AppleWatch SE

AppleWatch SE

0.0

(0)
  • Avanserte sensorer som får med seg alle måtene du beveger deg på

  • En stor Retina-skjerm som gir deg overblikk på et øyeblikk

  • Kraftige funksjoner som holder deg sunn og trygg.

Velg farge: Stellargrå


Velg modell: 44 mm


Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Hvordan fungerer det?

  • Er du eksisterende kunde får du rentefri delbetaling uten bindingstid
  • Du kan ha én rentefri delbetaling av smartklokke per abonnement. Kan ikke kombineres med annen avtaletid på abonnement, men kan kombineres med SVITSJ
  • Er du ny kunde velger du samtidig abonnement uten avtaletid

fra 341,-/md.

Abonnement velges på neste side

Ønsker du å benytte klokken på vårt 4G-nett? Du kan enten bruke klokken med Tvilling-tjenesten (for deg selv), eller sette den opp for et familiemedlem. Se fremgangsmåter for å sette opp klokken her.

Klokken alle følger med på.

Den samme ikoniske designen og store skjermen som Apple Watch Series 6.

Kraftig tokjerners S5 SiP for raskere ytelse.

Fallregistrering og Nødanrop (SOS) for din sikkerhet.

Tilgjengelig med mobilnett, slik at du ikke trenger å ta med deg telefonen din.

Høyere. Lengre. Dypere.

Sirkle inn målene dine.

Aktivitetsringene Bevegelse, Trening og Oppreist viser og måler hvordan du beveger deg i løpet av dagen. Du motiveres også med vennskapelige konkurranser, personlig tilpasset veiledning og belønninger.

Bare hopp i det, vannet er nydelig.

Apple Watch SE tåler vann ned til 50 meter. Så bare hopp i det og registrer svømmeøkter i bassenget eller sjøen.

Treningsøkter som pusher deg.

Du finner massevis av treningsøkter, som løping, gåing, yoga, sykling, intervalltrening og dansing. Apple Watch SE kan også kobles til treningsutstyret du bruker. Den gir deg mer, så du kan gi mer.

Med deg på alt

Ta med Apple Watch SE på hver topptur og nedfart, hvert stormskritt og fremskritt, hver tøy og bøy. Løft hånden for å se målinger som avstand, fart, runder, frekvens, kaloriforbrenning og puls. Høydemåleren som alltid er på, viser deg stigning i sanntid når du beveger deg opp eller ned.

Musikk, podkaster og lydbøker rett på øret.

Med Apple Music har du 70 millioner låter med musikalsk motivasjon på håndleddet.3 Du kan også lytte til de nyeste podkastene – eller en lydbok. Finn og hør på inspirasjonen du trenger til den neste treningsøkten din. Og til alle de som kommer etter.

Følger med på helsen din.

En klokke med godfølelse. Apple Watch SE inspirerer til et sunnere liv. Den holder deg informert og oppmuntrer til bedre vaner. Den kan overvåke pulsen din og varsle deg om noe er galt, slik at du kan kontakte legen din. Den kan til og med ringe etter hjelp i en nødssituasjon.

Sov og vinn.

Sammen med iPhone sporer den nye Søvn-appen søvnen din, slik at du kan lage leggetidsrutiner som gjør at du får den søvnen du trenger. Du kan også se søvnanalyser som viser hvor ofte du faktisk når søvnmålene dine.

Husk å føle deg vel.

Få påminnelser om å vaske hendene i de anbefalte 20 sekundene. Få et lite varsel når støynivået er for høyt. Spor menstruasjonssyklusen din fra håndleddet. Ta et øyeblikk for deg selv med Pust-appen. Ditt ve og vel er i gode hender.

Fallregistrering og Nødanrop (SOS).

Med innebygd akselerometer og gyroskop kan Apple Watch SE registrere om du har falt, og ringe nødetatene dersom du blir liggende urørlig.4 Du kan også få umiddelbar hjelp i en nødssituasjon – uansett om du er hjemme eller i utlandet – ved å holde inne sideknappen.

Rundt omkring. Helt med.

Du kan legge igjen telefonen hjemme.

Ring til kontoret, svar på en e-post, naviger med det innebygde kompasset og få sving-for-sving-veibeskrivelse fra Kart. Og med Cellular-modellen trenger du ikke engang ta med deg telefonen. Gode forbindelser er gull.

Siri. Både ord og handling.

Vil du finne en restaurant i nærheten? Lurer du på hva som står i kalenderen for i morgen? Eller har du glemt navnet på sangen du nettopp hørte? Bare spør. Alt er enkelt sagt, enkelt gjort.

Ingen lommebok. Ingen fare.

Betal i butikker som godtar kontaktløs betaling. Vis boardingkortet ditt. Eller kinobillettene til den nyeste storfilmen. Det er en kontantløs, enkel og sikker måte å betale på.

En urskive akkurat for deg.

Uansett hva du er interessert i – surfing, fjellturer, fotografering – finner du alltid en passende urskive. Og nå er det enklere enn noensinne å finne nye urskiver på App Store, nettsider, blogger og sosiale medier. Du kan dele dem med venner og familie på e-post eller med en tekstmelding.

Og mye mer.

Været

Sjekk værforholdene i sanntid, time for time samt et tidagersvarsel. Du kan også få informasjon om luftkvalitet, UV-indeks og vindstyrke.

Kalender

Se hva som er planen for dagen – rett på håndleddet. Trykk på Kalender-komplikasjonen på urskiven eller spør Siri.

Påminnelser

Få påminnelser til riktig tid hver dag. Og du kan angi nye oppgaver med stemmen din på farten.

App Store

Finn og last ned nye apper med et par enkle trykk. Bla gjennom utvalgte samlinger, les vurderinger og installer apper enklere enn noen gang tidligere.

Walkietalkie

En morsom måte å prate med andre Apple Watch-brukere på, som er raskere enn telefonanrop og mer personlig enn en tekstmelding. Over og ut.

Kamerautløser

Bruk Apple Watch som søker for iPhone-kameraet. Se en forhåndsvisning, og angi en nedtelling eller ta bildet.

Dimensjoner
Bredde
44 mm
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.