Futurehome Smarthub
 
Futurehome

Smarthub

  • Hjernen i smarthuset ditt
  • Lar deg koble til en rekke med smarte enheter fra mange leverandører
  • Stabil og kraftig
Les mer om Smarthub

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i hvit

På nettlager

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Futurehome Smarthub0,-1699,-
Totalt0,-1699,-

Velg antall

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Smarthub

Hjertet og hjernen i smarthuset ditt. Bygget med markedsledende trådløse automasjonsstandarder lar Smarthuben deg koble til hundrevis av smarte enheter fra en lang rekke leverandører.

Stabil og kraftig: Smarthuben kjører markedets kanskje mest avanserte og funksjonsrike programvare: Dashboard, tidsstyring, moduser, automatisering og logikkmotor, smarte varslinger og astrour.

Bygget på industriledende IoT-infrastruktur med optimal bruk av lokal- og skyprosessering, alt presentert i et meget gjennomført app-grensesnitt som gir deg tilgang til hjemmet ditt fra hvor enn du er i verden.

En oppdatert liste over støttede produkter finner du på products.futurehome.io. Futurehome App er nødvendig for oppsett og bruk, og kan lastes ned gratis App Store og Google Play Store.

Modell: CUBE-1V1-EU Grensesnitt:

  • RJ45 (Ethernet, wired)
  • 1x USB 2.0 (for futurehome compatible extensions only)
  • Power Jack (5VDC, Futurehome supplied PSU only) Radio: ZigBee 2.4GHz, Z-Wave 868 MHz. Strømforsyning: AC 230V 50/60Hz. Effektforbruk: 3.5W
Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
UNKNOWN
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå1699,-
Per md. m/abo0,-