Futurehome varmepakke
 
Futurehome

Varmepakke

  • Varmepakke fra Futurehome med følgende produkter:
  • 1 stk. Smarthub (Z-wave & ZigBee)
  • 3 stk. Fibaro Multisensor
  • 3 stk. Fibaro veggplugger
  • 3 stk. Fibaro Dør- og vindusensor
Les mer om Varmepakke

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i hvit

På nettlager

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Futurehome varmepakke0,-5765,-
Totalt0,-5765,-

Velg antall

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Varmepakke

Varmestyringspakken installerer du helt selv på ca. 15 minutter, uten hjelp fra elektriker. I pakken finner du:

  • Smarthub (Z-wave & ZigBee) x 1
  • Fibaro Multisensor (for bevegelse, temperatur og lysstyrke) x 3 stk.
  • Fibaro veggplugger x 3 stk.
  • Fibaro Dør- og vindusensor, hvit 3 stk.

Smarthuben er hjernen i systemet og gjør at du kan kontrollere alle de smarte enhetene i hjemmet ditt fra en enkel app på smarttelefonen din, uansett hvor du er i verden så lenge du har tilgang på internett. Veggpluggene som følger med i varmestyringspakken installeres i stikkontakten der du har panelovnen din og vil da kontrollere strømmen som går til ovnen. Når du har gjort dette så stiller du temperaturen på ovnen til maks, slik at systemet kan gjøre jobben for deg. Varmen vil nå bli styrt av multisensoren du har i rommet, som leser av temperaturen og skrur panelovnen av eller på etter behov. Når du åpner et vindu for å få inn frisk luft, så vil sensoren i vinduskarmen gi et signal til Smarthuben om at panelovnen under skal skrus av. På denne måten vil systemet hele tiden passe på at du ikke bruker unødig strøm, og du får full kontroll.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå5765,-
Per md. m/abo0,-