Veggplugg
 
Fibaro

Veggplugg

  • Svært kompakt
  • Maks 2500 Watt
  • Z-wave
Les mer om Veggplugg

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i hvit

På nettlager

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Veggplugg0,-495,-
Totalt0,-495,-

Velg antall

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Veggplugg

Smart veggplugg fra Fibaro gjør at du kan kontrollere apparater som panelovner, kaffetrakter og TV-en din rett fra smarttelefonen.

Den er høyt funksjonell og har mange bruksområder. Bruk den til å styre et lys, et apparat som kaffetrakteren din, eller til oppvarming ved å styre en panelovn. For at smartpluggen skal kunne styre temperaturen gjennom en panelovn så trenger du også en sensor i rommet, som snakker med smartpluggen og smarthuben din. Med denne smartpluggen trenger du aldri igjen å bekymre deg for å glemme å skru av kaffetrakteren, strykejernet eller leselampen ved sengen. Bare åpne appen og skru av apparatet dersom den ikke er skrudd av. Det unike, kompakte designet gjør at den ikke blokkerer andre stikk i nærheten. Med denne veggpluggen kan du også måle energiforbruket til apparatet du styrer i nær sanntid, og du kan bruke den til å se forbruket ditt over tid. Smartpluggen kan styres gjennom Futurehome-appen, eller lokalt med enhetsknappen. Maks 2 500 W.

Spesifikasjoner:

Manufacturer: Fibaro

Model: FGWPF-102 ZW5

Technology: Z-Wave (868.42MHz).

Maximum load: 2,500W. Voltage: 230V, 50Hz.

Ring LED: 16 million colours indicating appliance’s power consumption. Energy Monitoring: current consumption (W) and accumulated consumption (kWh).

Range Tester: Indicates strength, coverage and routing at any point in the Z-Wave network.

Overload Alert: Indicates power consumption higher than preset level.

Push-button: Include and Exclude from Z-Wave network.

Dimensions: (diameter x length): 43 x 65mm

Socket Versions: Schuko (type F)Supported in Futurehome version 1.9 and up

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
UNKNOWN
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå495,-
Per md. m/abo0,-