, men også til omgivelsene dine.

Industriledende støyreduksjon

Enten du er på reise eller slapper av på en kafé vil WH-1000XM4 gi deg Sonys beste støyreduksjon noensinne, og stenge ute enda mer støy av høy og medium frekvens.

Trådløs frihet, premium lyd

LDAC overfører tre ganger så mye data (i en hastighet på 990 kbps) som konvensjonell Bluetooth. Dette aktiverer High-Resolution Audio-avspilling, som kan sammenlignes med tilkobling via kabel. Til og med komprimert musikk er oppskalert med Sonys utviklede DSEE Extreme™-teknologi for en fyldigere og mer komplett lytteopplevelse.

Intelligente funksjoner som oppgraderer lyttingen

WH-1000XM4 bruker flere smartteknologier for sømløs, håndfri lytting. Speak-to-Chat pauser musikken din når du starter en samtale, og Wearing Detection pauser avspilling eller skrur av hodetelefonene når du ikke bruker dem.

Flerpunktsforbindelse

WH-1000XM4 kan pares med to Bluetooth®-enheter samtidig. Når du mottar et anrop vil dine Sony hodetelefoner vite hvilken enhet som ringer, og automatisk koble til riktig enhet. Du vil også kunne skifte til og fra ulike enheter på en enkel måte kun ved å trykke på en knapp.

Batteri som varer hele dagen og hurtiglading

Med hele 30 timers batterilevetid (med Støyreduksjon aktivert) vil du ha nok batteri - til og med for lange turer. Og om du trenger å fylle opp på farten kan du få 5 timer ekstra ved å hurtiglade i kun 10 minutter med den valgfrie AC-adapteren (gjelder adapter med 1,5 A eller mer).

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten avtaletid. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten avtaletid.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå2749,-
Per md. m/abo549,-