AppleWatch SE (2nd) Aluminium med Sport Band

AppleWatch SE (2nd) Aluminium med Sport Band

Velg farge: Midnatt med Midnatt band

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Rentefri delbetaling

Du kan velge å delbetale klokken rentefritt i 12 eller 24 md. Avtalen forutsetter at du bestiller et mobilabonnement fra Telia, men vil ikke innebære binding. Mobilabonnementet velges på neste side.

300,-/md.
med
Abonnement velges på neste side

Mer å sette pris på. For mindre.

Gjør enda mer. For litt mindre.

Rimelig avansert. For mindre penger.

Funksjoner du vil elske.

Til en pris du vil like.

Alle funksjonene du trenger for å holde kontakt med omverden og leve aktivt, sunt og trygt. Perfekt for barn og eldre familie¬medlemmer som kan bruke Familieoppsett.(1)

 • Med mobilnett kan holde kontakt med omverden selv uten iPhone i nærheten(7)

 • Strøm eller synkroniser musikk, podkaster og lydbøker

 • Sett opp og administrer Apple Watch til alle i familien rett fra iPhone med Familieoppsett(1)

 • Ring og svar på tekstmeldinger rett fra håndleddet

 • Opptil 20 % raskere enn tidligere Apple Watch SE(2)

 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert Fallregistrering, Nødanrop (SOS)3 og Registrering av bilulykke

 • Registrer den daglige aktiviteten din med Apple Watch og se utviklingen over tid i Mosjon-appen på iPhone

 • En ny og bedre treningsapp med mer avanserte måter å trene på

 • Motta varslinger ved uvanlig høy eller lav puls og ujevn hjerterytme(4)

 • Lytt til musikken, podkastene og lydbøkene du aldri får nok av (for GPS-modeller)

 • Betal alt i en sikker håndvending med Apple Pay(5)

 • Svømmesikker design(6)

 • Følg med på hvordan du sover og se varigheten for REM-søvn, kjernesøvn eller dyp søvn med Søvnstadier

 • watchOS 9 gir deg en ny og bedreTrening-app, en ny Medisin-app, søvnstadier og bedre innsikt i hjertehelsen din

1. Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.

2. Resultatene er basert på ytelsen ved utførelse av vanlige brukeroppgaver. Testene ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjonsenheter av Apple Watch SE (2. gen.) og produksjonsenheter av Apple Watch SE (1. gen.). Alle klokkene var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanseringsprogramvare. Resultatene gjenspeiler den omtrentlige ytelsen til Apple Watch.

3. Nødanrop (SOS) krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop med internettilkobling fra Apple Watch eller en iPhone i nærheten.

4. Varsling om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).

5. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Du finner en liste over land og regioner med Apple Pay på support.apple.com/no-no/HT207957.

6. Apple Watch SE har en vannbestandighetsrangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at den kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. Apple Watch SE skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket over tid. Se support.apple.com/no-no/HT205000 for mer informasjon.

7. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobil¬operatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverksforbindelse. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.

Trening som bare dreier seg om deg.

Hold deg aktiv med skreddersydde treningsøkter og mer avanserte visninger og målinger. Og hold motivasjonen på topp med musikk, podkaster og lydbøker, rett på håndleddet.

Hold kontakten. Selv uten telefonen.

Ta telefonen, tekst og strøm musikken, lydbøkene og podkastene du aldri for nok av – rett fra håndleddet ditt. Og med mobilnett(1) og internasjonal roaming(2) kan du la telefonen ligge hjemme.

1. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Tilkobling varierer avhengig av nettverksforbindelse. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.

2. Pris for roaming i utlandet bestemmes av mobiloperatøren. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon. Se apple.com/no/watch/cellular for en oversikt over støttede operatører.

Spesifikasjoner

Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/watch/compare

Apple Watch SE krever iPhone 8 eller nyere med iOS 16 eller nyere.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet