Apple Watch Series 4 4G 40mm Gull Aluminium med rosa loop
 
Apple

Watch Series 4 Aluminium med 4G

  • Urkasse av aluminium
  • Velg mellom 40 og 44 millimeter urkasse
  • Kan benyttes uavhengig av telefon på 4G-nettet
Les mer om Watch Series 4 Aluminium med 4G

Ønsker du å benytte klokken på vårt 4G-nett? Du kan enten bruke klokken med Tvilling-tjenesten (for deg selv), eller med eget abonnement for et familiemedlem. Se fremgangsmåter for å sette opp klokken her.

Velg modell

Farge

Dette produktet leveres kun i gull alu m/ rosa loop

Få på lager (3)

Hva passer for deg?

Betal nå
Rentefri delbetaling - Ingen binding

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Apple Watch Series 4 4G 40mm Gull Aluminium med rosa loop0,-3790,-
Totalt0,-3790,-

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Watch Series 4 Aluminium med 4G

Totalt redesignet

Den største skjermen på Apple Watch noensinne. Nydesignet Digital Crown med følbare tilbakemeldinger. Apple Watch Series 4 føles kjent, men er likevel splitter ny – og setter en helt ny standard for hva en klokke kan være.

Proaktiv helsemonitor

Varslinger ved lav eller høy puls. Fallregistrering og Nødanrop (SOS). Nye Pust-urskiver. Alt er utviklet med ett formål – å hjelpe deg med å leve sunt og ivareta helsen din.

Suveren treningspartner

Automatisk treningsgjenkjenning, og nye treningsøkter som Yoga og Fjelltur. Avanserte funksjoner for løpere, blant annet snittrytme og fartsvarsler. Få nøyaktige målinger for alle treningsformene du driver med, og se opptil fem av dem på en gang – rett på håndleddet.

Enkelt å oppnå kontakt

Walkietalkie, telefon samtaler og meldinger. Apple Music og Podkaster. Nye måter å bruke favorittappene på med Siri-snarveier. Alt sammen er der, rett på håndleddet ditt.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten avtaletid. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten avtaletid.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå3790,-
Per md. m/abo0,-