Futurehome Startpakke
 
Futurehome

Startpakke

  • I startpakken finner du følgende produkter:
  • 1 stk. Smarthub (Z-wave & ZigBee)
  • 1 stk. Fibaro veggplugg Plug FGWPF-102 (Schuko)
  • 1 stk. Fibaro bevegelsessensor
  • 1 stk. Dør- og vindusensor, hvit
Les mer om Startpakke

Farge

Dette produktet leveres kun i hvit

På nettlager

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Futurehome Startpakke0,-2980,-
Totalt0,-2980,-

Velg antall

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Startpakke

Vi har satt sammen en enkel, men svært funksjonell pakke for alle smarthus-nybegynnere. Startpakken har alt du trenger for å komme i gang med smarthus, og du kan enkelt installere alle produktene helt selv, uten elektriker. Veggpluggen fra Fibaro kan brukes til flere forskjellige funksjoner, etter dine behov. Du kan kontrollere en lampe, et apparat eller panelovnen din. Koble opp smarthuben og legg inn veggpluggen og sensorene, så har du et enkelt, men smart lite varmestyringssystem.

I startpakken finner du:

Smarthub (Z-wave & ZigBee) 1 stk. Fibaro veggplugg Plug FGWPF-102 (Schuko) 1 stk. Fibaro bevegelsessensor 1 stk. Dør- og vindusensor, hvit 1 stk.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
UNKNOWN
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå2980,-
Per md. m/abo0,-